Ама аз съм толкова бясна, че просто не ме свърта на едно място. Шу и Русана - бягайте от тая БГ, щом имате възможност, че то не се трае вече

Днес излезли резултатите от училището и познайте - 2-ра резерва сме
След цялото 3-дневно/ и нощно/ висене пред училището, след като си подадохме молбата 36-ти, са приели 156 деца, а ние сме 158-ми ?!? Е предполагах, че ще има доста връзкари, ама чак пък толкова...утре сутринта отивам обаче и ще настоявам да ни вземат документите, пък нека си чакаме пак.Успокоиха ме, че със сигурност щке има и отказали се и нямало страшно, ама аз няма да мога да спя.Кой знае кои сульо и пульо са ги набутали...Да го връщат това жителство и всеки кой от къде е.Ама ха.Не искам да обидя никого с това, разбира се, ама в прилив на яд какво ли не избълвах днес.За градината беше същата работа - бяхме3-ти по подаване на молба и пак познайте-резерва.А от балкона си виждам двора на градината.Пак ходене по мъките, та до 15-ти септ. не знаех още дали ще ми приемат детето.Ама просто вече...Защо всички трябва да става толкова трудно?!?Сори, че ви занимавам, ама така ми олеква като се оплача
).Таквоз... аз не обичам да чета на глас и си давам сметка, че на Калин само говорим, не му четем
), но обикновено се буди само 1 път нощем и после - сутринта. След кърмене го гушкам върху мен по-изправен (не само нощем): хем да се оригне, хем ако ще спи, заспива върху мен. Загъвам с одеалце, докато гушкам (Глафира да е жива и здрава) и после го слагам в леглото барабар с одеалцето. Нощем още е хладно при нас, та слагам и второ одеалце отгоре.

, ама като гледам има смисъл..
,може с часове да стои и да гледа
дано да се класирате,а лично аз не разбирам как може това безумие да се повтаря всяка година в училища и детски грдини
,този проблем хич не е за подценяване
аха
Заспива за броени минути уж дълбоко към 21 ч. и после изведнъж се буди, гледа, смее се, после пак заспива и така до към 11-12 ч., след което вече наистина заспива.
и ние сме така,не всяка вечер,но повечето