Февруарче вече летни дрешки носи и ритка със краченца боси.

• 13 861
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Колене мен не ме болят, но китките на ръцете ужасно #Crazy
Гледам говорите кога са станали бебетата. Ние на 1 юни правим една година с таткото от както се познаваме. Joy
 Беба и тя стана през юни, но точна дата не знам.Помня само, че на 24. 06 ме оперираха с диагноза извънматочна бременност, а на 1 юли се появи беба в матката Two Hearts
Страхотно заглавие за нова тема,  м@м@ Hug Фокси, мн се радвам,че Наско е добре! geri_kkoleva намери ли спално чувалче в кауфланд?
Eй, запалихте ме с тез колажи и това е моят първи опит Whistling

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 08:56 от kamelllia19

# 256
  • София
Фокси, браво на юнака!

Най-близката ми приятелка работеше в клиниката за деца с церебрална парализа, та от нея знам колко страшна може да е диагнозата и колко са важни навременното откриване на проблема и правилната терапия. Радвам се, че при вас всичко е наред!

Данаил тази нощ се задави и ни подържа будни дълго време. Тъкмо започна да яде към 4 ч и изведнъж разпери панически ръце и започна да се мята. Направо го обърнах с лицето надолу и започнах да го тупам по гърба. Бързо пое въздух, но после известно време дишаше учестено и кашляше. Като е толкова лаком, поне да се събужда преди да започне да яде! То не може и сън и манджа едновременно!

Колко много ми се промени животът в последната една година....

# 257
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Таман си мислех днес да се включа и малко да попиша, че тия дни само чета, и ново двайсет - май имам запушване Sad Цяла нощ чета ли чета и май ще се окаже по-скоро блистер. И сега да обясня по-подробно и много ви моля, който има опит и мнение, да се включи и да ми даде акъл, че направо... Cry
Та положението е следното - от снощи (след едно дремкане на леглото) имам един цял участък от гърдата, който е твърд и напрегнат. Не е конкретно място и не напипвам възелче. Половината нощ слагах топли компреси, седях в банята под гореща струя и нищо - нито капка не мога да изцедя. Мъчих детето цяла нощ да суче от тази гърда и той много съвестно дърпаше ли дърпаше, но пак нищо, не го чувах да преглъща и в крайна сметка почваше да реве гладно и му давах да се нахрани от другата гърда. А сутринта забелязах, че на зърното (точно на този участък имам бяла точка, като покрито е с бяла ципа някакси) и май това се нарича блистер.
Имам лецитин и окситоцин - как и по колко да пия днес?
Благодаря ви за отговорите предварително!
Като се справя с проблема, ще пиша и чета и по другите теми Simple Smile

# 258
Фокси, чудесни новини.
daya9-и мен ме болят но малко, като сядам.
Нашето човече го направихме на 17.05 същия ден трябваше да ни е сватбата, но променихме датата, ако не бяхме, дали щеше да я има  newsm78, като се има предвид, че първа брачна нощ нямахме(бяхме скапани), в неделя ни е годишнината и ще ходим на ресторант малко и ние хора да се почустваме.
И аз си направих колажи но незнам как да ги кача тук, ако може малко помощ.
 Hug  Hug  Hug

# 259
Добро утро и от мен!
Така се развълнувах от ФЕВРУАРКИ 2010!Спомних си ние как бяхме. Simple Smile
Мерсаж за кафето и закуската ммммм.Фокси, newsm10радвам се,че с Наско всичко е наред,сега ще си съвсем спокойна.
Маринче,като спомена чайче от лайка и...шипка за изхождането,за специалните чайчета на Хип ли говориш/за разхлабване/ или някакви други?Аз на Хип съм ги гледала,ама пише от 4 месеца.Незнам,ние нали 4-ти караме,дали не е малко раничко?Аз съм решила да отидем при една друга педи за още едно мнение и ако тя също ми каже за сокче,ще пробвам да й дам/за стимулация на перисталтиката/,макар че хич не ми се иска да й давам.
Мама,сигурно не ти е лесно.Но поне сега се наслаждавай на "свободата"докато ти е сърдита Laughing
Моето свеки за сега много ме кефи,много е внимателна,не се бърка и дава съвети много рядко и то подхожда така..много предпазливо/за разлика от майка ми,която върви след мен и нарежда Laughingи като й кажа"мамо,зная"и тя "ама аз съм длъжна да кажа!" ooooh!.
Камелия,колажчето е суперско.
А за великото сътворение...за съжаление незнам точно кога е било,но някъде през май-така че целият месец е празник за нас Wink
И да ви се похваля-днес за пръв път Ника заспа сама в шезлонга докато си играеше/от 6:30 сутрин до към 7-е половин час ама такова чудо никога не сме виждали.Ухууу!

# 260
Kamelllia19, вие много скорострелно сте действали с татето  smile3503 ! Ние нашето мъниче го сътворихме май на 27.05.2008 , поне така мисля аз. Утре трябва да го отпразнуваме тримката  Flutter
Фокси, браво мила, много се радвам, че всичко е наред с Наско! Само дето си изкарахте акъла , но важното е, че диагнозата не се потвърди.
Толо, мерси за кафенцето  hahaha .
Моя Дребчо вчера заспа към 18.00 и така откара до 23.30. После имаше киснене в билкова вана, хапване и после не му се спеше. Така съм го забавлявала до 02.00 и през нощта три пъти се буди за ядене, а в 7,30 се ококори и взе да се напъва с всичка сила да ака при което се оакал до ушите. Добре, че татко му този път сам взе инициативата в свои ръци и го почисти и преобу. Сега двамата спят, а аз се прекарах и станах, ходих до магазина и сега ми се спииииииии  Tired .

# 261
Коте,и аз имах блистер и досега си имам белезникаво петънце на зърното,което не изчезва.. newsm78Досега 3 пъти ми се е запушвала гърдата и то както ти казваш-нене възълче,а половин гърда беше твърдо и леко болезнено.Аз я опрявях и трите пъти с масаж-много масаж+топъл компрес и веднага бебка на гърдата и се отпушваше.А с цедене при мен не ставаше,само малката успяваше да отпуши.Иначе за лекарствата не мога да те опътя,понеже не съм ползвала.Слагай бебчо по- често на гърдата да суче.

# 262
  • София
Коте, кофти работа. Действай бързо, че може да вдигнеш температура. Пиши в Кърмаческия и ако искаш, мога да ти дам на Хедра телефона, тя сигурно има опит. Звънни и на лекарката, че за лекарствата само тя може да ти каже. Окситоцинът си е хормон, трябва да се внимава.
Абе, да има някакво развитие с трансферния печат?

Леле, момичета! Аз тотално забравих, ама нали се бие и трети Пентаксим? Да не вземе да се окаже, че пак го няма по аптеките? ooooh! Някой беше писал, че го имало зареден в някоя аптека, ама не помняяяя... Кажете, моля ви! Praynig

И сега сигурно тотално ще ме набиете, и ако мислите, че темата не е за тук, веднага ме отсвирете, ама... Нали искам да съм съвестна гражданка, досега никога не съм гласувала и сега се чудя за кого и има ли смисъл... Аз от политика дълбоко не се интересувам, ама баща ми все ми натяква, че България затва е на тоя хал, заради нашата апатия...

# 263
добро утро Hug
Фокси много се радвам че всичко е наред Hug
Инче пиши на лични на Яна,тя ще ти помогне Hugи дано бързо да ти мине аз като се запуших си правих компреси и пих Лимфомиозот то е хомеопатично.без рецепта е,ама пробвай с лецитина и не бързай с аб Peace
Толо какво стана с милото ти ходихте ли на доктор?
аз си реших всички дилеми за захранването  вчера...детето само се захрани избора си е неин Laughing

# 264
Фокси,от вчера те мисля!Радвам се на добрите новини  Hug Hug Hug
А между другото продължи ли да захранваш юнаците?

# 265
Коте, звънни на Яна, тя беше болна тези дни, та затова не се включва често, но мисля, че тя най-добре ще ти помогне, стискам палци да се оправиш скоро Praynig
мама, убийй глупака с мълчание, както беше писал някой преди дни Wink
алхимиче, добре се ориентира малката в захранването, детето си има вече изграден вкус Joy
Дорабелка, не знам какви са тия слухове за Аптамила и Милумила, вече се чудя дали не е тенденциозно newsm78 давала съм и от двете на Рая, нито е била дебела, нито с наднормено тегло, съвсем нормално дете, като имаш предвид, че тя почти до две години и нещо си закусваше мляко. Бобо на последната консултация беше 6400, мисля, че е съвсем в нормата, е върви малко по-едър от сестрас и, но педи каза, че това  е съвсем нормално- второ дете, при това е момче.Тези, които се хранят примерно с Фризолак да не би да са по-слаби, от тези които ядат Аптамил newsm78 Като се замисля тук има много по-едри от нас, които дори не са на изкуствено хранене, а на кърма, така че не слушай тия глупости, ако на детенце си му харесва, нека си папка. За акането ние сме ако не всеки ден през ден, най-много до три дни го е докарвал без да ака, но аз не чакам  исе намесвам в този случай, не мога да го гледам как пуфти и се мъчи Rolling Eyes
Весе, онзи ден те видях като дойде при вашите, но май имахте някакъв повод за празнуване и не посмях да ти се обадя, ние все още сме тук, удължиха карантината на Рая, така че ако идваш обади се Wink А за падането на Никола, споко, те сега почват, не се шашкай толкова, просто ако има следващ път ( не дай си боже Praynig) го наблюдавай- ако повръща и е отпаднал и поспалив, тичай при педи.
Да се похваля в Неделя бях на среща на випуска- 15 години от завършването Shocked, прекарах си чудесно, макар да не се събрахме много за съжаление, си изкарахме чудесно, повечето ми съученици вече са семейни с по едно детенце, абе въобще почувствах се супер Grinning, не бях излизала от доста отдавна и добре ми дойдоха и Мохитовците и срещата с приятелите Blush

# 266
Хайде и аз да поспамя   Wink
autumnsphere има смисъл душа, има и то голям, а за кого ти сама ще си прецениш и решиш.
 Найстина е хубаво да имаме гражданска позиция всички и да си я отстояваме. И е по-добре младите хора да решаваме съдбата си, а вече и съдбата на децата ни. Е сигурно нещата в нашата  "държава" ще стават мноооого трудно и бавно с клизма ама по-добре бавно напред отколкото наникъде.

# 267
Здравейте мами,
попрочетох отгоре-отгоре тази тема, после ще се върна да чета, че гледам интересни неща пишете /както винаги/. Много ми харесва предложението за нова тема -  нашето Михелче го сътвори ембриолога на 21.05, но в мен той започна да расте на 23.05 и от тогава съм най-щастливата на света. Дай Боже всекиму такова щастие като нашето!!!
Фокси, радвам се, че Наско е добре и не личи, че е недоносен  smile3501
Инче, дано се оправиш бързо!!! Уви не мога дори със съвет да помогна, на мен не ми се е случвало такова нещо.
Дея, мен също ме наболват колене, но само когато времето се разваля, иначе - китките са ми слаби, ама с моето момченце-гюлленце няма как да е.
За захранването - ние още не сме започнали, защото Мишето все още е с колики отвреме-навреме. Кърмим се и нищо друго не папаме, а наддаваме екстра. Вече е към 8 кила. Изгради си вече сам един режим и нощем хапва, но и двамата бързо заспиваме после, хич не ми пречи, е понякога пропуска хранене нощем и тогава циците ми стават напращели като дини, ама нейсе ...
Ми това е от нас, отивам да го храня и излизаме.
Целувки за малчовците - по дупета, по крачета - де що сварите, целувайте, а за вас едно пролетно  bouquet

# 268
Добро утро и от нас,

то вече добър ден станало  Wink

Фокси чудесни новини  Hug

Инче днао скоро се оправиш и д ане се мъчиш така  Praynig

Толо какво стана с посещението при кардиолога?

Момичета кога намирате време да правите колажчета? Аз каквото и желание да имам време не остава  Confused бебо иска все повече внимание и все повече игри.
Започна по цял ден да гука и аука, смее се. Ама все още не иска да се върти от гръбче по коремче. Завърта се на една страна ама дтам само.
Най-новото при нас е постоянното смучане на всичко, което докопа с ръчички. То май вече няма смисъл да му пера блузките. Така ги облизва целите, постоянно ги набира и хоп в устата.

Сега го чакам да се събуди, да се нахраним и хайде на разходка, че днес май ще е топък ден.

Аз този път също мисля да ида да си дма гласеца. все още не съм репила за кого, но опредлеено няма да е за "нас червеното знаме роди ни"  Laughing
Явно пасивната позиция се оказва по-голямо зло от пускането на глас. Последните години управление го показаха и доказаха.

# 269
  • Sofia
Връщам се да чета, че много съм изпуснала и ми липсвате! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт