Пловдив лятото посреща - препича слънцето горещо - 25

• 21 109
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Моля кажете ми къде в Пловдив има магазини за колела.Искаме да купим за малката за рожденния ден

На бул. Руски  точно преди отбивката за ул. Данаил Николаев има качествени колела

# 121
това на бугариево не е магазин.просто хората си продават във вкъщи.а колко са оригинални незнам.аз лично от тях не съм купувала,защото ми носят от вън.

# 122
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали акушер-гинеколог в Тракия, от който сте доволни, по възможност да работи със здравната каса и до по-късно.

# 123
здравейте и от нас. ние от 1 седмица сме си в Пловдив.днес прекараха нета и вече щр съм с вас всеки ден както преди.с Оливия по цял ден сме навън само се прибираме да спи и пак до 20ч.върви вече стъбилно,но пада лошо и затова още я придържам с каишките.само на тревата и ги махам да пада на меко лек ден от нас и до утре.

# 124
  • Лондон/Пловдив
Здравейте .

# 125
  • на пистата
момичета здравейте.имам нужда от помоща на пловдивчанки.след прелеза на бул 6 септември по-посока към ресторант стадиона отдясно има един голям блок,оранжево и кафяво май,точно срещу оръжейният магазин,под блока има магазини,сладкарница и офиси.как мога да разбера фирмата строила този блок преди 13години мисля,че беше.много ще съм благодарна ако някой може да разбере.

# 126
  • Пловдив
lubricant, аз ходя при д-р Тотев в ДКЦ-V. Във вторник и четвъртък ако не се лъжа работи до 19 часа.

# 127
  • до Пловдив
момичета здравейте.имам нужда от помоща на пловдивчанки.след прелеза на бул 6 септември по-посока към ресторант стадиона отдясно има един голям блок,оранжево и кафяво май,точно срещу оръжейният магазин,под блока има магазини,сладкарница и офиси.как мога да разбера фирмата строила този блок преди 13години мисля,че беше.много ще съм благодарна ако някой може да разбере.
защо не отидеш на място до там и да попиташ някои от живеещите във блока няма начин да не знаят кои им е строителя

# 128
  • Пловдив
това на бугариево не е магазин.просто хората си продават във вкъщи.а колко са оригинални незнам.аз лично от тях не съм купувала,защото ми носят от вън.

Aз си взимам парфюмите оттам вече две години и съм много доволна . Наистина е апартамент на първия етаж, работят до 19 часа , но не се сещам за номера на улицата  newsm78

# 129
  • Пловдив
А някой виждал ли е в Пловдив този модел на колелата Дино-Уинкс   http://vento-bike.free.bg/html/vento-kids_14__3.html

# 130
А някой виждал ли е в Пловдив този модел на колелата Дино-Уинкс   http://vento-bike.free.bg/html/vento-kids_14__3.html

В  търговите на Брезовска- вътре в складовете ги видях и във Вис Виталис ги има. моя мъник поиска такова  -но кака му се присмиваше -че куклите дето ги нямал ли ще кара  Laughing

# 131
Здравейте искам да попитам,някой знае ли дали някъде в Пловдив има плуване за бебета? Понеже тази одина само за 1м. ще ходим на море и искам да водя децата,но местата които откривам в нета са за деца над 6г.,а моите са на 3м и 1г и 8м. Ще съм благодарна за всякаква информация Hug

# 132
  • на пистата
да си цитирам поста.намерих човека който ми трябва,казва се Радослав Бозуков и е собственик на хотел лайпциг,но сега е проблема как да осъществя среща с него Sadнякой ако има съвет да казва Hug

# 133
да си цитирам поста.намерих човека който ми трябва,казва се Радослав Бозуков и е собственик на хотел лайпциг,но сега е проблема как да осъществя среща с него Sadнякой ако има съвет да казва Hug
Ами според мен единствено можеш да се обадиш на телефоните в хотела http://www.leipzig.bg/ и да обясниш за какво ти трябва, нямам представа защо ти е, но може и да успееш да се свържеш с него, поне пробвай!  Peace Тук едва ли ще се намери някой, който да му има лични телефони и да ги предостави!  Hug

# 134
  • на пистата
Ами според мен единствено можеш да се обадиш на телефоните в хотела http://www.leipzig.bg/ и да обясниш за какво ти трябва, нямам представа защо ти е, но може и да успееш да се свържеш с него, поне пробвай!  Peace Тук едва ли ще се намери някой, който да му има лични телефони и да ги предостави!  Hug
ти пък... Laughingзнам,че не става тук,просто питам ,ако има и някой работещ в лайпциг ще е много добре.

Общи условия

Активация на акаунт