Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 182
  • 515
  •   1
Отговори
# 420
Не съм чела задълбочено темата, не мога да коментирам.
Пак да кажа-който квалифицира обкръжението си като кифла или кучка....да Поработи върху смяна на това обкръжение, а не да охка и пъшка колко е зле.

# 421
Аиде каква драма се заформи. Някои беше казал,че не познава  някоя дето да вика само дай - е аз познавам. Горкия и мъж е с хиляди заеми, за да и купува дрешки, телефончета и лаптопчета през ден, а тя да кисне по кафетата и моловете. Познавам и такива, дето издържат мъжете си, така че кучки всякакви и корпоративни и креватни.

# 422
Жена, която издържа мъжа си е кучка? Grinning
Сульо е и този, който взима заеми и задоволява прищевки.Толкова па  да не може да тропне и да каже... Laughing

# 423
Сульо е комплимент сравнение с нещата, които приятели му казват, но факт - кака знае как да си го обработи. То и това ще е до време, скоро ще си остане само със заемите

# 424
'Начи...този не е Истински Мъж май...щом му е малко и сульо от приятелите му...да не го спрягаме в темата, не е за него. Peace

# 425
Аиде каква драма се заформи. Някои беше казал,че не познава  някоя дето да вика само дай - е аз познавам. Горкия и мъж е с хиляди заеми, за да и купува дрешки, телефончета и лаптопчета през ден, а тя да кисне по кафетата и моловете. Познавам и такива, дето издържат мъжете си, така че кучки всякакви и корпоративни и креватни.
Не  случайно  хората  са  казали  че  любовта  е  сляпа.
А  познавам  и  такива  жени  дето  и  децата  си  възпитават  че  мъжът  се  търпи  докато  плаща  сметките ooooh!.

# 426
Aко още един път наречете нЕкой мъж СУЛЬО ще информирам модератор  hahaha hahaha hahaha hahaha амахааааааа  Joy Joy Joy

# 427
 Sick
темата не е за това бре....
изметна се безвъзвратно на лична основа, като при развод... Laughing
Темата е-колко е заплатата на мъжа....или в превод-колко е достатъчно,за да може едим мъж да издържа семейство.Не в цифри конкретни, но все пак, съгласете се-семейството иска жертви, минава през различни периоди, няма как една жена да не може да се опре на мъжа до себе си, дори чисто финансово, в период на майчинство примерно.Такава ни е системата тук.И няма как да квалифицирате работещите жени като кучки също така.Прекаленото залитане в крайности ви пречи да прогледнете и да оцените някои неща. Wink
Тук не видях никой да коментира колко струват ботушките на детето му-малко ли, много ли...Ми униформите?Ами шината, ако се налага?Защо-не знаете ли? Mr. GreenВодите ли децата си да спортуват нещо?И това ли е безплатно?
Немо, ма нали Девиатора каза, че да не се припознаваме. Laughing
Да скокна на бутона заради кучка тогава, М? Laughing
В превод само да ви споделя моето виждане, щото тук нали така-говорим си само...
Заплатите НИ трябва д са Достатъчни поотделно.Ако моята стига да поддържам децата-това са дрехи, храна, учебни, спорт, здравни, бензини-всичко възлиза на над 1000, а също и себе си в ежедневието, то един Баща би трябвало и той да може.Или греша?Или, ако на жената доходите са малко под тази сума, не е редно да и додава и се третира искането и като прищявка?

# 428
  • София
Аз познавам жена, която вика само "Дай". Не само я познавам, но ми е много близка роднина. Обаче точно защото ми е такава знам как беше и с предишните й гаджета - на тях тя им купуваше и подаряваше и никога не проявяваше някакви претенции... та от там си вадя изводите, че май е както си постелиш. Ако за да спечелиш дадена жена започваш още в началото с подаръчета и почерпки ще си сърбаш попарата до последно. Щото тя като свикне всяка седмица да я водиш в мола, ако някоя пропуснеш няма да остане незабелязано.
Та ако продължавате да си търсите жени по кръчми и дискотеки и за да ви вържат минавате с номера "дай да се направя на много щедър и романтичен и да я засипя с парцалки и рози" е нормално тя да продължи да очаква това и занапред.

# 429
Всъщност, в темата изначално се впрегнаха едни 1500 лв.
С тази сума се поддържа битово едно семейство,не остава за Дай.
Така че....темата не е за това. Wink

# 430
  • София
Ами то зависи за какво е това "Дай". Може да е "дай за рокля на Кавали", а може и да е "Дай за сметката за парно". На мъжете им е все едно кое от двете е ако се очаква само те да дават

# 431
Кой говори, че се очаква само те да дават?
Да предположим, че и жената толкова докарва.
Тогава..Е корпоративна кучка, хахаха Mr. Green
Проста сметка с подобен семеен доход , ако присъстват и децА в картинката показва,че не е очарователно висок.И не остава наистина много за Дай, независимо за какво. Wink

# 432
Не ви знам корпорациите, ама в повечето случаи корпоративните кучки никой не се е преебал да си ги прибере в хола... Whistling Stop

# 433
защо в хола точно? Mr. Green
всъщност, една магазинерка или сервитьорка ги докарва тези пари, не е нужно да е в корпорация... Wink

# 434
Начеееее, язе живеем на улицата.

Пхахаааахааааахаааа:))) hahaha
Деви, моля, прибери ме у вас.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт