Слънцето все по-силно пече, АВГУСТинчето се стяга за море!

• 19 193
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
valeni - аз съм Валерия, а детето (по онова време единственото) Ники и такастана съчетанието, дето ми хареса как звучи. А и като почнах да се регистрирам тук-там, се оказа свободно навсякъде и така най-лесно да го помня и да не се обърквам къде как.

Нели, и аз досега си мислех, че ника ти има нещо общо с книжката за овчицата.  Peace

Днес егаси деня ревлив ............. Преди се загледах във филма за Шехерезада и за пореден път днес си поплаках  Cry

А пък мойто гардже днес, за да ме развесели, се научи да дава целувки с ръчичка на устата и е много сладък. Иначе от преди дава ръчичка за здравей, маха за "ела" и за "чао", показва колко голям ще порасне и си мие ръчичките по песента "Хей, ръчички". Но всичко това го прави, когато си иска, а не точно когато го караш. Особено често изрежда целия репертоар, когато се мъчим да се приспим  Crazy

# 136
  • София
С мъжо така си викаме един на друг- Пинки или Пинки-Уинки,ама да ме питате Що,немога да ви отговоря.Вече не си и спомням как сме го измислили.
А,по принцип много обичам да измислям прякори-такива някакви несъществуващи думички.
Мъжа ми,брат ми,котаракът ни, а и Боби(от скоро) се подвизават вкъщи с такива,и не само по един Laughing

# 137
Моят ник нейн отговаря на състоянието ми в момента.А предишния ми беше от ученическите години когато се запознавахме в чата Mr. Green.
Така и така сме почнали да си казваме нещата.На мен ще ми е интересно с какви професии сте вие и вашите половинки.
Веднага ще си отговоря по темата ми Mr. GreenАз работех в фирма занимаваща се с производство на вафли(Троя,Хипер и Ная и т.н.)а мъжът ми е дърводелец,.

# 138
Здравейте!

Днес ходихме на цирк и Алекс беше запленен направо. Близо 2 часа стоеше прав на краката ми и гледаше с огромен интерес. Сега спи уморен. Laughing

Моят ник не е нищо особено. Съчетание е от първите букви на трите ми имена. Така се регистрирах преди 5 години тук и не съм го сменяла.

За професиите - преди да дойдем в Германия работех като счетоводител, сега като порасне Алекс не знам какво ще правя. Може да си остана вкъщи, както повечето жету тук или ще търся някаква работа. Мъжът ми е майстор готвач. Тук ни доведе и неговата работа.

# 139
Аз съм мед. сестра. Работя в Психиатрия, в отделение за зависимости. Мъжът ми е дилър на детски играчки.

# 140
  • София
Аз съм медицински лаборант,работя в Белодробна болница.
Половинката е музикант и диригент Peace

# 141
Моят прякор е ветеран. Не  идва от Бритни Спиърс,  тогава  я  нямяше, по онова  време слушахме Металика  Crazy  От  породата  на  кучетата  ми е  Simple Smile
За  кръщането Стела,  правило  няма. ПОпът каза така - като  се  кръщаваш  голям е добре, защото си  правиш личен  избор,  от друга  страна колкото по-малък те кръстят толкова  по-сигурно.. Така каза  Simple Smile

# 142
Някакво раздвижване виждам в редиците..браво на Бланш и Щастлива мама  Peace

Аз мисля че обеснявах за моя ник, но може и да е било при септемврийките   ThinkingТа .. Когато се преместих да живея при сестра ми, в началото на моята бременост, те имаха черен котарак на име Бизу (от френски целувка) Та той само по мен ходеше и ми спеше все на корема (защото само аз и понякога зет ми му обръщахме повече внимание) И така мн се привърза към мен и само спеше до мен и върху мен, по едно време се бях притеснила какво ще е като родя, но той имаше всички имунизации и паспорт, така че бях по-спокойна. Но се случи така че малко преди да родя той се хлъзна на терасата (валеше дъжд) и падна, умря милия преди да види на какво е спал ... Много ни беше мъчно, беше като част от семейството Cry Та на него съм се кръстила тук.

Аз съм инженер - компютърни приложения, работя в частна търговска фирма.

Лека нощ , до сега издирвах как да се приджива до Дряново най-бързо, че нали съм на сватба на 20ти, а така не ми се отделя от Ади..но няма как да го повлеча по рейсове и влакове  ooooh! Tired

# 143
О, Бизу, вече май ще се обръщаме на колежке Simple Smile)

# 144
   Добър вечер и от нас!

Днес ми е супер сдухано, може би заради времето  Confused А и днешния траур и снощи репоража за двете дечица, много ме разстрои  Cry

По темата за никовете - моя е ясен. Simple Smile Иначе и аз като Галето имам много прякори - Ахи (произлиза от група АХАТ, чиито върл фен съм ), в скайпа и кюто съм Червената Шапчица ( от един виц  Laughing ) , мъжа ми ме нарича Бебе, в офиса в началото ми викаха континента, тъй като на английски името ми се пише като Азия и май не се сещам за повече  newsm78
   По професия съм финансов контрол, а по НКПД длъжноста ми е "ръководител отдел" , звучи като "директор на водопад"  Laughing

Иначе Пуканката вече стои по половин минута сама, казва "мама" и "кака" и такива ми ти работи  Mr. Green

# 145
Сега като прочетох поста на Асето се сетих, е Точката каза първата си холандска дума Simple Smile Очакванията ни това да  е  afstandbediening (дистанционно  управление) не се оправдаха .  Точица каза Дах (чао/здравей). 

# 146
  Zдравейте мили приятелки!
Със сигурност повечето от вас не се сещат коя съм,та ще се наложи да се представя като нова мама Rolling Eyes-Маргарита,лекар дентална медицина ,майка на две деца-четри годишен Кристиан и почти  10 месечната Дария.Нашият тати така се е запалил по он лайн играта Империя,че въобще не мога да се добера до компа вечер #Cussing out-денем  пък сум обсебена от бебе Дари и така вече половин година не съм писала,само четях от време на време.Половинката в момента е служебно в София,та затова драсвам някой ред Wink
 Моят ник е част от името ми прочетено обратно-Атираграм-Аграм,Д е фамилията ми.Мъжо е икономист по образование,вече 5 години има фирма за височинни дейности.
  Радвам се на всички пораснали дечица,да са живи и здрави и все така да ни осмислят дните с прекрасното си присъствие!
  Надявам се в най-скоро времр да се сдобия с преносим компютър и вече ще съм по активна тук,до скоро!  bouquet

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 00:07 от agramd

# 147
Еееее Аграмд (Марги) как ще те забравим  Hug Даже преди няколко дена се сетих как ми звънна да кажеш за появата на Дари нещо се бях впуснала в сладки спомени по раждането на Виктория и се сетих как се тътрех от колата до входа като ми се обади  Hug Ейййй какви мили спомени ме налегнаха пак... Heart Eyes

# 148
Добро утро мили мои
Ние пак имахме кошмарна нощ.Само ревеше и се въртеше изобщо не спа спокойно. SadДолното ни зъбче вече е направило прорезче,но още не се е показало.Дано като се покаже да се успокои детенцето ми. Praynig
Момичета на някои от вас децата не искат да им пият вода,а аз ще се оплача от обратното че пие много вода.На ден ми изпива около 1,5литра.и все като го погледна и шишето му е в устата.И даже се е научил като му свърши водата и ми го подава да му налея. Joy.
Оф днес тук пак е гадно времето.Даже и е много студено в момента. cold
Засега толкова после още че отивам да правя на дребчо Кус кус.

# 149
Гале, Валени, браво на децата  Hug Кико нищо не иска да повтаря - едно боц прави и то бърза да ми хване пръста после, за да го налапа...  Laughing

Аз съм мед. сестра. Работя в Психиатрия, в отделение за зависимости. Мъжът ми е дилър на детски играчки.

Тук много ключови думички има  Wink Joy

Стелка, за кръщенето съм чувала, че е хубаво да е преди годинка. Моите деца още не съм кръстила, чакам и третото, че на един път да ги кръщаваме...  Joy Аз лично съм кръстена малко преди сватбата, защото искахме църковен брак, а кръстник ми е ... съпугът ми  Rolling Eyes Попа каза, че можело... Като спомен ми остана това, с което се шегуваме, че греховете на този , който се кръщава отивали при Кръстника Wink (това пак от Попа), и снимките как Деян ми бърше краката  Mr. Green

Бизу, ще чакаме снимки  Flutter

Асе, континента е добре, аз първо прочетох контингента  Joy

Аграмд, как ще сме те забравили  Hug , аз даже скоро питах за теб Пухи покрай един зъболекарски проблем... Confused

Теди, и аз така си прекарвам всяка нощ...  Tired Даже тази нощ сънувах, че вече има 20 зъба и си казавам: Край, свърши се с безсънието  Whistling

За професиите и двамата сме в Гранична полиция, само че аз съм в администрацията Wink

Общи условия

Активация на акаунт