Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 142
  • 658
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
  Meg много точно казано. Всеки миг се уверявам в това   bouquet

# 331
  • Пловдив
Не знам защо така, още от ученичка ме е страх от регресията  Rolling Eyes
Много ми е любопитно, но имам едно такова усещане, че ще науча лесно уроци, които този ми живот има ца цел да ме научи. Може би е неоснователно, но имам чувството, че не бива да го правя.
За това пук съм много любопитна какво се случва с другите  Mr. Green

Иначе за това, че не се представяме много добре пред будещите си деца, като се караме на настоящите...
Забелязала съм, че когато първото дете е палавко и инато, второто обикновено е кротичко и послушно.... Може би обяснението е точно в това наше представяне  Rolling Eyes Ако едно будна темпераментна душичка прави оглед за родители и види викаща и наказваща майка... вероятно няма да я избере, защото ще ще му се случи същото. Но едно кротичко съсздание, може да реши, че ще е в безопасност, защото няма да докарва майка си до такива истерични състояния  Mr. Green
Големи разсъждения вкарах, но може и да има логика  Joy

# 332
  • Русе
  benitta, и моите наблюдения са такива.  Simple Smile Мои много близки имат момиченце, което е много своенравно, нацупенко и е малка побойничка. А те са най милите хора, които познавам и са много послушни като родители. Тя ги води, а те си я слушат и се съобразяват за всичко с нея.Скоро ще имат още едно бебче и се представям и то каква хала ще е  Laughing

# 333
  • Русе
Дали би могла да споделиш малко повече - как точно става това, какво е чувството. Предполагам, че за целта е нужно да се обърнеш към специалист  Rolling Eyes Може да ми пишеш и на лични, че все пак не за това е темата  Hug
Вярно, че не е за това темата, но едно такова отклонение мисля, че ще бъде интересно за всички.  Peace

# 334
  • София
Аха и на мен ми е интересно  Simple Smile

# 335
Не знам защо така, още от ученичка ме е страх от регресията  Rolling Eyes
Всъщност нищо страшно нямаше. Човекът, който ме водеше през регресията е 76 годишен лечител. Занимава се с алтернативна медицина - индийска, китайска и т.н. използва различни методи, според здравословния проблем. Та аз за пореден път бях при него, лекувах се и понеже много си говорихме с него за душата на човека и за това какво се случва след смъртта, той ме увери, че смъртта не била страшна и това той го виждал и усещал винаги, когато му се налагало да прилага регресия като лечение. И понеже много се сближихме, получи се някакво страхотно привличане между нас двамата, говорехме доста, най-вече той и в крайна сметка се съгласи да ми приложи регресия. Ако някой от вас практикува йога, регресията, която той ми приложи, представляваше отпускането при мъртва поза, само че малко по - задълбочено. Нямаше абсолютно нищо страшно. Имаше странни моменти, но страшно не. Пълно отпускане със затворени очи. Много е дълго да ви го опиша какво точно видях, но всъщност през цялото време човек си е в съзнание, но сякаш се пренасяш чрез картини в миналото. Задават ти въпроси, но в никакъв случай насочващи като "Това сегашният ти мъж ли е?", а въпроси като - "Кой е този човек?Това през коя година се случва? Къде се намираш в момента? Какво виждаш около теб? От какво умираш - болест, убийство, старост...?" Та така се видях като индианче, срещнах се любимите ми хора, смъртта, както и с Исус Христос, който ми отправи послание, чрез една красива пъстропереста малка птичка, което все още се опитвам да разгадая какво точно означава, а според водещия регресията човек, това е знак, че търся удохотвореност.
Това е накратко  Blush
Мога да ви разкажа и още подробности, но не искам да досаждам. Blush

# 336
И на мен ми стана любопитно!
Вени как стана така, че изпадна в това състояние - аз си представям, че те кара да гледаш пламъка на свещ, въртящо се колело, точка в пространството... чудно ми е
И още нещо, извинявам се, ако трябва ще те питам на лични, но на първо време - от къде е този лечител?

# 337
И мен са ме вкарвали в регресия, в минал живот. Няма страх, както пише veni9 си в будно състояние и във всеки един момент можеш да спреш. Много е силно, нужно е да се усети, не подлежи много на описание.

# 338
  • Пловдив
 Mr. Green Аз нямах предвид, страх от самия процес на връщане назад, физически Simple Smile
А от ефекта, който би имал върху мен.
 Rolling Eyes

# 339
  • София
ох, че интересно!!! Направо почвам да се замислям и аз да проверя тая работа  Peace

# 340
ох, че интересно!!! Направо почвам да се замислям и аз да проверя тая работа  Peace

И аз така! Винаги съм имала влечение към подобни неща.

Вени, благодаря много за споделеното  Hug

Танче, това с руското момиче също звучи невероятно!

# 341
Вени, благодаря много за споделеното  Hug
За нищо. Аз не бях и особено изчерпателна, но както Dani Avramova е писала - "не подлежи много на описание".
fio, на мен този човек ми е разказвал невероятни истории за излекуване на хора, посредством регресия от алергии, стерилитет, увреждания...
Едно от най - разпространените заболявания в днешно време - алергия от цветя, например беше как водят при него момче, около 12 годишно, което направо се задушава като види букет цветя. Получава пристъпи и т.н... Та след като го връща назад, търсейки проблема, се оказва, че проблема не е от предишен живот, а именно от настоящия, но от 2-3 годишна възраст. Прибира се майка му вкъщи с букет рози, подарени и по случай някакъв празник от предприятието, където работи, слага цветята в хола на масичката и отива да се преоблича. Момченцето се заиграва с цветята, събаря ги на земята, вазата се разлива, чупи, цветята стават мазало, майката идва и го овиква яката и го понатупва.
Този случай нито детето, вече 12 годишно, нито майката го помнят. Имат обаче просветление след сеанса. Та след известно време, детето започва да реагира задушаващо се, когато види цветя. Лекували са го години  наред с какво ли не, ефект никакъв. Но ето, че регресията им е помогнала в случая. Този разказ, лично мен буквално ме разтърси. Признавам си, опитвам се да пазя самообладание при разните ни ситуации с детето, но има моменти, когато си изпускам нервите за глупости и като си помисля какво може да съм му причинила...
Друг фрапиращ случай за момиченце, което е с прекалено силно, характерно за момчетата окосмяване. Търсейки проблема, стигат до регресия, детето се връща във вътреутобния си живот и пресъздава ситуация, в която чува баща си да говори с бременната й майка - " ако не е момче, хич не ми трябва!" Оттам произлиза стремежа на момичето, по някакъв начин да не разочарова баща си. Confused
 Thinking

# 342
Мдааааа, ето затова съм против всякакъв род агресия във възпитанието на децата. За родителя това може да е нещо незначително, развикал се, "дал е урок" на детето как не трябва да се прави, но не се знае как това се е запечатало в детската душичка и до какво може да доведе след това.

А вторият случай е простоооо  Shocked

Вени, още веднъж благодаря! Много са ми интересни подобни истории. Вчера реших да се поразровя в нета, но не ми остана много време за четене.

Миналата седмица четох една книга за Ванга - промени ми се доста виждането за живота и за смъртта, и за света като цяло  Rolling Eyes

# 343
Тук прочетох всякакви интересни мнения относно палавите и кротките деца и това защо ни се падат едните или другите  Laughing Аз, да ви кажа, преди да имам деца, винаги съм си мечтала да имам палави и будни деца. Кротките ми се виждаха скучни, а палавите толкова живи, любознателни и интересни. А сега мечтата ми се сбъдна и имам 2 палави и темпераментни бебета, които ми разказват играта по цял ден  Joy И също като вас, и аз бях твърдо против възпитаването с крясъци, пляскане и психически тормоз. Сега обаче на моменти не издържам и се развиквам, а и ръката си трудно удържам, че ме засърбява  Blush Вече осъзнах, че съм се провалила като майка и че е по-трудно, от колкото съм очаквала  Rolling Eyes

# 344
Иначе за това, че не се представяме много добре пред будещите си деца, като се караме на настоящите...
Забелязала съм, че когато първото дете е палавко и инато, второто обикновено е кротичко и послушно.... Може би обяснението е точно в това наше представяне  Rolling Eyes Ако едно будна темпераментна душичка прави оглед за родители и види викаща и наказваща майка... вероятно няма да я избере, защото ще ще му се случи същото. Но едно кротичко съсздание, може да реши, че ще е в безопасност, защото няма да докарва майка си до такива истерични състояния  Mr. Green
Големи разсъждения вкарах, но може и да има логика  Joy

Помисли го и от другата страна - ако си научила уроците, които е носило първото палаво и инатливо дете, няма нужда и второто да ти ги преподава същите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт