ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 66 155
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 515
Мариян го има и в район Слатина с 4 т. да не е някакъв тест ?

Тест на МАТРИЦАТА?  Wink Тогава трябваше да е Нео, не Мариян.

# 1 516
Мариян  е и в моя район и в 7 те градини е с4 точки по СОЦ нее като ЛЕВСКИ а като МОЛИ СААРА КОЛ #2gunfire #Cussing out

# 1 517
Този Мариан явно кандидатства в цяла София.И във Възраждане е навсякъде.

# 1 518
  • София
Я ме светнете какъв е казусът с Мариян? Че е записан във всички ДГ ли?

# 1 519
Мен не ме вълнуват 4-те точки на Мариан, а появата му в списъка СЛЕД заключването на системата.

Последната актуализация бе в 15 часа вчера. Между 15 и 18 часа още можеше да се кандидатства. Актуализираната  информация се е видяла днес.

Е, щом последната актуализация е била вчера, какво актуализират днес? В момента в системата пише, че последната актуализация е била днес, 22.05.2009г. в 14:41 ч.

# 1 520
  • София
Проверих в Кремиковци и Челопечене - там не е записан Мариян  Sunglasses

# 1 521
  • София
Я ме светнете какъв е казусът с Мариян? Че е записан във всички ДГ ли?
Май това. Ама що да не кандидаства. Баща му може да е шофьор на такси и да го разкарва из цяла София да ходи на ДГ. Май всички изперкахме.  Crazy

# 1 522
  • Вън от пространство и време
Е, щом последната актуализация е била вчера, какво актуализират днес? В момента в системата пише, че последната актуализация е била днес, 22.05.2009г. в 14:41 ч.

Ами сигурно след всяка корекция по някой критерий се налага актуализация. Поне с моите скромни компютърни познания това мога да предположа.

# 1 523
В Искър го има тоз Мариян

# 1 524
  • Върху лъчите на Слънцето.
И как така - социална квота 4.0 точки. Само от социален критерий и местожителство би трябвало да има най-малко 5? Rolling Eyes
Има и деца с по 3т- това означава само един и само социален критерий. Това означава ли, че деца, живеещи извън София, кандидатстват за софийска градина? Според мен - да. А би трябвало това де не се допуска! Нищо, че става въпрос за социалната опашка!  Crossing Arms

Ами може да означава, че хората нямат постоянен адрес в София, и простодушно не са проверили, че ще получат допълнителни точки от настоящ адрес, който се вади за 5 минути.

Това си е техен проблем . Защото тези, които се вълнуват достатъчно от въпроса, ще направят всичко необходимо да отговарят на определените условия. Едно от тях е адресната регистрация! Като нямат регистрация няма да кандидатстват. Или да не им се гарантира този прием по социални критерии. Да кандидатстват там, откъдето идват. Crossing Arms

# 1 525
Този Мариан явно кандидатства в цяла София.И във Възраждане е навсякъде.
оо ти в кои на възраждане си кандидатствала достоен противкик(майтап де) Hug Hug

# 1 526
Мариян го има и в район Слатина с 4 т. да не е някакъв тест ?

Mариян явно е във всички детски градини и в нашата със сигурност ще влезе дори и с 0 точки защото няма много деца кандидатстващи по социален критерий - в случая има 4

# 1 527
... и все пак някой може ли да отговори как така едно дете /да е живо и здраво - то и родителите му/  претендира за класиране едва ли не в абсолютно всички градини.та дори и да е приходящо - кака така ще може ВСЕКИДНЕВНО да бъде в градината.Нима родителите не са наясно с графика и трафика.Няма логика за такъв безпринципен избор /ако въобще това е избор/?!...

# 1 528
  • София
Не виждам файда от адресната регистрация, ма айде.
Всъщност добре е да вземат да апдейтнат официалната статистика за населението на София.
Може да се е попроменила покрай кандидатстването за ДГ.

# 1 529
Първо желание 119ЦДГ,ти си в 65 нали?

Общи условия

Активация на акаунт