Бъдещи майки Август 2009- тема №37

• 12 943
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Привет мамчета Simple Smile
Не пиша..но ве чета редовно!
От вчера вече съм болничен и си седя въщи и си почивам Simple SmileСъжалявам , че изтървах срещата, но на следващата съм твърдо на линия ..надявам се. А на лекциите на които ходите .. да взема и аз да се запиша ли, за да мога да ви видя Simple Smile
Ние с бебка сме добре . Растем и мърдаме мърдаме. Вече е над 1700 гр. и тумбачето ми е станало огромно Simple Smile И вече съм няколко кг. над нормата Shocked Но това ме е амбицирало след като родя да отслабна и да стана 55 кг. Simple Smile) Нямам търпение да навлека тесните дънки и високите обувки ..ех мечти Simple Smile
И така .. поздравявам всички с годишнините, сватбите и всички невероятни поводи за празнуване  Hug Пожелавам ви винаги да се обичате така, както в първия момент в който сте се видели  Heart Eyes

# 181
  • София
dan4eto8008  - кажи ми нещо повече за този курс - колко пари е и кога се ходи на него.

# 182
Giuili: eee много се радвам, че си имала една наистина вълшебна сватба!! Нали знаеш - хората правят купона и явно при вас тълпата е била страхотна (като на нашата сватба) Simple Smile Искам снимки!!
За таткото ви: ама не разбрах къде иска точно да спи - в коша за кола или новородено на количката???  newsm78 Ние си купихме същата количка бай дъ уей, само трпбва да си я сглобим!!! Simple Smile

Мъник: ееее най-накрая се появи, честно ти казвам мислех вече да питам някой чувал ли е нещо от теб! Добре, че вс е наред!!
Защо вчера не дойде мила? Sad Другият мът те искам на линия най-накрая да се запознаем!  Hug

Не само Невнев не пише, още мнооого хора...

# 183
dan4eto8008  - кажи ми нещо повече за този курс - колко пари е и кога се ходи на него.

dyndla тъй като Данчето е заета с пролетното почистване и не се знае дали ще се включи скоро, си позволявам аз да ти отговоря за курса. Оказва се, че влиза в цената на ЖК в Шейново (320лв.) Ако случайно не си на ЖК там, ще трябва да се обадиш и да попиташ дали може и колко ще струва (тел. на ЖК - 9659461). Иначе курсът започва на 2 юни от 10:30ч.
Днес ще ходим в Шейново по обяд и ако искаш мога да проверя конкретно за теб и евентуално да те запиша.

Още нямам възможност да кача снимките в нета,дайте идея къде има повече място,защото искам да ги събера всичките и гостите да си теглят от там, само нашите от фотото са над 1000.
giuli аз ти препоръчвам http://multiply.com/.

И ние днес имаме годишнина, но не знам как се качват снимки за почерпка във форума, затова ви изпращам няколко снимки от сватбата ни преди 2 години:
http://napetia.multiply.com/photos/album/1

# 184
Ох не питай ..щото съм много смотана и отвяна напоследък  Shocked И се обърках, че срещата е минала в понеделник  Shocked Малии ..А тогава на работа, до докторката да ме прегледа и да взема болничен и така ми се завъртяха мислите  отвяни. Но за следващата среща съм на линия Simple Smile 
Даже сега по цял ден съм вкъщи, а утре ще излизам и може да се видим с някой който също ще миткосва улиците Simple Smile Или други ден Simple Smile
Даже мисля да се разходя до Вис Витарис тук на Симеоновско понеже ми е близо до вкъщи Simple Smile ДА гледам за колички Simple Smile
napetia Честито Simple Smile много сте готини на сватбата Simple Smile)

# 185
Мъник: ако излизаше днес щях да ти предложа да помиткаме заендо, тъй като аз днес точно това възнамерявам да правя - ще ходя до мол София да търся едно подаръче за моят мъжо за годишнината ни да го изненадам, че до сега само той мен е изненадвал, аз не   Sunglasses ама ти пък за утре си си направила план да излизаш (пък аз утре не мога). Нищо, надявам се на другата обща среща поне да се видим!!

Напетя честита годишнина и на вас! Подаръче ще му взимаш ли или ще го изненадваш с ресторантче? Simple Smile Аз понеже се чудех какво да взема, но май съм го намислила засега...

Но за всеки слушай момичета я дайте идейки за мъжки подаръци за годишнина Simple Smile

# 186
  • София
Аз днес съм там на преглед и ще проуча нещата. Нали там ще раждам платено.

# 187
  • София
Яна, бащата иска да ми мъчи детето в т.нар. зимен кош,този за новородени. Понеже в един от магазините ни казаха,че кошът за кола на джордани бил с ограничение за престой до 3 часа, малко инфо- повечето са с по-кратък престой, та си мисля да го излъжа,че и за коша за новородени има ограничение на престоя,заради неудобство и гръбначни изкривявания. Изхвърлям масата с телевизора от спалнята и слагам легълцето,да не ми мрънка, ами да стяга по-бързо новото жилище!
За подарък,съпругът ти има ли някакви мании,наклонности,хобита, нашият умира за коли и самолети,така че му взимам каталози и енциклопедии.
napetia   страхотни снимки,благодаря за сайта!

# 188
Честито на всички, които имат или са имали повод за празнуване!  
Анжел, радвам се, че всичко е ОК вече, почивай повече сега! А морето отпадна ли?
Аз в петък съм на лекциите на 9 месеца, ако има някоя друга да пише да се уговорим.
Янче, снощи пробвах схемата на спане с възглавници, както ми беше казала, и спах доста по-добре... мерси!!   bouquet
И аз имам чувството, че корема ми расте много бързо..добре, че е само корема, де..
 Hug

# 189

Напетя честита годишнина и на вас! Подаръче ще му взимаш ли или ще го изненадваш с ресторантче? Simple Smile Аз понеже се чудех какво да взема, но май съм го намислила засега...

Но за всеки слушай момичета я дайте идейки за мъжки подаръци за годишнина Simple Smile

Ами Янче, аз съм решила да го водя на руски ресторант днес, той е голям почитател, а знам че в този не е ходил. Та това ми е изненадата... после ще кажа дали е имало ефект.
Иначе за подарък препоръчвам да го изненадате с нещо любимо, може и да не е физически подарък..., ако не бяхме с тумбетата можеше и някоя секси изненада да се измисли  Wink
Важното е да си прекарате добре! Peace

dyndla ние с Румито сме там в 14ч за отворените врати, ако и ти си по същото време може да пием кафе Hug

# 190
ако не бяхме с тумбетата можеше и някоя секси изненада да се измисли  Wink
че к'во като сме тумбести? На мен вчера мъжа ми показваше някаква секси перната историйка, която се връзва на панделка под бюста и ме убеждаваше, че била перфектана защото е гола и на циците и на шкембето и нямало да ме стяга hahaha

Честито на всички празнуващи! Много късмет и най-сладките бебета!

# 191
  • София
napetia  - аз съм от 15:30 на лекар там при Ковачева. За тези отворени врати може ли и аз да дойда при положение че не съм записана предварително.

# 192
Здравейте, да кажа и аз за креватчето на Дибо, аз нали купих такожа, сглобихме го, изглежда ми прекрасно  Mr. Green
Ние с Пепеджийнс сме много еднакви, и тя за нейния Даниелчо е имала такова легло, и аз за моя  Laughing
За килата - и аз проверих тая схемичка, изкарва ме с 4-5 кила по-малко от необходимото, но незнам дали е вярна. Ако е за англичани - не и вярвам  Joy Joy . Аз съм 8 + и последните две седмици не съм мръднала, а бебчо си расте.
Аз да ви питам - вие спортувате ли?  Аз вчера играх плажен волейбол, гледах да не ме бухне топката и много се забавлявах, не съм подскачала много де. Та се чудех, има ли някой друг луд като мен? И дали не е много шантаво? Макар че да си призная аз съм малко екстрем, карах ски във втория месец и не ми се е отразило някак зле  Mr. Green
Тук днес голям студ, а аз не си взех връхна дреха и сега мръзна в канцеларията  #Crazy
Има ли още много мами, които като мен още работят и ще продължават още и юни месец? Аз излизам в отпуска началото на юли чак  #Crazy толкова далеко ми се струва  #Cussing out

# 193
napetia  - аз съм от 15:30 на лекар там при Ковачева. За тези отворени врати може ли и аз да дойда при положение че не съм записана предварително.

Ако има места мисля, че няма да е проблем, но за да не се разкарваш напразно, най-добре се обади на информация.  Peace

Аз да ви питам - вие спортувате ли?  Аз вчера играх плажен волейбол, гледах да не ме бухне топката и много се забавлявах, не съм подскачала много де. Та се чудех, има ли някой друг луд като мен? И дали не е много шантаво? Макар че да си призная аз съм малко екстрем, карах ски във втория месец и не ми се е отразило някак зле  Mr. Green

Аз не спортувам, но мисля да си правя упражненията за бременни, иначе мъжът ми не ми дава изобщо да тичам, онзи ден се затичах след автобуса и започна да ми се кара, така се ядоса... Twisted Evil

# 194
Трейси, то лошо няма, даже е хубаво повече движение. Само да не прегрееш или да падаш по дупе, иначе мисля, няма проблем (е, стига да не тичаш много де, ама предполагам не можеш като преди  Wink ).

По повод легълцето, аз никога не съм ползвала повивалник, и не ми е липсвал никак. Защо пък трябва да го преобувам точно на определено място. Ами то по цял ден ще сме на вън, какво ще се прибера, за да го преобуя ли  Mr. Green А и легълцата са с няколко нива, и това високото е много удобно, да си го повивам там детенце.
За количката, явно таткото го е казал, заради неговото удобство, но е напълно възможно да спи в количката няколко месеца (доста майки са го правили, а някой и по принуда, просто на децата там им е по-хубаво, защото е по-затвореничко, а те така са свикнали в коремите ни, на тясно, и затова им е по-комфортно в количките). Но щом имате нов апарт, които чака да бъде оправен и 2 легла бих сложила за да стане по бързо  Mr. Green

Янче, вярно е, че не съм идвала. Вчера мислех да дойда, ако беше в Южния парк (а вие в крайна сметка май там я направихте), но малката нали ми беше с температура, та нямаше как. Следващия път там, живот и здраве с удоволствие ще дойда да се запознаем. То и с майчетата дек не сме се виждали отдавна, та и с тях една срещичка ще трябва да направим, ама сега дават едни дъждове, та ще видим кога. То това време направо вече е ужасно, то сигурно затова ми се разболя детенце, че и гърлото е зачервено, но е доста по-добре.

Моя мъж днес е рожденник, но понеже е голям фен на Ман Юнайтед, а довечера е финала с Барселона, та мисля за му взема бира и чипс (не ми се пържат картофи), и да гледа мача спокойно. А после може и  luvbed , че и без това 12 дена бях на свещички. А събота може да идем на кино, че не съм ходила, както и той сигурно повече от 3г.

Общи условия

Активация на акаунт