подсъзнанието може всичко 10

• 46 746
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
  • Добрич
Анн Шърли, добре дошла сред нас. Момичетата вече са ти казали, че ако не си готова ангелите няма да ти се покажат. Искам само да добавя, че въобще не е необходимо да ги виждаш, за да разговаряш с тях, да искаш помощта им и те да ти помагат. Можеш да общуваш с тях без да ги виждаш. Така, че няма никаква причина за притеснението ти.

# 286
Еее всички сме писали еднакви неща по едно и също време     bouquet Hug  bouquet
Цитат
Може да е полъх, може да усещане, може да е идея... научи се да им обръщаш внимание...
Lilian_V При мен така беше в началото.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 23:42 от Bergkristall

# 287
Момичета , благодаря ви за прекрасното отношение !   bouquet И едно музикално поздравче от мен. http://vbox7.com/play:268b0d42 Напълно в духа на темата...  Simple Smile

Lilian_V
Страхът ми идва най-вече поради това ,че забелязвам разни детайли (както ти ги наричаш и това ме притеснява). Понякога когато съм сама в стаята изведнъж усещам странно затопляне , или изтръпване на някоя част от тялото , коeто e нетърпимо . Най-често по ръката,или главата. А понякога (това ми се случва от няколко години) чувам нещо като пърхане на криле , точно като на птичка в момента на полета. Дори когато не се интересувах от тези неща шеговито си подмятах ,че това е ангел. Проблемът е, че този така наречен звук винаги идва от дясната ми страна и си мисля,че може и ухото ми нещо да не е в ред. Laughing Преди няколко дни разказах всичко на брат ми понеже само на него имам доверие за такива неща , но уви , този път ми се присмя и каза ,че покрай моите тайни учения взел да се притеснява за мен. Та и аз вече не знам дали от толкова четене на подобни книги не си самовнушавам неистини. Малко се отплеснах де ,но сега се сещам,може би и на вас се е случвало... На два пъти през последните години ми се случи да падна доста опасно и няма да забравя как и при двете падания сякаш времето се забави много (ако реално падането ми е продължило 3-4 секунди,аз имах чувството,че са минали поне 15 докато докосна земята)и имах време да премеря действията си . Първият път се подхлъзнах в банята точно преди  да тръгна за един рок концерт в Каварна и направих нещо като шпагат,доста време ме боляха пръстите на единия крак,но поне не счупих нищо, а и не пропуснах концерта ,което щеше да е голяма мъка за мен . Вторият път трябваше да нося една табела ,която беше по-широка и по-висока от мен , нищо не виждах  отникъде ,просто вървях ,мислех ,че пред мен няма нищо понеже е гола площ ,но всъщност се спънах в една голяма саксия сложена по средата на цялото това нищо  Laughing и по същия начин сякаш времето се забави и имах време да помисля, да пусна табелата и да използвам ръцете си за опора ... Вместо да се пльосна по лице както става най-често.  hahahaLaughing Може и да си въобразявам ,но за мен тези две случки винаги са били най-силното ми убеждение ,че някой ме пази.

Ех, надявам се да не ви отегчавам . Предполагам ,че тепърва ще ни се откриват нови неща. За себе си се надявам да имам повече свободно време за съсредоточаване върху книгите.   Simple Smile

# 288
  • София
Анн Шърли - за паданията определено такова нещо се получава и би могло да се получи такова забавяне на времето. Както пише Върчу при такива събития твоите ангели хранители те пазят, за всичко останало гледат отстрани, докато не ги помолиш Simple Smile  Относно изтръпването и пърхането помоли се на ангелите около теб да намерят друг начин да общуват с теб, защото този те плаши и ако не престанат тогава не са ангели. Тук съвсем ще ме определите за " мръднала", обаче може да са куп други гадини и същности, които да те тормозят.

Аз ползвам радиестезията за да получавам отговори на тези си въпроси. Прочети повече в Интернет за тази наука и пробвай, ако ти допада. Така можеш да получиш отговори точно на тези въпроси... Можеш да си свалиш Радиестезична тетрадка на Иван Тодоров от неговият сайт.

