с две думи цял ритуал!Белинда,няма да се сърдиш!Хапни си шоколадче както те посъветва Дони

Дони,много кофти за Антон
И двамата сте умни и интелигентни,вярвам че ще е временно положението 
С тези дъждове няма да се разберем
Не ми се виси у дома!
с две думи цял ритуал!
И двамата сте умни и интелигентни,вярвам че ще е временно положението 
Не ми се виси у дома! 

Пък дори и не се обади аз се бях приготвила 
И се качвам и слизам пеш от 4тия етаж поне по 2 пъти на ден с дете, раница и торби с покупки. Фитнес не ми трябва.
, а за подаръци още не съм решила...
. Много се чудих кога и как да празнуваме, нали се пада в понеделник и всички са на работа... но в крайна сметка ще си го направим на 1-ви, все пак това си им е датата! 

Я виж старата тема как се казваше
Обаче както е тръгнало с писането, да няма и 3-ти номер...
Честито на Катинче и леко бременеене! 

За април получих само за няколко дни и толкова!
. Мисля още веднъж да попитам, пък к'вото стане 

. Апропо, сега качвам нови снимки в пикаса, да видим там как е.
Не ми се виси у дома!
и на мен. Чудя се на къде да поема.

. Или другия номер, който много често прави: ходи около дивана или масата, изведнъж се обръща, вижда нещо интересно и тръгва към него без да се държи за нищо
. Прави точно една крачка и забива нос в пода. Обаче това не пречи след малко пак да се пробва
- Джулс, разбрах какво значи е-майла, който си получила. Проверих си справката току-що. Имам доплащания от НОИ за периода януари-март 2009. Мисля, че са преизчислявали средно дневното възнаграждение. 

Затова и не се вглъбявам в драмите с НОИ. 
И все още сме на малко габаритни. Ама сега като се почне с разните там колела, триколки, колички за бутане и няма да има къде да се разминем от боклуци

, даже и не съм си изкарала талонче с номер, за да си проверявам как са нещата през нета. Ще изчакам до сряда и ще звъня на счетоводителката, да си оправя бакийте 

, а малките пухчовци са невероятни