Пролетно-лятна мама 2010 аз ще стана !

• 13 665
  • 420
  •   1
Отговори
# 240
  • Burgas
Шпионка такава  Laughing и една дума да не пишеш,радвам се че се завърна в темичката(да пишеш)

# 241
ThracianLina прегръдка от мен Hug

Много се радвам, че си пак тук!

Дано да няма такива периоди вече, а само хубави събития.

# 242
 amiiii Слушам  Kissing Heart

Кидман, много ти благодаря, мила  Heart Eyes Много благодаря за подкрепата, беше много ценна за мен!

Стискайте ми палчета довечера   bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Лина още от сега fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Всичко ще бъде наред! Не се притеснявай.

# 244
  • София
Лина и от мен имаш  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
 Praynig всичко да е наред и не изчезвай повече  Heart Eyes

# 245
  • 42.016399,23.101179
Ооооо, ThracianLina добре се завърнала!  bouquet
Имаш стиснати палци и от мен. Вярвай силно че всичко ще бъде на ред. Wink

# 246
Добре заварили Hug Hug Hug
Тук съм   bouquet
И вие да не изчезвате, че ще ви окупирам сега  Laughing

Марси, ще се похваля и аз с моите отлични резултати по отношение на гадинките  Wink Много се радвам, че истинските резултати са излезли наяве и ти си се успокоила   bouquet

# 247
  • 42.016399,23.101179
.... Много се радвам, че истинските резултати са излезли наяве и ти си се успокоила   bouquet
Абе чак спокойна не съм, ама поне мъничко. Сега чакам да ми дойде и после отивем веднага при друг доктор в друга лаборатория. #Cussing out
А за твоите резултати много fingerscrossed

# 248
.... Много се радвам, че истинските резултати са излезли наяве и ти си се успокоила   bouquet
Абе чак спокойна не съм, ама поне мъничко. Сега чакам да ми дойде и после отивем веднага при друг доктор в друга лаборатория. #Cussing out
А за твоите резултати много fingerscrossed

Ясно  Thinking Щом прочетох, че обмисляш да идваш към София, реших, че работата им не е била надеждна  #Cussing out

# 249
  • Burgas
 ooooh! момичета да се оплача,че ми дойде,много ме боли кръста и корема,чак ми се повдига от болка,много рядко имам такива менструални болки,ходих си до вкъщи,пих едно хапче надявам се скоро да подейства,много ми е отпаднало,а трябва да работя,е хайде оплаках се стига толкова.

# 250
Яяя кой си дошъл.Лина,добре си се завърнала. Hug Heart Eyes
Всеки си има своите "тежки" моменти,но си права за едно,а именно:

Не бива да изоставяме темичката дори и като минаваме през трудни периоди от живота ни, за това по-сигурна не мога  и да бъда  Hug
Peace Peace
Имаш палците ми и позитивната ми енергия! Praynig
Ани,Марси-благодаря ви момичета!Ще се вслушам или поне ще опитам в съвета ви!   bouquet
Ани,съжалявам че и при теб не се получи тоя месец! hug

# 251
 newsm51

Ани, ако имаш спазми, се опитай да дишаш дълбоко като те боли най-много  Hug Hug Hug Не знам какво пиеш, но се опитай да поемаш повече вода  Peace На мен като ми се е случвало да си влача краката през първите дни на мензиса, работата ми е била черна  Twisted Evil Стискай зъби  Hug

# 252
Лина добре дошла Hug къде се беше загубила?Надявам се че всичко с теб е наред.
Ани ,ро  много съжалявам,но другия месец е нашия да знаете.

# 253
Лина добре дошла Hug къде се беше загубила?Надявам се че всичко с теб е наред.
Ани ,ро  много съжалявам,но другия месец е нашия да знаете.

И аз имам някакво предчувствие за другия месец mamma

# 254
  • Burgas
Само аз ли нямам никакви предчуствия за нищо  newsm78 вече си мисля че нищо няма да стане,надявам се вашите предчуствия да се окажат верни и другия месец всички за ръчичка и в друга отчетна тема.

Общи условия

Активация на акаунт