SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Само да се похваля, че първата част от първата ми поръчка от 19.05-миналия вторник, дойде днес. Т.е. само обувките. Чакам утре или в други ден и втората част с парцалките. Върви с около 2 дена закъснение като я следя. Важното да дойде. Много съм доволна от обувките - особено на Кангол - препоръчвам. За другите неща, като дойдат ще пиша, а до тогава ще ви следя

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 22:42 от ANNAFACE

# 91
# 92
  • Сливен
Момичета и аз да се похваля, днес дойде и моята поръчка от 19.05. Дъщеря ми е на седмото небе, много си хареса маратонките. Може би беше късметът на начинаещия но всичко мина по вода. newsm44
Ще има друга поръчка то се видяло smile3508

# 93
Аз продължавам да си търся човек за обща поръчка  ooooh!

# 94
  • На черешата

A какво стана с нашата поръчка, пристигна ли вече?  Laughing

# 95

A какво стана с нашата поръчка, пристигна ли вече?  Laughing
писах ти на скайпа Peace

# 96
  • Варна
Момичета получих тези балеринки на Nike - бели, UK 6, US 8.5, стелката е 25.5 см. Големи са ми, ако някой се интересува да ми пише на лични.

# 97

Момичета получих тези балеринки на Nike - бели, UK 6, US 8.5, стелката е 25.5 см. Големи са ми, ако някой се интересува да ми пише на лични.

ако е удобно,би ли дала реални снимки  bouquet

И аз да се похваля ,че си взех първата поръчка направена съвместно със Самимами Hug

# 98
Похвалете се малко с реални снимчици ,да оплакнем поне очите  Wink .

# 99
# 100
  • варна
 Днеска и нашия батко е радостен, скейта най-накрая пристигна,дето от 6.04 го чака. Но не с Тип-топ ,а с някакъв бус без обозначения.

# 101
  • Бургас
mirta, кой номер са ботичките на Найк?И ще можеш ли да им измериш стелката?И аз ги харесах, но имаше само С9 и се отказах, че на моя все още С8 му е голямо.Не знам до зимата колко ще му порасне крака. Thinking

# 102
Мария♥ , С8 е номера,по етикет 25.5 по европейската номерация и 14.5 см. ,но според мен е 15.5см. стелката немога многа добре да измеря,нищо особено не са приличат малко на менте,но за тези пари си струват все пак е найк Peace

# 103
Момичета бихте ли помогнали. EmbarassedИ аз искам някой който прави обща поръчка от http://www.sports direct.com
да ми вземе два чифта по-тури на NIKE-ще съм много благодарна или да ми обясни как точно аз да си ги поръчам. Rolling Eyes

Двете ми голями щерки направо са полудяли за тях. Sick

Благодаря предварително. Hug

# 104
 StopСрам-несрам,и аз ще се намъкна с въпрос:
Имате ли опит с изпращането до ЮК адрес,т.е. дали изискват адреса за получаване и адреса по картата да съвпадат?

Че имам позната с адрес.................................. Laughing

bouquetБлагодаря предварително на отговорилите,да не спамя после с благодарности  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт