ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 045
  • 451
  •   1
Отговори
# 375
С тия имена ми е много трудно. На латино сериалите съм им свикнала, но на турските, не. Все още.
А и все не мога да разбера в турските сериали, кой е дърщеря/син, кой е зет/снаха. Нали все казват майко, татко.
Свекървата много, много ме дразни Twisted Evil

eftelya, май си гледала сериала. Би ли пуснала едно кратко резюме на ЛС. Ако ти се занимава, де Peace
  Може ББ,да не пишеш 2 пъти

# 376
  • България Сливен

Може ББ,да не пишеш 2 пъти
[/quote]

Че и 3 пъти!

# 377
С бели букви е най-добре. Иначе и аз искам лично. Hug  bouquet

# 378
  Приятно съм изненадана.Като изключим супергадния дублаж ,определено става.Имам въпрос-съпругът на готината леля какви ги е забъркал-две семейства ли има? Това в Турция(и не само) не е ли абсурд? Аз ли нещо не разбрах,че това е първата серия,която гледам.

# 379
Чухте ли какво каза свекъра накрая-"и все пак не забравяй че е дъщеря на брат ми" ShockedЗначи "леля й"е майка й?...баси и сложните роднински връзки.. Crazy...ако е така значи е женена за брат'чед си... Mr. Green
  Имам въпрос-съпругът на готината леля какви ги е забъркал-две семейства ли има? Това в Турция(и не само) не е ли абсурд? Аз ли нещо не разбрах,че това е първата серия,която гледам.
Ох, май така излиза.И аз съм шаш  Shocked

# 380
Белла ставаше въпрос за Бахар не за Инджи

иначе съпругът на готината леля няма 2 семейства според мен - съпруга и любовница+дете

# 381
Mr. Green То с две изречения е невъзможно,а и тези,които го следят,може да не искат да знаят.
И зависи,какво точно те интересува  Flutter
Едно резюме и на мен на лични.

# 382

иначе съпругът на готината леля няма 2 семейства според мен - съпруга и любовница+дете
уффф, много съм загубена... Blush

# 383
# 384
Белла и аз още ги разучавам, не съм им свикнала с имената ....
но сериала става май - имаше интересни сцени в този еп, ще видим другата седмица
може да завъртят интересна история

# 385
Колко серии е филма? Thinking

# 386
  • France-Bulgaria
Бели букви.

Пънар ще доведе детето си от Америка/момиченце на име Дефне/  Flutter  Нихан,не е мъртва,крие се!

100 серии са и краят беше happy and,но до там има многоооо време  Grinning
М/у другото според мен не е сапунка, лично аз гледайки го се  научхи да бъда по-търпелива  Crazy

# 387

Мерси,Castanea, newsm09.Е,защо така бе,джанъм!На таз* готина женица такова нещо да й се Toilet.Съвсем не заслужава.

# 388
  • au bout du monde
Тези, които превеждат сериала казаха, че е 120 серии са им дали . Thinking

# 389
Дайте и на мене едно резюме, плс Praynig

Общи условия

Активация на акаунт