"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 373
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Може ли някой да ми обясни роднинските връзки на Тодор Славков с Жени Живкова. По-точно защо са с различни фамилии?  Crazy Все си мислех, че тя е дъщеря на Владимир Живков.
При толкова инфо по темата се учудвам ,че задаваш този въпрос  Grinning,а мама Цоцоланка ти го  е обяснила много добре.Може би си по малка и за това не знаеш разбира се, но ми стана малко смешен този въпрос  .......извини ме  Laughing

# 136
Може ли някой да ми обясни роднинските връзки на Тодор Славков с Жени Живкова. По-точно защо са с различни фамилии?  Crazy Все си мислех, че тя е дъщеря на Владимир Живков.

Тодор Живков & Мара Живкова
                                                                                                   [
                                                                                                   [
Любомир Стойчев - Людмила Живкова - Иван Славков                      Владимир Живков
                               [         (дъщеря)                   [                                               (син)
                               [                                           [
                               [                                           [
Евгения Стойчева(Живкова)                   Тодор Славков
(по късно осиновена от дядо си
и става Живкова)

Жени Живкова и Тодор Славков са брат и сестра от една майка и различни бащи.

Тодор Живков е женен (от юли 1938 г.) за Мара Малеева-Живкова. Те имат дъщеря и син:

* Людмила Живкова (1942-1981)
    * Владимир Живков (р. 1952)

Роднини:

* Людмила Живкова и Любомир Стойчев, имат дъщеря Евгения Живкова.
          * Евгения Живкова женена за Андрей Стефанов, имат дъщери Людмила и Андреа.
    * Людмила Живкова и Иван Славков, имат син Тодор Славков.
          * Тодор Славков и Силвия, имат дъщеря Катерина.
    * Владимир Живков и Маруся Мирчевска, имат син Тодор Живков.
    * Владимир Живков и Валя, имат дъщеря Елизабет Живкова.

Еееееее изпревариха ме
  Mr. Green

# 137
Може би си по малка и за това не знаеш разбира се, но ми стана малко смешен този въпрос  .......извини ме  Laughing
Само не разбрах какво е смешното?  ooooh! Че досега не са ме интересували фамилия Живкови ???  ooooh!

viktoria_vvv , Мама Цоцоланка    bouquet благодаря, че ми отговорихте на въпроса.  Hug

# 138
Може би си по малка и за това не знаеш разбира се, но ми стана малко смешен този въпрос  .......извини ме  Laughing
Само не разбрах какво е смешното?  ooooh! Че досега не са ме интересували фамилия Живкови ???  ooooh!
Мисля, че ти направи комплимент - че си млада.  Wink

# 139

Пък ние старите, знаем. Mr. Green

Кори на колко си?  Hug И все се каня да те питам кои са тези в подписа ти? Thinking Единият ми се вижда познат, този с голата глава, ама другия тц.

# 140

Кори на колко си?  Hug И все се каня да те питам кои са тези в подписа ти? Thinking Единият ми се вижда познат, този с голата глава, ама другия тц.

Не съм Кори  Mr. Green, ама тия в подписа са  от ББ4- Денислав е единият (гаджето на Соня Немска), а другият, не е с гола глава, а е изрусен- Коцето от Варна.

# 141
 Мерси Hug

Коцето, това Скобара ( или нещо такова ) ли е ? Blush

п.п. Днес Тошко има РД. Simple Smile
п.п. 2 И за Денислав се сетих.  Mr. Green

# 142
Мерси Hug

Коцето, това Скобара ( или нещо такова ) ли е ? Blush

п.п. Днес Тошко има РД. Simple Smile

Дам, Скобара.
А Кори е на 26 години.

# 143

Е.....все пак има и такива, които изживяваха трепетите да минеш цялата стълбица - чавдарче, пионерче, комсомолче(чест е да бъдеш приет в първата група), да си ходил на училище с черна престилка и бяла якичка,  да си изпращал рисунки за асамблеята Знаме на мира, табла заради тази асамблея да има навсякъде в училище...Ето и паметта вече изневерява и не се сеща за мотото на асамблеята - Знам, мога и още нещо беше, цитирам по памет, емблемата с пиленцата и земното кълбо.....Все пак аз си спомням Людмила Живкова жива, смъртта и също.......Покрай това си спомням и за осиновяването на Евгения Живкова и как от този момент нататък баби и дядовци можеха да осиновяват без проблеми внуците си. Ние в нашия клас дори имахме такъв случай......

Стари, но златни, Стари, но лачени...Стари, ама вари го, печи го - възрастен си вече........

# 144
Не съм Кори  Mr. Green, ама тия в подписа са  от ББ4- Денислав е единият (гаджето на Соня Немска), а другият, не е с гола глава, а е изрусен- Коцето от Варна.
И държа да подчертая, че Денислав е там, просто защото е седнал до Коцето.  Laughing

bouquet Ти да не помисли, че се обидих. Не съъъъъм.  Heart Eyes
Не съм мн. млада, но съм възпитана против комунистическите въгледи и илеали и това е причината дори да не се интересувам от Живкови. На 27 ставам на 24 май.  Flutter Ама съм още на 19  Laughing Laughing Laughing
Била съм само чавдарче, с бяла ризка и плисирана тъмно синя пола. Хвана ме само в първи клас. Почнах от 6 годинки училище, затова.  Peace 
п.с. Авче, щях да попитам откъде знаеш, а то го и пише в профила.  Laughing

# 145
Кори, от преди знам за годините ти. Laughing Иначе знаеш ли какъв майтап.Нали Палавата попита кои са тия двамата, и аз изобщо не ти погледнах подписа, а написах на прима виста- наши любимци от ББ4- Коцето и Умберто. И точно публикувам и ти поглеждам подписаи   Shocked, не билУмби , а Денислав, и бързах да се редактна. Joy

# 146
Маме, аз отскоро съм на 28 г., обаче още лъжа, че съм на 27.  Mr. Green
Стигнах само до чавдарче и същата година ги премахнаха.
Фамилията Живкови са ми много интересни и доста съм чела, разкавали са ми и т.н., иначе спомените ми са слаби. Бях на 8 г. когато дойде демокрацията.

п.п. Обаче съм лачена, две мнения по въпроса няма. Flutter

# 147
Като я гледам Соня, колко е злобничка и аз бих побързала да се редактна.  Joy  

Използвам момента да разспамя. Преди седмици Танчето беше при Гала. Гледа ли я ? не мога да намеря линк.
palavata_monahinq, вървели сме заедно в училище. Да ти кажа тогава си спомням каква радост беше за махане на униформите, а аз моята много си я обичах.  Joy /детска ми работа/

# 148
Една жена казала: Между 29-та и 30-та си годишнина изживях най-красивите си и неповторими 10 години от живота си.....

Та в този смисъл....Като гледам постовете на повечето хора тук, всички сме на 18-19г. не повече.....

А аз като една възрастна жена да попитам - Коцето - победителят от ББ4 ли е? Че аз нещо нямах нерви да изгледам самолета на ББ4 и после така и не догледах този Брадър и си останах непростветена....Може да питам чичко Гугъл....ама ...то тук има повече от чичко Гугъл.....

# 149
Не е Коцето победителя за съжаление. Георги спечели, сещаш ли се кой е, или да вадя снимка, маме? Laughing

Кори, гледах я в едно гостуване с Бат Сали, за тогава ли става дума?

Общи условия

Активация на акаунт