Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 367
  • 676
  •   1
Отговори
# 210
# 211
# 212
# 213
  • Popovo
Благодаря на pep-4o за рецептата на сладка хапка за казанлъшките понички.  bouquet Ще ги пробвам обезателно. Peace Благодаря и на Лабрекс за рецептата която ми даде.И на тях съм им намерила времето кога да ги направя,само нещо да не се обърка.
 Поздравявам ви за вкусотийте който сте представили newsm20 Продължавайте в същият дух, и аз никога няма да си върна килограмите който бях преди да родя. Joy
  Да попитам за бомбоните "Рафаело".Може ли да сменя кондензираното мляко с домашно и тогава колко захар да сложа? newsm78

# 214
Я все пак кажете къде беше рецептата за тия ушки?   Blush
dixi,заповядай:
Наташови Ушки.

# 215
marabu , страхотно е всичко ,което си показала!   Peace   

От мен скромно вчера

моркови Виши

задушено свинско на тиган

# 216
Леле Пеп-4о, добре че ме светна!!! Ама ние четем и текста с малките буквички,нищо че годините ни са доста.... Не съм се сетила за бутер тесто. Ще ги спретна и с него. Направи ги както Селма е дала рецептата и да видим тогава. После няма отърване,

правила съм ги, по почти същата рецепта на Илианка - крема-сирене - извара си е едно и също. С различни имена и цена. Ако е чужда крема сирене - може.
Та - вкусни са да,  но да си призная, като има бутертесто се възползвам от него  Wink

Краси, това свинско изглежда зашеметяващо вкусно  Heart Eyes   bouquet

# 217
# 218
# 219
Нордина, благодаря! Твоите ушки изглеждат чудесно!  Heart Eyes
Мисля, че диетата ми вече няма да е "от утре", а "от понеделник",  Mr. Green но забележете, не съм уточнила кой.  Laughing

# 220
dixiблагодаря  bouquet
marabu , страхотно е всичко ,което си показала!   Peace    

Кюфтенца със сметанов сос

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 19:31 от nordina

# 221
  • В сърцето на живота!
Ееййй прекалявате с тези вкусотии Crazy
Днес кекс полят с карамелов топинг  Flutter а за вечеря пиле с ориз,който не е готов и таратор.

# 222
Аз като мамето съм в застой и само гледам и въздишам тука.
Харесах си Киш от моркови и тиквички на Дикси и добре, че вече Дидибу е питала за рецептата Peace
Записах си и хляба с трици и ленено семе на Марабу.Марабу най вероятно ще може и в машина за хляб Embarassedщото съм от мързеливите.Гледам има две втасвания така, че май на праграма от 3 часа и 25 мин ще е добре newsm78.
Краси Мира с какво са тези моркови Виши.Може ли подробности за тях Praynig

# 223
При нас пържени картофи,свински пържоли и домати. Simple Smile

# 224
mama vesi,за бонбоните рафаело-нямакак да замени6 кондензирано с дома6но мляко,защото не може дасе постине ефекта на сгъстяване и няма как бонбоните да станат твърди  Grinning

краси.мира ,как го правиш това свинко на тиган,направо ми изтекоха очите по него  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт