1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 950
  • 450
  •   1
Отговори
# 165
Решат Нури Гюнтекин-През 1912 г. завършва Литературния факултет на Истанбулския университет, а през 1913 г. започва да преподава в училище в Бурса. От 1933 до 1943 г. е депутат от град Чанаккале. След това е културно аташе в Париж, през 1953 г. се пенсионира. Заминава за Лондон да се лекува от рак. Почива там през 1956 г. Погребан е в Истанбул. Започва да пише в края на Първата световна война. Написва голям брой романи и новели, но става световноизвестен с „Чучулигата“ (на турски Çalιkuşu), публикуван през 1922-а.
Добър и успешен ден и от мен.

# 166
ДОбър ден и от мен!!!УХА,сладурки ,готови ли сте за 16.30ч.ЗАПОЧВА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Май вече наистина изперкахме,ааааааа?Гледах нова------единия женен ,другия сложил край на връзката си--тия хора не четат ли форума???БЛА-БЛА....ГЛУПОСТИ...по български... ooooh! ooooh! ooooh!
Дафи- #Crazy #Crazy #Crazyпрекрасено стихче!!! smile3501  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
За новото начало да се запиша и  аз  Embarassed

# 168
Привет и от мен.
Жалко, че няма да гледам на голям екран и с озвучаване филма. Та аз съм до 17ч на работа. Ако почна  и филв тук да гледам- ще стане лошо. Ще се мъча да ставам в 5,45ч.

# 169
  • Plovdiv

Добър ден и от мен!
Нямам много време тези дни, надниквам обаче тук-там.
ДАФИ, прочетох те внимателно. БРАВО!
TSVETI97 , и на тебе, колежке!
Наистина  градусът на емоциите се вдига.
Айде, засега чао!

Hug Hug Hug

# 170
Аз също няма да мога да го гледам всеки ден ,но ОСТАВА МИ ТАЯ УТЕХА-през 2дни,защото работя 2на2дена.И сутрин малко......,но пък вечер на компа,ако има кой да го качва . newsm78 Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Здравейте и от мен благодаря за поздравленията за стихчето Embarassed,радвам се че ви е допаднало но каквото и да съм творяла снощи ми е дошло от сърцето Blush Hug Crazy  Мишел като каза за приятелките ти,който са се изнасяли в 21:30 за филма и се замислих нашите приятели на всички "заразени с гецето" как ли са ни се чудили на акъла,как всеки вторник още от 21 часа сме се затътрили към тв-то и никой и нищо не признаваме само филма ни в главите ooooh!вероятно са решили че нещо ни хлопа,ама ние си знаем че това е болест от която излекуване няма Mr. Green HugМай вече станахме неизлечими почитателки на турското кино,спечелиха сърцата ни с 1001нощ и сега сме готови на нови емоций с други турски продукций въпреки че 1001 нощ много вдигна летвата и от сега нататък поне аз вече всичко ще сравнявам с този филм и едва ли друг ще завладе така мислите и сърцето ми,но започнах "На сбогуване" да гледам и също е интересен. Турското кино е дълбоко емоционално и сега като пуснат и "Мелодия на сърцето" вероятно и него ще загледам,но май емоциите ще ми дойдат в повечко сега им съчувствам на турците с толкова прочувствени сериали как издържат незнам ooooh! Whistling,а мен още манията "1001" ме тресе с пълна сила и се чудя дали и кога ще отшуми или наистина ще остани "библия"за мен Party CrazyПо НТ както винаги нищо интересно не са казали разбирам Peace Rolling Eyes    Шеф какво стана с екскурзията,че имам вълнения и за нея newsm78 Hug

# 172
Поздрав за старото -ново начало на филма ,а също и за групата която ще ходи до Истанбул.Много ми е мъчно,че с вас не мога да тръгна,но някой поздрави да предаде  на този град-мегаполис и от мен.http://www.youtube.com/watch?v=jOjIbP_MYhU&feature=channel_page wavey

# 173
Здравейте и от мен. за съжаление и аз няма да мога да го гледам от 16,30 ... а дали някой незнае някакъв адрес за гледане online  на Нова Телевизия? И ако няма единствената утеха е сутрин преди работа

# 174
  • Plovdiv

ДАФИ,
От бързане забравих да ти кажа нещо. Снощи мойте дороволци  ми докладваха,
че срещнали едно безкрайно нежно момиче само на улицата и с бутилка в ръка .
Наредих им да се погрижат незабавно за нея и сега тя е при нас в "Шестицата".
Казва се Бену. Познавали сте се. Не се притеснявай , бутилката беше с вода.
Чака твоята подкрепа!  Изпраща ти целувки!

love001  love001  love001

А мен ме бройте за екскурзията, моля ви!!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Повтарят *На кафе* по *Диема фемили* от 15.30,а могете да гледате Нова онлайн на GLEDAI.TV

# 176
Повтарят *На кафе* по *Диема фемили* от 15.30,а могете да гледате Нова онлайн на GLEDAI.TV

Благодаря обаче нещо не става.  Sad

# 177

може и на е телевизор

# 178
Трябва да се регистрираш,сигурно вече си го направила.После чакаш е-мейл с линк за рег,много бавно става,направи го сега,за да получиш рег по-късно.Можеш да гледаш много програми къде ли не

# 179
Трябва да се регистрираш,сигурно вече си го направила.После чакаш е-мейл с линк за рег,много бавно става,направи го сега,за да получиш рег по-късно.Можеш да гледаш много програми къде ли не

Исках на лично съобщение ... обаче много съобщения имаш и не стана ...
Здравей на лично. За да не занимаваме другите момичета. Значи аз се регистрирах, всичко е ОК... обаче като пусна да заредя нова дава уж че е заредена, а пък черен екран.

Извинявам се че Ви занимавам с тези неща момичета, обаче искам да гледам сериала /да го гледам за незнам кой път вече /

Общи условия

Активация на акаунт