® E-bay - тема 29

• 41 084
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Момичета и аз вчера писах по този въпрос.
Купих едно столче за кола, вчера изпратих 3съобщения до продавача (немска фирма от немският ибей купувам), отговор никакъв.
Днес пиша поредното съобщение с питане, отговор отново няма.
Майка ми звъни от Германия на посоченият от тях телефон (GSM) и него не вдигат.
Сега се чудя какво да правя, защото нямат обявен шипинг до БГ.
Да плащам ли столчето така (с доставката в Германия) и да си дам българският адрес, а те да се оправят?
В крайна сметка 4пъти пиша, а не отговарят нито на имейл, нито на телефон.

# 376
Никъде нямам нищо.....само нули.....имам само в watch-1....това е.....

# 377
Никъде нямам нищо.....само нули.....имам само в watch-1....това е.....
Значи не си го купила.
И по-добре,с тези оценки. Peace

# 378
Ako си го купила ще имаш и меил на пощата , че си го спечелила

# 379
Ясно,а да не би да трябва и нещо друго при самата регистреция на картата в пейпал....нещо от банки....или е само това-регистрираш се и пазаруваш?

# 380
  • Home is where the heart is...
Ако си го сложила за наблюдение като си го харесала - докато не го изтриеш, то няма да се махне от там (даже и след като свършат дните за които е пуснато нещото)...

Освен мейл на пощата, в лявата страна във "Won'' ако го има  - значи си го купила. Не си спомням - плаща ли го(че след като си го платила, значи си го купила)?  Mr. Green  Надявам се, че ме разбра...

Peace

# 381
Ясно,а да не би да трябва и нещо друго при самата регистреция на картата в пейпал....нещо от банки....или е само това-регистрираш се и пазаруваш?
А четирицифрения код въведе ли го?

# 382
https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_redirect-to-accoun … -message&sq=0
Това незнам дали ще можете да го видите-вече успях да купя един друг който харесвах и получих имейлите и потвържденията,но вижте какво ми изписа като си вкарах паролата за пейпал акаунта.....нещо май не трябва да е така.

# 383
А четирицифрения код въведе ли го?
Ами той при мен е трицифрен....нали става дума за пина....аз съм с виза ...
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Ето това ми изписа в крайна сметка когато потвърдих .....И сега какво???

# 384
Момичета и аз вчера писах по този въпрос.
Купих едно столче за кола, вчера изпратих 3съобщения до продавача (немска фирма от немският ибей купувам), отговор никакъв.
Днес пиша поредното съобщение с питане, отговор отново няма.
Майка ми звъни от Германия на посоченият от тях телефон (GSM) и него не вдигат.
Сега се чудя какво да правя, защото нямат обявен шипинг до БГ.
Да плащам ли столчето така (с доставката в Германия) и да си дам българският адрес, а те да се оправят?
В крайна сметка 4пъти пиша, а не отговарят нито на имейл, нито на телефон.

Mирама, аз на твое място бих изчакала докато не ми отговорят, че ако ти лепнат някоя астрономическа доставка до Бг, ще трябва да доплащаш.
А може да не ти отговарят, защото немците в  четвъртък имаха официален празник, петък също повечето са си го били взели като почивен ден и докато се разработят , нали се сещаш Wink

# 385
ей,не ме вземате присърце и не ми помагате за лимита в пей пал.....аз ще си потърся принудихте ме,....а така ме мързеше Winkна предният пост и букет даже ви сложих, Laughing

# 386
  • Sofia
кат не знаеме кво да правим Rolling Eyes

# 387
кат не знаеме кво да правим Rolling Eyes
много ти благодаря ,  bouquetти поне ми обърна внимание Tired

# 388
  • Варна
aleksova1, готска е лепенката. Кой е сайта? За колко време пристигна?
Ето го прадавача и сайта http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300293182605.Пристигна за около 1 сед и беше в плик за писмо.

Благодаря за линка, ведага "метнах" едно за подарък  Laughing

И аз поръчах едно - много са готини! Мерси за линка! Hug

# 389
Е, накрая ми отговориха на развален английски.
Не правят доставка до България, ама това не можаха ли да го напишат преди това. Не виждам какво ще ги сбърка като викат куриер да го пратят до БГ вместо до Германия при положение, че си плащам.
Някой беше пуснал в предните теми някакъв адрес на фирма, който взима пратки от Германия до БГ. Някой работил ли е с нея? И ако може пак координатите.

Общи условия

Активация на акаунт