Отговори
# 150
Дани, честита годишнина! Още много годишнини да ти честитим! Много любов, много щастие, много парички, много здраве в дома ви!
Марси, Румен не е преставал да кашля и аз не го броях вече болен, но сега се е засилила малко, затова го спрях. Дали от папиломите, дали поради някакви други причини е това, но аз вече свикнах с това прокашляне...
Нинка, Весе, страхотни са сладурките.... Hug
Да се похваля, Румен е приет в десетката и от есен, здраве и живот, е на градина...

# 151
  • 42.016399,23.101179
Малеееееее страхотни сладури са тези лаленца и пингвинчета.  HugИ аз бях готова да ревна пред компютъра. Embarassed
Нинка нормално е, как да не е. Аз на всяко градинско тържество съм била така, представям си за такъв голям празник. На Вики и е много тъжно че нямат толкова големи изяви. Cry
За Теди разбрах кое лаленце подред е била, но Ани не можах да позная. Ще ми кажеш ли коя подред е. Laughing
Ana2 в коя детска градина е приет? Глдах и аз в нашата че вече са излезли списъците.

# 152
  • На черешата
 Страхотни са дечицата, много са сладки.   bouquet Hug
 Чак да ми се прииска да родя още едно като ги гледам тези мъници.  Laughing

# 153
  • Благоевград
puhelota за мен това е нормално!  Peace
обратното ми се вижда странно...

Момичета , една приятелка е канена на погача на бебче ,
такава дето я правят на 40 ден само със жени.
Кажете какво се носи тогава?
Аз не съм правила такава и незнам ритуала. Затова  моля за помощ!
  bouquet

# 154
И аз не бях ходила до миналата година. Купих им дрешки, оказа се обаче, че се дават и парички, когато си взимаш парче от питката. Дано се включат и другите!

# 155
  • 42.016399,23.101179
Деси доколкото помня пари се слагат на питката. newsm78

# 156
  • Благоевград
Момичета , благодаря за отговорите !

Ще се напикая от смях ,  Joy hahaha hahaha
Затова ви го пускам и на вас :
(най -перверзната бълг.нар. песен) :
http://www.vbox7.com/play:04473c0f
 Joy hahaha Joy

# 157
Аз съм ходила, беше по-рано от 40-тия ден. Носех подарък за бебето/бях взела спално комплектче/, на майката се носи нещо сладко- шоколад или сладкиш /нещо било свързано с кърменето/.
Също и пари се слагат на питката.
И аз не знаех, но ми обясниха тогава.

# 158
Честито на всички празнуващи!!!
Желая ви много здраве, щастие и любов!!!

И на нас много ни хареса тържеството.Когато се прибрахме Силви показваше на всички как са танцували дечицата.Макар че мойто дете не беше там, очите ми бяха пълни със сълзи.Като си отидохме Марти ни изненада, беше купил аквариум с рибки, подредил всичко, а Силви не мога да ви опиша колко беше щастлива, цяла вечер не се отлепи от него, постоянно им говори.
Трябва да организираме среща, да се запознаем с новите попълнения.Какво ще кажете?
Ели, влюбена съм в очите на Ивана, страхотна е ,пу пу.
за питката мисля, че се дават пари
хайде чао и приятен ден

# 159
  • благоевград
Десиииииииииииииии  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
къде го намери това . Направих земетръс на беб4о от смях

# 160
така смогнах и аз

пингвини

лаленца

след малко и снимки

# 161
Нинче, не си ни дала достъп обаче Heart Eyes

# 162
Добър вечер и от мен,
не успяхме да разгледаме снимките от Пухелота , но от клипчетата,които видях много се развълнувах, дечицата са много сладки.
Ние досега не сме участвали в детско тържество,нали не ходим на детска. За Коледа ни бяха включили в представлението, когато госпожата ми каза ,че са ни избрали за ролята на Ледената принцеса- ми се насълзиха очите, но така и не участвахме, тогава пак бяхме нещо болни.

Поли и аз се сетих за теб, като ми писа. Оказа се ,че има майки и от моята част. Много ми е изморително стоенето зад блока, ние не се прибираме по-рано от 9ч.Докато вечеряме, докато оправя детето за лягане, става никое време.

Деси какво стана с телефонните обаждания, дали продължават? Аз не бях обърнала внимание особено, но сега като прочетох твоя пост, се замислих. На мен ми звъняха на мобилния, беше около многото почивни дни в началото на май, говореха на много развален английски, успях да разбера само "which country" , и така няколко пъти за един ден. Повече не са звъняли, не съм си и помисляла аз да ги търся. Тогава предположих, че търсят някой от групата/ моя офис е към голяма автомобилна група/, често са ми звъняли погрешка за ремонтни услуги и т.н. Тези обаждания са голяма измама.

Да ви кажа каква книжка ми донесе моето дете отвън- За разделното събиране на отпадъците. Детска книжка, много добре написана, интересно и занимателно разказано на децата ка да събират разделно боклука вкъщи, колко по-лесно е така- ще им се налага да го изхвърлят веднъж в седмицата, как да помагат на мама и т.н. Книжката беше безплатна, с информативна цел. Много добре илюстрирана и на мен ми хареса, хубаво е още от малки да свикват с това, лошото е че ние не сме свикнали. И така много ентусиазирано от тази книжка, детето ми донесе една торба с отпадъци зад блока и казва - ние ще събираме боклуците, за да ни е чист града. В първия момент и се скарах, защо се цапа, нямаме вода да се измие, но после като видях книжката и разбрах цялата работа.
Какво още ми направи впечатление- детето си разглежда разни наши снимки на компютъра. Един ден гледам тя си рисува по тях, гримира ги , доукрасява ги и добавя по нещо към всяка снимка. Попитах я какво прави, а тя ми отговори- ами с това за рисуване/Paint/ си разкрасявам хората. Някой изглеждаха много добре, направо като фотошоп.
Как ги измислят тези неща децата, направо се чудя newsm78

Ами стига за днес
Лека вечер  на всички

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 06:30 от petia_d75

# 163
Добро утро от мен. Да се представя  с няколко думи: казвам се Спаска, с Билянка се познаваме лично, Нинчето я засичаме понякога в магазинчето, може би и други познавам по физиономия...Работя като учител в Механото по руски и български и живея на "Илинден". Детето на Петя е в една детска градина със сина ми - при Паскова и Ичкова, а малкият ми син ще бъде в първа група в ЦДГ№4.
Усмихнат и ползотворен ден на всички! 

# 164
Днес имам повод да ви почерпя - моето момиченце става на 6 годинки

Общи условия

Активация на акаунт