# 289
  • Tам през Атлантическия океан
Анн Шърли Grinning привет , радвам се че си сред нас  Wink

Това със забавянето където описваш и на мен ми се е случвало поне един път  Rolling Eyes и го помня мн.добре ..... Бях на 23 г шофирах по новия път над метрото Люлин-Центъра и от срещуположното платно с/у мен "летеше" кола ...стана катастрофа (не по-моя вина разбира се ) Слава богу всичко с мен бе наред  Grinning
Но момента на излизане на другата кола от с/уположното платно до удара в мойта кола всичките тези може би секунди ги изживях на забавен каданс  Rolling Eyes просто знаех че колата ще се удари в мен и бях подготвена някак си т.е. не се уплаших  Rolling Eyes Уплахата дойде след като вече всичко бе "приключило" и разбрахме че сме живи и читави  Wink

Мисля че за това състояние имаше научно обяснение  Wink По National Geographic съм гледала научно-популярен филм за хора оцелели след екстремти инциденти и подобно състояние (забавен каданс) бе описано и от тях  Rolling Eyes

Хубав ден от мен  Hug

Това е то мъдрост – живей и обичай,

каквото съдбата за тебе нарича,

вземи – без въпроси, молитви, сълзи -

устата целувай, докосвай коси,

страстта за да спреш – остави я да плиска,

задръж – и пусни, щом съдбата поиска.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 08:32 от Desss

# 290
Ан Щърли и от мен добре дошла! Hug
Това със забавеният кадър- Десс  Hug- миналото лято щях да прегазя едно дете с колата. Не бях виновна, но ... помня колко бавно минах няколкото метра на спирачки и как аз нямах сила да натисна спирачките сякаш, а колата спря. По чудо на детето му нямаше нищо. Тогава знаех, че Бог беше наблизо, обаче не се сетих, че точно Ангелите са дърпали колата назад. Благодаря, че ме подсетихте.  bouquet

Сега по повод бръмбарчето на Лилиян- тази сутрин докато проветрявам офиса, понеже идвам половин час преди другите, реших да се помоля на ангелите. След като приключих през отворената врете влезе едно черно коте- /всеки ден проветрявам, не е влизало друг път/ . Не искам да изперквам, но се питам - това ангел ли беше и какво би означавало, като се има впредвид, че малко ме е страх от котките, може би това означава да не се страхувам и въпросът ще се разреши. Впрочем може би точно страхът ми пречи за осъществяването на това желание.
Прощавайте за сутрешната изповед. Само пред вас мога.  Ще се радвам, ако ми отговорите. Hug

# 291
  • София
черна котка - ангел хранител Simple Smile)))))))) добра поличба!

bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:02 от svetlina_8

# 292
  • София

Някой друг занимавал ли се е тук с радиестезия? Ще ми е интересно да обменим опит.

Аз използвам радиестезия най-активно  Wink. Обаче това не се учи по книжки, а се ходи на курсове при добър учител.

# 293
Знаците са разнообразни. Всеки намира своя, Вселената 'говори' с всеки по свой си начин. Simple Smile

# 294
  • софия
Здравейте, аз също съм от новите в тази тема, чета, но досега не съм писала, просто не мога да се престраша, а и все още не съм така информирана колкото повечето от вас. Прочетеното тук ми даде нова надежда, че все пак мога да се променя, че все пак мога да намеря сили да помогна на себе си, на семейството си и най-вече на моето детенце. В тази връзка, дано не повтарям нечий въпрос, много ме заинтересува Майчината хипноза за щастие. Дори си принтирах листчето с 4-те блока, които да повтарям вечер, но не разбрах дали 3 пъти се повтарят мислено, или на глас... може би въпроса ми е глупав, за което се извинявам, незнам дали има и чак такова значение как ще бъдат прочетени, но много ми се иска да го направя ефективно.
И като за край - страхотни сте, радвам се, че ви намерих, ще продължавам да чета с радост   bouquet

# 295
Вили, здравей!  Grinning

Точно тази майчина хипноза смятаме да я приложим на племенницата ми. Разбрах за нея благодарение на една съфорумка  Hug , която пише и в тази тема. От нея знам, че може дори мислено, но ако смяташ, че е по-ефективно като се казва на глас, направи го така като го усещаш!  Peace
А когато нещо се прави с любов няма как да не е ефективно. Сигурна съм в положителния резултат!

Lilian_V  Heart Eyes

Анн Шърли, благодаря за песничката! Много ми хареса!  Hug

darena, карам го по памет, но в "Десетото откровение" пишеше (до колкото си спомням), че котката е символ на интуицията ни и с появата на котка ни се напомня да се вслушваме в интуицията си.  А, намерих и точния цитат от книгата:
Цитат
Котките, каза ми той, подтикват да си спомним интуитивните си способности и възможността сами да се лекуваме.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 16:09 от Passiflora

# 296
Вили, добре дошла!  bouquet

Passiflora  и Светлина, благодаря ви , че ми помогнахте да разгадая котката. Лошото е ,че аз се изплаших като я видях и я изгоних #Cussing out ... веднага след това се сетих, какво съм направила, но ....

# 297
  • София
Цитат
Аз използвам радиестезия най-активно  Wink. Обаче това не се учи по книжки, а се ходи на курсове при добър учител.

О страхотно Simple Smile Да, права си... но аз първо прочетох доста и след това намерих добър учител  на който просто си задодах въпросите, които ме вълнуват и да ти кажа човек и без учител може да се справи чудесно. Имам такава приятелка, която е много добра. Често си правим срещи. Пишем си въпросите на лисчета за да не се влияем от това, което знаем по този въпрос и после получаваме ДА и НЕ и евентуални проценти. Винаги отговорите ни съвпадат. Проблема в радиестезията е времевият фактор ( няма такъв ) иначе е много полезна. Примерно преди време много се борих за един проект... отговора ми беше, че аз ще го правя, но клиента каза, че е избрал друга фирма. След около 2 седмици ми се обадиха и ми казаха, че се връщат при мен. Бях убедена на 100 %, че не ме е излъгала информацията.

# 298
  • София
... като се има предвидя, че малко ме е страх от котките, може би това означава да не се страхувам и въпросът ще се разреши. Впрочем може би точно страхът ми пречи за осъществяването на това желание..

Прочети за Техника на емоционална свобода и опитай да си ТЕС-ваш точно този страх. Аз съм много страхлива и до скоро не можех да спя от страховете си. Интересното е, че и в Какво да сторим когато нещата не вървят на Свиаш и засегнато, че обикновено точно страховете се материализират и затова много от желанията ни не се изпълняват. Същото го казва и Върчу - ако примерно искаш да си богат, обаче подсъзнанието е настроено, че това е невъзможно, затова и не се случва. Ако се страхуваш от нещо спираш реализацията на желанието. При мен след това Тесване 5 мин по-късно се усещам, че хич не ме е страх.

При мен се получи така - РАДИЕСТЕЗИЯТА ми дава отговорите, които искам да получа, УТВЪРЖДЕНИЯТА, ВИЗУАЛИЗАЦИИТЕ и ЖЕЛАНИЯТА са нещата по който работя всеки ден Simple Smile АНГЕЛИТЕ са ми помощници да реализирам мечтите си, МЕДИТАЦИЯТА, РЕЙКИ, МАСАЖИ, ЕНЕРГИЙНО ИЗЧИСТВАНЕ, ДЕТОКСИКАЦИЯ поддържат енергийното ми поле положително... Усещам ли, че деня започва да става прекалено напрегнат, да ми викат или да се случват лоши неща, значи клоня към - и започвам лечение върху себе си.  ТЕС, РАЗХОЖДАНЕТО БОСА В ПАРКА махат страховете ми... Ако усещаш, че в даденият момент не можеш да се справиш сам със страховете, иди да ти леят куршум... така ще ти помогнат да се справиш по-лесно напред...

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 18:04 от Lilian_V

# 299
Анн Шърли , Вили Т... Hug

Момичета, днес ми се случи случка.  Laughing Имах няколко задачки целия ден за вършене  и по някое време изведнъж се сетих за майка ми  и баща ми.Казах си, че като свърша задачките, ще им се обадя да ги чуя как са , що са, понеже не се бяхме чували няколко дена. Поглеждам си часовника, показва 16.16. Имах още около 1 час работа. Като свърших и се качвам в стаята и първото нещо , което направих е да погледна  телефона, дали някой не ми се е обаждал. Имах смс от мама, получен в 16.20  Grinning  Пишеше ми :"Меги, добре сме, вече сме в Разлог, пътувахме добре.Ти как си? Как е работата? Целувки"

Аз  мисля , че това  пак  са ангелите...или пък телепатия?   Flutter Как обичам такива неща ... Whistling

За черните котки....Преди много години,като видех черна котка и много се шашаках. Crazy  Нали има поверие, че ако ти пресече пътя , ще ти се случи нещо лошо. Rolling Eyes Имаше нещо подобно и за черна врана или сврака, ако чуем да грачи. Като чуех пак много  се шашках... Joy Откакто обаче взех да чета нашите книжки, казах сбогом на всички суеверия.  Hug

Мисля си, че ако вярваме в суеверията, те се сбъдват, ако не... не се. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт