Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 585
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
... Зная, че цинкът е противопоказен на хомеопатията. В кремчето на детето видях, че няма цинк, има титаниев диоксид, който не е противопоказен, нали? Поне за него не ми е казала сестрата (на хомеопатичката, при която се записах).

Деси, сигурна ли си за цинка? Това не го знаех  Rolling Eyes
Ще ми е интересно да разбера повече   Peace

# 346
  • София - Варна - Бургас
... Зная, че цинкът е противопоказен на хомеопатията. В кремчето на детето видях, че няма цинк, има титаниев диоксид, който не е противопоказен, нали? Поне за него не ми е казала сестрата (на хомеопатичката, при която се записах).

Деси, сигурна ли си за цинка? Това не го знаех  Rolling Eyes
Ще ми е интересно да разбера повече   Peace

Всички метали са малко или повече вредни, когато са в повече. Особено тежките метали!

# 347
Aleksander, на нас ни предстои прием на четвърти Пентаксим и се чудя какво да правя, като чета за тези случаи. Много ме е страх, мога ли да заменя тази ваксина с друга, по-безопасна? Как да постъпя? Има ли ххомеопатично, което да подготви организма му преди приема и да предотврати появата на болести в следствие на слагането и?

Да добавя, че синът ми е на година и десет месеца.

# 348
  • София - Варна - Бургас
Aleksander, на нас ни предстои прием на четвърти Пентаксим и се чудя какво да правя, като чета за тези случаи. Много ме е страх, мога ли да заменя тази ваксина с друга, по-безопасна? Как да постъпя? Има ли ххомеопатично, което да подготви организма му преди приема и да предотврати появата на болести в следствие на слагането и?

Да добавя, че синът ми е на година и десет месеца.

Пак ще повторя:
  За туширане на вредните странични ефекти на ваксините, най-доброто което предлага хомеопатията е - 2-3днипреди ваксинацията, да приеме конституционалното си хомеопатично л-во, и непосредствено след ваксинацията - Thuja - 200С.

# 349
  • София
Александър а ако се вземе само конст. лекарство,без след това туя?

# 350
  • София - Варна - Бургас

И така е добре. А ако се вземе Туя, след седмица пак трябва да се вземе конституционалното.  Peace

# 351
  • София

И така е добре. А ако се вземе Туя, след седмица пак трябва да се вземе конституционалното.   Peace
    bouquet

# 352
По повод ваксините, искам да попутам дали е сигурен ефекта от туширане на всички възможни странични ефекти по този начин?
Питам в случай, че по някакви причини ни се наложи да се слага ваксина.

# 353
Здравейте, след половин година пиене на антибиотици от синът ми за отити и ангини (може би в следствие на алергии и увеличена 3та сливица) , реших че е време да се обърна и аз към хомеопатията. Лекарите препоръчват махане на 3тата сливица, но аз все тая тайни надежди, че може и да се оправи и без това.
Та въпросът ми, Александър е, как се отнася хомеопатията към тези проблеми. Може ли да намали 3та сливица и спре постоянните отити, лекува ли алергии?
Моля за координати на добър класически хомеопат в София.

Искам да благодаря на Александър и на всички, които са толкова търпеливи и разясняват всякакви неща в темичката   bouquet

# 354
По повод ваксините, искам да попутам дали е сигурен ефекта от туширане на всички възможни странични ефекти по този начин?

Туята не винаги върши работа, има още доста лекарства, които са показани в случаи на реакция от ваксината и трябва да се прецени кое е най-подходящото. Аз лично не приемам рутинното изписване на хомеопатични лекарства.

Докато се реша да откажа ваксинациите за детето си, разчитах на хомеопатията да оправяме последствията. Но после реших, че няма да си тровя детето, а после да се чудя как го оправям. За това много помогна хомеопатичката ни - вдъхна ми увереност, а и с нея можех да коментирам всичко, което ме притесняваше за инфекциозните болести.

Понякога реакциите не идват веднага или не се свързват с ваксините. Може дори след години да се "отключи" проблем, чието начало води оттам..   Confused

# 355
Здравейте Александър! Дъщеря ми /3г./ е с температура 39,6 . Аз температуро понижаващи не давам, но в момента е при баба си и тя иска да и даде нещо - кое е най-добро от хомеопатична гледна точка и какво друго да давам за засилване на имунитета. Знам, че сваляйки тем. спирам процес на оздравяване, но нямам избор.  Аз давам лимон, прополис, витамин С /бих искала да ми кажете коя форма е най-добра/ и осцилококсинум / 1 флаконче на 6 часа/.  И може ли да се разтрива с равни порции ракия и оцет?

# 356
  • София
Трябва да си направя ядрено магнитен резонанс на шиен гръбнак, но хомеопата при когото ходя като чу и направо се развика, че цялото му лечение го сега, което провеждаме от около 2 месеца щяло да се обезмисли поради облъчването. Много ми е важна тази снимка, немога ли да я направя и да почнем с лечението от начало?

# 357
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, след половин година пиене на антибиотици от синът ми за отити и ангини (може би в следствие на алергии и увеличена 3та сливица) , реших че е време да се обърна и аз към хомеопатията. Лекарите препоръчват махане на 3тата сливица, но аз все тая тайни надежди, че може и да се оправи и без това.
Та въпросът ми, Александър е, как се отнася хомеопатията към тези проблеми. Може ли да намали 3та сливица и спре постоянните отити, лекува ли алергии?
Моля за координати на добър класически хомеопат в София.

Искам да благодаря на Александър и на всички, които са толкова търпеливи и разясняват всякакви неща в темичката   bouquet

Да, може да се излекува проблема с помоща на хомеопатията!
  И не оперирайте сливиците, особено пък третата сливица!!!

# 358
  • София - Варна - Бургас

Е, не в 100% но в много голяма степен!
 Все пак най-добрият метод е.... да избегнете поставянето им.  Peace

multimodal    
Цитат
Аз лично не приемам рутинното изписване на хомеопатични лекарства.

Това не е рутинно, а ситуационно, дори спешно предписване.

# 359
Привет на всички ! Искам да попитам има ли хора при които не действа хомеопатията . И как да разберем кога започва оздравителен процес  , дали няма да са лъжливи симптомите на подобрение , ако има такива  . Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт