90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 944
  • 445
  •   1
Отговори
# 330
Да не си яла малко? Може кр. захар да ти е паднала.
В такива случаи - малко шоколад, плодов сок, лъжичка захар.

Ако пък е паднало кръвното - дюканките спасяват положението с чаша подсолен айран.

Да, права си, може и това да е причината Peace

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 18:52 от птица

# 331
Птиче, предполагам, че е от МЦ, защото все пак от октомври 2007г. не съм имала и може би организмът ми нещо се е шашнал от внезапната кръвозагуба...  newsm78

# 332
  • Варна
Мацки,здравейте!
Искам да ви попитам какво правите не КОГАТО,а ЗА ДА НЕ ви пада кръвното от диетата?Пиете повечко кафе или въобще течности...или само ако се почувствате некомфортно?Мисълта ми е,че искам да я започна отново тази диета,но това кръвно много ме притеснява,понеже моето е ниско...Какво да направя,за да избегна по някакъв начин спадането му? Rolling Eyes

# 333
  • София
Ей сега сядам, та за Агресия - след надлез Надежда- посока Илиенци по бул. Рожен първия светофар в дясно. Вижда се завода от самия булевард входа е веднага след завоя. Портиера ще ви покаже вратата на магазина. Вътре има страхотни дамски и мъжки костюми с почти невидими дефекти. Отделно дънки,блузи,пуловери,ленени сака и костюми,рокли,поли и др. Не всичко е толкова ефтино обаче.

# 334
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Сисолинда , пий много течности.
Така се справям и аз с кръвното и го овладявам
без проблеми.  Peace

# 335
Лю явно причината за това ти състояние е точно дългоочаквания цикъл. Сега си почивай и утре ще си супер свежарка  Peace
sisolinda аз по принцип съм си с ниско кръвно и с това режимче съм нямала  проблеми, на ден пия само по едно кафе сутринта.
Ето Ви обещаните снимки. Аз утре съм на втората матура, така че пак рано ще се става и ще съм като пребита вечерта. Затова изчиствам праха и се опъвам да гледам Айдълите и после в кревата, утре ще ви дочитам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378873

# 336
 sisolinda и аз съм така или кафе пия или си правя айран с сол също ми помага.ЕЛИНОР чакаме за снимки HugАз приключих за днес с салата и малко кашкавал.А за утре си направих картофки на фурна дано останат де.Аз имам питане към вас newsm78пържени тиквички можели да се яде и в кой ден?Ели благодаря ти ги пусна аз докато се наканя да пиша.Супер си така е по добре Peace

# 337
sisolinda аз също съм с много ниско кръвно долната ми граница пада до 45 но до сега най много три или четири пъти да ми е ставало зле и то най вече по време на МЦ.Аз пия айрян със сол а в краен случай шоколадче .
Любопитко зарежи го плодовия ден гледай ти да се оправиш .Сигурно от МЦ ще да е работата все пак толкова време като го е нямало и организма си реагира .
She_R дано бързичко да ти отминат неразположенията и да изкараш една лека и безпроблемна бременност  Hug
inanikol   ама ти направо си ударила джакпота толкова неща за 15 лв .Честито със здраве да си ги носиш и снимки да пуснеш .
Ели много ти е добре косата  HugКичурите с фолио ли ги правиш или с шапка . LaughingАз като отида на фризьор и три часа не ми мърдат моя мъж чак ме проверява жива ли съм още .

# 338
  • София
Ели, сега с тъмна коса ли си?
Каквото и да са направили с разкрасяването важно е, че има промяна, нещо различно.
Любопитко, не се притеснявай за диетата - здравето е преди всичко. Като мине лошото пак ще си на диета.
За кръвното - аз съм също с ниско, пия си 1 кафе сутрин, пез деня  я пила, я не. Но не съм имала проблеми с кръвното при диетата. Аз не съм го и мерила, та не знам. Други бяха проблемите, но при вас младите няма да ги има.
Тиквичките - може да ги направиш мързеливо в тава на фурна. Пак стават като пържените, но не са толкова калорични. Но по-знаещите да си кажат.

# 339
  • София
Жабка, винаги има такива хора, без значение рода ли са или не, на тях явно им доставя удоволствие да злосторят и да обсъждат хората, но и тях ще ги стигне  същото, защото всичко рано или късно се връща /в това вярвам аз/
Забавлявай се, ако можеш на тяхното злорадство и си свиркай!
Добре дошли на новите и успех с диетата - много е готина и изобщо човек не се чувства гладен, много диети съм провила, но тази е номер 1. И най-много ми харесва, че не е да ти казват на обяд 100грама от нещо +друго и вечеря друго или закуска еди какво си - ядеш това каквото обичаш и слабееш - няма друга такава!

# 340
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eли , супер си с новата фризура.  Hug

Верабел , аз на пук на всички се забавлявам ,
та все съм в устата им.  Laughing

# 341
здравейте,
Жабка,не им обръщай внимание,гледай на теб и твоето сем,да сте добре Hug Hug Hug
Ели,много си хубава с новата коса,и как позираш самооо Hug
за диетката-и аз се изложих вчера с лунуването,но няма +,няма и -
това е добре
чао до после,на всички  Hug Hug Hug

# 342
Никииииии, Party

Хайде, бе Laughing Ко става? Толкоз ли отслабна, че се не видиш вече Wink

# 343
  • София
Здравейте, мацки!
От днес съм отново в редиците. Качих 2 кг. от свалените 12, но сама съм си виновна, защото се разпрах от плюскане. С режима ми беше по-добре,затова се завръщам.
Приемате ли ме?  Laughing

# 344
Ники-приемаме те -как не,пиши по-често,за да бъде по-лесно Hug

Общи условия

Активация на акаунт