6milianka подаръци купува и за тортата умува(тема 104)

• 10 719
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
 Иве- може да се стерилизира, стига да имаш подходящи бурканчета, а аз нямам, но май ще купя няколоко лютеници и ще минем два дена с мъжО на филии с лютеница.
 И като казах мъжО, да вметна, че моя е от плешивите, но се бръсне нула номер  Wink Rolling Eyes

# 196
Гниде, д-р Гримяна Бельова се казва, в Студ. поликлиника. Симпатяга е, водила съм веднъж Борис при нея по спешност, че нашата я нямаше. Младичка е, приятна, обърна ни внимание, прегледа го много внимателно и макар че не й е пациентче по принцип, ми отказа плащане. В смисъл - не е от типа комерсиални. Кумата е супер доволна от нея, аз слушайки съветите, които й дава - също мисля, че е ок. Само по въпроса с готовите пюрета нямаме единомислие, но в това оношение аз почти не срещам съмишленици така или иначе Joy
Успех!

На мен пък не ми допада Бельова. Ние сме при Терзиева /съседния кабинет на Бельова/ и когато я няма я замества Бельова. Вярно че е любезна, но при една и съща диагноза /повръщане и разтройство на Ивелина/ двете докторки предписват различни лекарства и определено тези на Терзиева по ми допадат. Не говоря за съвети за хранене, а за лекуване и определено като че ли се доверявам повече на Терзиева /макар че нещо ме ядосва последно време, но това е друг въпрос/. Винаги съм се чудела как пред кабинета на Бельова почти никога няма хора, а при Терзиева е пълно.
Казвам само мнение и с това не искам да засегна никой  Peace

# 197
Калин проходи съвсем стабилно.
Другата седмица ще правя прощапулка.
Малко залита от чакъла,но на асфалта си ходи много хубаво  Grinning
Ето и клип да ни видите  Peace
http://www.vbox7.com/play:daa0dbd1

# 198
Джоли- за бебешката манджа и Трявна да ти отговоря- просто не ми се искаше да давам готови пюрета и за това питах, свикнала съм да й готвя, но за там ще взема готови. Още повече, че от една седмица се опитвам да давам тази "преходна храна" . Просто ми беше интересно дали някой от готвещите мами няма да даде идея как да съхраним за два дена готвената храна, но няма да рискувам и ще купя готова.

Ако купуваш готова, няколко дни преди това опитай кои харесва, да не се окаже, че стои 2 дни със стиснати зъби пред лъжицата и да карате на кърма Simple Smile

Отивам да гледам Калин  Heart Eyes

# 199

Shocked  Браво на Калин !!!
Ние сме мноооооого далече от самостоятелно ходене Simple Smile

# 200
 Браво на Кальо   bouquet

По стаите в хотела няма ли да има мини барове, тоест мини хладилници, за да ги ползваме за пюретата  newsm78

Пърли, мерси за съвета   bouquet

# 201
simpatiuh4e, има Simple Smile.
Браво на Алекс и Кальо. Белинда, браво и на твоето момче Hug!

# 202
Пърли, не намерих, но и не съм търсила особено, освен че пуснах тема в "На пазар", където никой не се включи.

Христуш, мерси за включването  Simple Smile Нормално е да има разминаване в мненията, едни са доволни от едно, други от друго. Имам време да преценя.

Калин е голям сладур Grinning

Аз пък покрай форума се запознах с много свестни майки в квартала. Намираме общ език и почти всеки ден сме заедно и ние, а и децата си изкарват чудесно  Party Само да беше по-приветливо място квартала, хич нямаше да снова из София  Confused

# 203
Ей, страшен е Кальо! Simple Smile Бързо да му бягат крачетата!

Гнид, мерси  Hug Ще взема да отскоча до там. Даже се сещам къде е.

Доне, стана ми интересно. Защо след време се изплаща 'да/не-то' в пясъчника?

Симпатюхче, разбрах. На мен ми е странно, но като се замисля на теб сигурно ще ти е странно, че на Ния никога не съм й готвила. Тя си хапва понякога от нашата храна, но колкото да опита, не за нахранване. Сетих се, че тук по пазарите имало бурканчета на винтове. Може евентуално там да намериш и в Ловеч.

Евредика, първо нощния памперс ли си махнала или дневния? Иска ми се да започна да я оставям без памперс, но си мисля, че с нощния ще ми е трудно и се чудя дали да не започна от дневния?  newsm78

# 204
  • София
Белинда, втората съм я правила ама не помня със сметана ли я правих или с кисело мляко newsm78

Имам въпрос....Заквасената сметана и шоколада се изсипват и разбиват заедно с миксер, така ли? Има ли хитринка?
И вървят ли Ягоди за украса на тая торта  newsm78 или ще киселеят, или да ги желирам отгоре/не че знам как де /

От два часа се чуда пораСТнал ли се пише или пораСнал Thinking

# 205
Ей до сега гледах бонбончета(Дари,Ния,Алекс,всички са,като цветната красота на Майра.  Hug
А,като гледам Алекс ми се пълни сърцето с щастие и отлично настроение.А и е намерил разкошно гадже да го вози  Peace

# 206
ох, Ели умря да пищи по бебешките аватари като я взех в мен
Има и нова "дума" в речника - уш бааа, което идва от люш баш - така и казвам като я люлея и сега като види люлка сочи с пръст и го казва

Браво на Калин,очаквам и Ели до месец да тръгне, вече е много уверена, държейки се за мебелите

# 207
  • София
Честито, Ир Hug

Кетито, не ги разбивай с миксер бе, жена, ще се втечни много сметаната според мен. С лъжица ги смесвам аз, полека, както се прибават към крем белтъци на сняг, с плавни широки загребвания, не с енергично джуркане Laughing Оффф, кви работи ме караш сега да обяснявам, почувствах се като някаква откачалка Joy

Пише се пораснал.

Бобо буквално не седна един час, то не бе обикаляне, не чудо, станал е голяма мотовилка. Ще купувам щипки за шкафове скоро, откри вратичките и е чудо! Сега спи каталясал.

# 208
  • София
Ох, кви белтъци сега  ooooh! Аз искам мързелива торта...джаста-праста Ам Mr. Green

# 209
  • София
Е, купи си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт