1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 75

• 31 685
  • 473
  •   1
Отговори
# 15
  • на морето
Хайде -тук !
БЗ- благодарности за превода !
Звезди и на тебе -за темичките !

# 16
  • Варна
айде да свършват вече че голяма жертва направих за тях, посрещнах си и рождения ден с тоя филм  Mr. Green

# 17
оле това не ми стига искам още за край на филмаааа БЗ -  Hug Hug Hug

# 18
Във века на консуматорството, има хора, които вършат нещо..ей, така...от сърце!Нека бъде възнаградено това добро дело!Здрави да сте всички, мили момичета!Благодаря ви от сърце!

# 19
  • София
чаках и щъркелчето да долети , а то такъв мокър парцал ни се стовари на главите - това не е финал

# 20
При мен нета тръгна, ама за кога

# 21
  • Варна
BZ, дълбок поклон за превода!   bouquet Наистина си невероятна!!!

# 22
Nali znaete kak e sladko da piinesh sladka vodica , kogato si super zajadnyal i sled tejak gioresht den ...ey taka i gledaneto filma s vas Simple Smile Tay che blagodarnostite sa vzaimni !  Heart Eyes Hug  bouquet

# 23
Виждаму се края и то хубавввввввввввввввввввввв  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 luvbed luvbed luvbed luvbed

# 24
  • София-Банкя
Тук сме завинаги!

# 25
bz
благодарности за превода  и труда ти, не са мо за тази вечер, а за всички серии, които превеждаше за нас
   bouquet Hug

И от мен, bz  newsm51 newsm51 newsm51

и от мен   bouquet      bouquet

Благодаря bouquet

# 26
  • Варна
bz
благодарности за превода  и труда ти, не са мо за тази вечер, а за всички серии, които превеждаше за нас
   bouquet Hug

И от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 27
Много слабо.

# 28
айде на танците

# 29
  • София
Свърши ли?Аз го гледам на дизизлето, но още го няма края. Това ли е финала?Май ще има продължение с нов сезон?

Общи условия

Активация на акаунт