За имената и за бебетата отново

• 9 270
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
... За вас е дошло "време разделно" или трябва да се опълчите на властния свекър или да си изживеете младостта под негова команда...

При хора като него няма такъв филм. Или трябва да станат финансово независими и да се опитат да запазят някакви човешки отношения (което пак не е сигурно), но поне ще избегнат това, което Янечек казва, или да кръстят детето на него.

# 16
На мен работата не ми звучи като "издържане",ами заплащане срещу работа.Това,че бизнеса е семеен....МИрише ми на чисто изнудване тук!

Мъжа ти да си намери друга работа,да се отделите и правете каквото вие решите,защото това вашето няма да е живот просто!Абе как някои жени успяват да се набутат в такива ситуации не знам....(нека не звучи като упрек).

# 17
  • ЯМБОЛ
                     Хубаво е някой да работи,друг да харчи...но идва времето на плащане на музиката все някога.Нали знаете,че свободата във всичките и аспекти се плаща най-скъпо...

# 18
  • София
Ми или кръщавате детето на дядо или мъжът ти си намира друга работа и ставате самостоятелни.
Друг изход не виждам.

# 19
Какво точно означава финансово зависим в случая ?Мъжът ти не работи ли?

# 20
  • София
прочети на миналата страница....

# 21
прочети на миналата страница....
Прочетох естествено "препитава се от бащините доходи" е написала авторката после някой пише за семеен бизнес та затова питам.
Да намерих го .
Мъжът ти да се включва по-често за да не чувствате длъжни или да си намери друга работа.
То и аз в семейната фирма работя ама само да е посмял баща ми да си помисли ,че той ме издържа ......

# 22
Работата си е работа,заплатата -заплата.Какво общо има името на детето...
Мъжа ти да си намери друга работа и въпроса ще се реши.
Иначе свиквайте постоянно да ви надничат под чаршафите,дето се казва.

# 23
Или мъжът ти си намира друга работа....или като му харесва да работи в "семейният" бизнес, който явно си е само на баща му като чета.....ще кръстите детето на него.

# 24
И какво толкова страшно има да кръстиш детето на свекъра. Мойто е така, въпреки че никога не сме били зависими.  Не обичам много свекъра, но детето си обичам безкрайно.  Съжалявам, че не кръстих някое на свекърва си, която беше прекрасна жена.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 20:20 от Трещерица

# 25
ми то може да има и друго-------жилището в което живеят да го е купил свекъра,колите които карат-също,така,че ще им е малко трудно

# 26
И какво толкова страшно има да кръстиш детето на свекъра. Мойто е така, въпреки че никога не сме били зависими.  Не обичам много свекъра, но детето си обичам безкрайно.  Съжалявам, че не кръстих някое на свекърва си, която беше прекрасна жена.
Лошо няма ,ама да ти поставят ултиматуми няма как да е приятно.

# 27
Както са ти казали избора е или си търси работа и късате синджира
или сте зависими докато сте живи.

# 28
По добре съпругът ти да си намери работа с която няма да е зависим от тате и си кръстете детето както на вас ви харесва и отсвирете свекъра.

# 29
Че кво му има на името Петко Стойков? Thinking

А традицията повелява ли да се раждат женски чат- пат?

Общи условия

Активация на акаунт