® E-bay - тема 29

• 41 170
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, всички! Предполагам,че ще се повторя с нещо,което сте коментирали до сега и предварително се извинявам! Искам да попитам дали някой е купувал нещо от Хонг Конг и имал ли е някакви проблеми и допълнителни такси, тъй като не е страна от ЕС?

# 271
Зависи какво купуваш  Crazy

# 272
Здравейте!Току що потвърдих една покупка на часовник,пише че доставката  е безплатна...дали наистина е така?До сега не съм пазарувала и незнам каде да гледам....ето линк към обявата.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120422630521
Даже писах въпрос на продавача-да видим дали ще отговори?! Rolling Eyes

# 273
  • София
Здравейте!Току що потвърдих една покупка на часовник,пише че доставката  е безплатна...дали наистина е така?До сега не съм пазарувала и незнам каде да гледам....ето линк към обявата.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120422630521
Даже писах въпрос на продавача-да видим дали ще отговори?! Rolling Eyes

Би трябвало да е безплатна според мен.

# 274
Даже го видях надолу по -изгоден...прецаках се... Laughing

# 275
# 276
Олелее---аме не......сега ги виждам тези неща.....има ли начин да се откажа?.......но всъщност това са оценките му,но има и 4000 положителни.Може пък да извадя късмет.

# 277
  • софия
Олелее---аме не......сега ги виждам тези неща.....има ли начин да се откажа?.......но всъщност това са оценките му,но има и 4000 положителни.Може пък да извадя късмет.
Начинът е да помолиш, но не се практикува. Това не е Продавалника. Дано имаш късмет!

# 278
Когато поръчвате от този ибей-за колко време пристигат.....или зависи от продавача конкретно?

# 279
от 2 до........20-30 и повече дни, зависи колко време след плащането е пратено и дали до тук или на емпреса...Абе няма точен брой дни..

# 280
  • Сливен
Да попитам за снайперите на колко секунди ги залагате 2 , 4 , 5 ?

Вчера беше кофти ден , загубих 3 търга  Mr. Green

Обикновено, на 3.

Аз пък, ако много искам нещо, залагам 2 пъти- на 2 и на 1 сек.  Laughing

Mr. Green
Момичета извинете мен непросветената  Embarassed но за какво точно става въпрос newsm78

# 281
  • Варна
Пристигна ми зелената туника, настина е страхотна! Определено е за препоръчване този продавач (my333store), въпреки че фийдбек-ът му не е кой знае колко добър!

Освен това днес получих и тази ризка за Пипо - много съм доволна!

# 282
Момичета,аз пак имам проблем - питах за шипинга на една рокля и отговора е следния - Hi. I think i would be able to ship this item of clothing to your destination. it would be the same price. sent by air mail. thanks
 което аз разбирам,че е същата цена като за Англия,нали така и преди малко я печеля и продавачката ми изпраща инвойс с шипинг 10 лири,при положение че за Англия е 3.50 - сега как да я накарам да промени инвойка,кажете,че пак много се ядосах.....

# 283
Мъжа ми сега ми донесе нещата от Емпреса!Много съм доволна почти от всичко!Само един лот дрешки има,от които видях 1 или 2 с петна! Crossing Arms Иначе едни Адидас-ки за малката,още едни обувчици за нея,мишка за мен и дрешки за нея! Crazy

# 284
Момичета,аз пак имам проблем - питах за шипинга на една рокля и отговора е следния - Hi. I think i would be able to ship this item of clothing to your destination. it would be the same price. sent by air mail. thanks
 което аз разбирам,че е същата цена като за Англия,нали така и преди малко я печеля и продавачката ми изпраща инвойс с шипинг 10 лири,при положение че за Англия е 3.50 - сега как да я накарам да промени инвойка,кажете,че пак много се ядосах.....
Пак съм аз,тъкмо се гласях даи пиша едно гневно писмо за тази и тя пак сега ми изпраща това:Hi. Unfortunately, i am unable to send abroad this package. please dont not pay for this item.

sorry for any inconvenience.
if u could write back to me as soon as possible
Сега какво трябва да направя,как се разваля сделката?

Общи условия

Активация на акаунт