6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
НБМ обезопасени са ни всички контакти още от Дени. Шкафовете са ни с дръжчици като гъбки и ги закопчавах с "миши опашки" едни стоителни приспособлиния, аама ти сигурно ги знаеш Sunglasses Има 20-тина шкафа, щяха да ми излезнат златни закопчелките на Чико  Crazy

Зациклят ми снимките, утре ще разглеждам  Rolling Eyes Видях първата снимка на Анна-сладурана.Дуцка гледам и ти си от купуващите играчки  HugУ нас е детски кът Mr. Green Инаме и всички възможни возила. Laughing

Дони, то всяко зло за добро едва ли ви звучи добре в момента  Rolling Eyes  Като си без работа не ти изглежда оптимистичен живота. Подкрепяй мъжа си, те много трудно приемат съкращенията.Обичайте се, не се поддавайте на кризата  и не се карайте за пари  Peace Малко по малко ще си стъпите на краката.
И в нашето семейство се усеща кризата.Доходите ни намаляха с около 70-80%, а свекър ми сега реши да стои къща .И всичко там отива  Rolling Eyes Абе здраве да е , живота е прекалено кратък за да се ядосваме.Може и с 2 и с 200  Peace

# 241
  • Sofia

НБМ, имам една книга, нещо като библията на кърменето, специално от щатите за луди кърмачки Laughing Има отговорите на всички възможни въпроси и цял раздел, посветен на безболезненото отбиване. Ако имаш време за четене, мога да ти я дам?

Е как да нямам Mr. Green По един час като кърмя какво мислиш, че правя Party Той спи, аз чета или разсъждавам за кризата Sunglasses

# 242
  • София
Доходите ни намаляха с около 70-80%,
Егати #Crazy В коя сфера това, ако не е тайна? А Иначе прав е свекър ти, сега е супер евтино да се строи, ако имаш кеш.

НБМ, да взема книгата за Трявна тогава? Дано намериш вътре нещо работещо за вас...

# 243
а мен ме мързи да чета на други езици, тоест на английски де, че друг не знам, та затова реших да не се обучавам при Бу за лидер, ами за консултант при Хедра и кабинета по кърмене.
Вале, ти за библията на ЛаЛече ли говориш? Дето я четат преди обучението си за лидери?

# 244
  • София
Да, The womanly art of breastfeeding.

# 245
Кети, бързам да ти пиша преди да ти наредят парите от НОИ. Аз да кажа, пък ти ще си прецениш. Мъж ми има колежка в училище, която работи в Премама и като разбра, че искахме да купуваме количка на Джейн, каза, че това са количките които най-много им се връщат с дефекти.

Аз не разбрах Дуци последно в кой квартал ще се мести, като ше е клюка, айде поне да е качествена а?  Laughing

Джоли, не се пали за нехайството ни към НОИ. На човек на който му е "опрял ножа до кокала" си върши нещата. Все пак жени сме, оплакваме си се.  Laughing

Разгледах много и все хубави снимки.

Кой щеше да ходи в Гранда? Мъж ми работеше там   Wink но имам отзиви само за ресторанта, който управляваше, не и за хотела. Иначе там природата най-ме кефи, хем си на море, хем и зелено.

Ине, много ти е сладък аватара. Също и на НБМ (предишния)

Доне, надявам се да се оправите.  Hug  Определено не е приятна случката. Аз въпреки, че съм още в майчински и не ме засяга още много решението на нашата фирма, пак ми беше едно криво и притеснително.
И да ви кажа за тази "криза", която се случва в БГ моето мнение. Поне от наблюдения в нашата фирма, смея да твърдя, че са прави хората, които казват, че в БГ няма криза, ами има банки. Това, че повечето банки не дават пари, засяга малкия и средния бизнес и това води до съкращения и прочее.

Душичката да се е мяркала наскоро? Тигъра пак да ни пее на някоя срещичка  Heart Eyes

Астарта, идвайте си тука, ще си живеем всички заедно, бедно, но щастливо  Hug

Онзи ден се разхождах из Морската и ми направи впечатление, че бяха довели деца от някоя детска градина на нещо като пикник. Беше мнго сладко. Бяха ги наредили на едни одеяла да седат на тревата, всички с банан в ръката и шише с вода. Нямаше зрънчовци, солети, чипсове и прочее.

А за детските градини в София, да ви кажа, аз като бях малка, в Люлин, във нашия микрорайон имаше 3 или ако не се лъжа даже 4 детски градини. Мойта сега е социални грижи към общината, други две се дават под наем на какви ли не фирми (кузунака, който купих като си бях за велик ден беше на фирма с адрес еди коия си детска градина, Люлин3  Laughing ) и само една мисля е останала да действа като градина.

Незнам друг път дали съм писала толкова, та чак сама се отегчих. Лека

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.  Rolling Eyes

# 246
  • Sofia
Взимай Peace
И аз се чудя за кризата, затова ви и питах в кои сфери засяга. То не че и в нашата фирма не се усеща де, току-виж и аз съм без работа след някой месец.
Аз пък се замислям да инвестирам в малко жилище. Ще го давам под наем и ще избивам ипотеката. Пък някой ден ще има за децата. Какво мислите? newsm78

# 247
Цяла вечер ми цикли ФБ. И при вас ли е така? Сега не иска снимката на ДеЩо да отвори.

Белинда, при нас също много намаляха доходите, в проценти не мога да говоря, ама е зле положението.

Аз съм се наредила тука по едни търгове в играта, да не се чудите защо не спя Laughing

За играчките - не мисля, че имаме много. Другите деца имат повече, аз вече нищо не купувам, само книги и списания за Пепи. И постоянно хвърлям.
Обаче знаете ли какво ми прави впечатление? Едно време Пепи като беше бебе все някой носеше нещо, подаряваха му дрехи, играчки, отделно и аз купувах, нали е на мама първото.
Сега Анна горката нито някой й носи, нито аз й купувам. Имам запланувани няколко играчки да й взема, но нали наближава РД и хората като ме питат какво искам трябва да съм подготвена Laughing

Оле, кв. Витоша, до Зоопарка.

# 248
NBM, юли не е чак толкова далече, само след 4 седмици е Simple Smile До тогава съвсем плавно можеш да си правиш каквото правиш сега и накрая да поставите финала заедно със свекърва ти. И така тъкмо ще закръглиш кърменето до годинката Simple Smile

Снимките на всички съм гледала и сега няма да коментирам никой, освен да кажа, че всички бебета и деца са много сладки, а майките им хубави.

Аз също не следя парите от НОИ и се надявам ако нещо ми бавят, да ми ги пратят накуп, че така по ми харесва Simple Smile Слава богу, не съм опряла до тях, дано никога не са ми крайно необходими!

Дони, клише е, ама много хубаво и вярно: "когато Господ затваря врати, отваря порти". Ти знаеш, че е така както ти казват момичетата, всички сме го изпитали по един или друг начин това "всяко зло - за добро"  Hug

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 00:35 от Pea®ly

# 249
Е , ама не може да ви смогне човек тия дни  ooooh!

Така, сега да дам отчет:
1.И ние вече не се кърмим - проспива кърменето и аз не настоявам, и без това вече беше само за разкош .
2.Къщата изчистена, темите прочетени, чудни снимки и клипчета гледах  Heart Eyes
3.Направила съм си една купа зелена салата и съм си сипала една ракийка, ей такъв кеф  newsm19

От 1 юни почвам диета, имам да свалям поне 30 кг  Confused

не мога да си публикувам написаното,спрете се бе хора  Whistling

# 250
Забравих и Пепи да спомена, че е много сладък на аватара.  Embarassed

Играчки не купувам и аз, нямаме място. Симона най-обича да си играе с баща и. Голям е, пухкав е и прави каквото тя иска  Mr. Green

# 251
НБМ, ако имаш пари взимай. Аз не че разбирамде, но сега е евтино.

ФБ не ми цикли. Дуци, снимката сигурно си я виждала, ако си ми гледала албуча с бременните снимки, аз на каре и с една червена рокля.

Имам приятелка, която работи в Статистическия институт в Плевен, в някакък икономически отдел, при нея се отчитат фирмите. Та тя каза, че печалбата на всички е на половина на тази, която  е била миналата година по същото време, всички били на 50 процента. Само един завод бил ок, за огнеопорни глини или от сорта, те си имали железен пазар.

А едни брокери какъв номер скалъпили на наши приятели  ooooh! който иска да чете.
Отишли да гледат приземен етаж на къща на малко отдалечено от центъра място, с градина. давал се за 200лв на месец, те се допазарили за 170. Вторият етаж се давал за 400лв. Видели го през деня и се чудили там. След два-три дни решили да идат вечерта и да говорят със съседи,но не се обадили на брокер. Попаднали на съседка, която имала ключ даже. Та тя ги пуснала вътре и им казала, че брокерите лъжат, мястото е цялото във влага и преди огледа къщата се проветрява известно време, за да не мирише. Те като са влезли и светнали някаква лампа - ключът бил мокър  Rolling Eyes Огледали подробно  и видели петна и мухъл. А ако бяха взели къщата щяха да се вкарат с 800лв предплащане, половината от които отиват за брокерите. Детето им е на 3 години, често прави ангини и само влага и мухъл им липсваше  ooooh!

# 252
  • София
Аз само за обезопасяването на къщата да се включа и отивам да спя, че днес с това седене в къщи се уморих Wink Не обезопасявам и не я пазя много Криси, според мен тя сама ще се научи да се пази по - добре. И от споделен опит е най - добре да им се предостави едно - две чекмеджета (шкафчета) за временно ползване, трябва да го минат този етап. естествено подходящ - не със чупливи неща  Wink Аз съм и предоставила чекмеджето с чорапите си - сега почти не ги ползвам и дори и да ги извади всички хиляда пъти не ме притеснява. Иначе от мен е само прибирането на по - високи и недостъпни места на важните неща, махане на покривката, иначе я сваля веднага и затваряне на вратите за да не се докопа до някой препарат в банята. Когато беше по - малка и както седи се мяташе на земята, и се усетих, че майка ми като я гледа винаги я обгражда и тя свиква със сигурността и се мята безстрашно, спряхме да я обграждаме и сега много внимава как пада  Heart Eyes

# 253
Ине, ти ли беше пускала един сайт с дървени играчки? Нали Криси имашедървена връзка за биберона?

# 254
  • София
NBM, от една страна сега са поевтинели жилищата, от друга обаче едно ново иска пари и за ремонти, обзавеждане, абе гълта доста Confused Кредитите пък са неизгодни, така че не е ясно дали наемът ще ти покрие ипотеката. А децата ни някой ден колко ще живеят тука, също не е ясно...Общо взето хората, които купуваха жилища с инвестиционна цел в последните години, сега най-много загубиха Confused Така че по-скоро не.
Аз, ако имах пари кеш сега, бих купувала финансови инструменти, всичко на борсата сега е без пари. Вкарваш вътре няколко хиляди и след 2 години / или когато/, като тръгнат индексите нагоре, пей сърце Sunglasses Ама немам Crazy hahaha

Деси, така е, 90% от брокерите в България са пълни гьонове Close

Ине, според мен от контактите поне е по-добре да не се учи самичко да се пази, сложете тапи, не е шега работа това.

Общи условия

Активация на акаунт