И з р а е л 36

• 15 202
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Тали, това твоЙто дете  има някакъв много чаровен поглед , пронизва  и покорява тя ... омайница ще става !  Flutter Опасно голяма торта ! Разказвай на народа за изпълнението и репетициите и си признай , че  се  смяхте на детето ...  Mr. Green Добре , че  е непоклатима !  Joy

Аз пак няма да   се спирам на всичко писано...няма време , другарки и другари ! Градим бъдещето !Новото поколение ни зове  Joy

Ето едно творение на Саги - ЕРУСАЛИМ :

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12291393   Heart Eyes

Ето и  една снимчица на  ноктенцата ми, скоро не  бях снимала новите модели :

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12291418

Оказва се , че маникюристката  ми е  ходила на лазерно обезкосмяване и казва , че не си струва  обвързване за по-дълъг период от време с дадено  студио . "Нейните"  просто един ден изчезнали , затворили студиото и иди ги търси. Знае ли човек . Иначе от ефекта е доволна . Между другото  бременност стопира ефекта и се налага после пак да се правят процедурите по обезкосмяване . Хормоните играят и космите започват да растат при бременеене. На  етърва ми съседите по двор имат такова студио. Жената  обяснява много подробно ако има желаещи . Казва , че Натали от  сървайвър (израелския) се е  ползвала от техните услуги...А другият съсед на етърва ми по двор  е един опасен ерген с опасна кола.Опасен е , 'щото е на  50 и още търси ... Другия пък е сган рош аИр (зам. кмет , нали така ?) Ох , боже ....уж няма време , а като в един козметичен салон - обърнах на клюка тука ... От дума на дума ... Едни баклави е донесъл свекър ми и аз от всеки вид да опитам  Crazy ... Напълняла съм - ужасТ ! Саги ме кара да се качвам на бягащата пътека  hahaha И то се разбрало кое какво е !

Лек ден !  Hug

# 106
Петя,аз ходих на лазерно обезкосмяване с ptf апарат.За сега съм доволна от ефекта но трябва да се ходи поне веднъж на 3мес. за да не се показват отново.Аз и правих общи бикини

# 107
мн хубави ноктенца Winkаз все още няма как да си ги направя  Sad

# 108
На 3 м. ли ? Брех ... Мислех повечко , но пак зависи сигурно.Много видове процедури са. Кажи ако имаш инфо повечко - къде , какво , що, колко ? Общи бикини значи само отстраните ли или всичко махаш ? ptf апарат - що е то ? Моята информация  е много отгоре така и не съм се зачопляла много. Това додето не се реша да правя процедури - тогава ще се зачоплям издълбочко  Simple Smile . А за ноктенцата- акрилни са , не си ги правя сама .Ти 'що няма как да си ги направиш ? На маникюристката майка й  (тя  е педикюристка и прави кола , козметика лице и т.н.) има силикон на цициките и мисля някаква поправчица на устните .Много е  естетсвено , не би казал никой , че има нещо на устните ....Мене ме остави, аз съм нещо скенер в окото и то не нарочно. Май в едно и също студио си правят  разните работи  Simple Smile. За силикончето не смея да питам , защото жената може да си мисли , че  е толкова естетсвено (не са големи) , че не си личи ..Не ща да я туширам с моито оЧо ! Като дойде време за  циците ще разпитвам  Mr. Green ... но задължително ще си правя един далечен ден като свяля 20-тина кила ....  Whistling Сега не върви - на мръвки и силикон да сложа  hahaha .... Но бременностите ми разказаха играта  и ще играят поправки един  ден живот и здраве  след заветните 20-тина кила ... Баклавата първо ми е зор  Joy ....

Хайде утре  сме отсъстващи с Тали - отиваме на оРхИдЕиТе ...Голяма жега  ще хванем ...Кой знае може да заслабна в жегите !  Whistling

Па сЪ отплеснаХ!  ooooh!

# 109
Пете,има нов метод вместо силикон - с хиалуронова киселина.И не се слагат разни импланти,а само където трябва.Интересен метод.Сега навлиза.Например - гърдите изглеждат празни след кърмаческия период(какво ли ще стане с моите ?  newsm78) и се вкарва продукта отгоре някак си.Изглежда много естествено.Трябва през определен перииод да се вкарва ,докато се натрупа необходимото количество.Та същото това чудо било много добро и за мъжките атрибути .... Embarassed хем обем ,хем дължина придава...... ooooh! Айде,бягам  - засрамих се .....

# 110
Пете,има нов метод вместо силикон - с хиалуронова киселина.И не се слагат разни импланти,а само където трябва.Интересен метод.Сега навлиза.Например - гърдите изглеждат празни след кърмаческия период(какво ли ще стане с моите ?  newsm78) и се вкарва продукта отгоре някак си.Изглежда много естествено.Трябва през определен перииод да се вкарва ,докато се натрупа необходимото количество.Та същото това чудо било много добро и за мъжките атрибути .... Embarassed хем обем ,хем дължина придава...... ooooh! Айде,бягам  - засрамих се .....
Къде това,бе душко?Давай бързо инфо Mr. Green

# 111
 Ще се оголим пред  доктора да видим какво ще препоръча според зависи  Mr. Green . Има и  само повдигане , без пълнежи никакви .  Whistling Никакво засрамяване  hahaha

# 112
Цитат
Къде това,бе душко?Давай бързо инфо
Наина ,не гледаш ли "На кафе" ,аз само го слушам,Гост беше д-р Георгиев,който наскоро се е завърнал от Швейцария ,където е била презентацията този метод.Предполагам съвсем скоро ще навлезе и при нас.Аз тъкмо може да се върна на работа до тогава и нашите ако го правят ще разбера какво ,що...

# 113
Цитат
Наина ,не гледаш ли "На кафе" ,аз само го слушам,Гост беше д-р Георгиев,който наскоро се е завърнал от Швейцария ,където е била презентацията този метод.Предполагам съвсем скоро ще навлезе и при нас.Аз тъкмо може да се върна на работа до тогава и нашите ако го правят ще разбера какво ,що...

Това не беше ли малко отдавна ?! Защото аз гледах такова предаване с такъв вид специалист и каза много интересни и полезни неща. Но от това което каза не долових определено симпатии към този метод . Каза ,че сега навлиза и т.н.  Но аз имам симпатии към силикона докато този метод не се утвърди Wink

Мента мерси отново за инфото ! Wink

# 114
Саги повръща 3 пъти откакто е станал от сън !Милото  Sad! Дано до утре му мине ...Ако не ще си седим в къщи тая събота ....

# 115
  • Някъде там...
Пете,дано бързо да се оправи малкия и утре да пътешествате  Praynig

# 116
  • София
Саги повръща 3 пъти откакто е станал от сън !Милото  Sad! Дано до утре му мине ...Ако не ще си седим в къщи тая събота ....

Какво му става на нашия малък герой ?

# 117
 Де да знам какво  му става ... Не му е добре на детето, ще си седим вкъщи утре  да не се пресилваме на дълги пътешествия. Пие много вода , течностите са важни сега. Ще видим как ще мине нощта. Да не занимавам целия форум с това ... Герой е и ще се оправи ...детски неща са това.

ШАБАТ ШАЛОМ ! Hug

# 118
Цитат
Ами аз по това време работя bowuu,ако си сложа и телевизор.... Laughing

petia911,дано да изкарате спокойно ноща Praynig,а някакво лекарство против повръщане не му ли даде?

# 119
Дано да оздравява бързо малкото юначе! Не го карай да яде, само да пие. За екскурзията- няма да избяга друг път ще идем. Важото е той да се оправи.

Ето и обещаният разказ.
Меди беше много развълнувана и горда от себе си и от произхода си. Ожънала е овации  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт