Незнам защо винаги гласовете на майките в клипчетата ги оприличавам с моя собствен глас, а като си чуя моят глас не си го познавам особено - луда работа.Майра, все забравям да коментирам, че вашите снимки винаги са много хубави !
И тези, които си пуснала сега, а и последните, където всички сте се спретнали с белите дрешки
Страхотни свежарки сте и трите момичета 
Ние с Дея излизахме за малко - аз я бях облякла с бая дебела блузка, а то като пекна едно слънце. Добре, че бяхме само из квартала на бързо. При следващото ни излизане за да ходим и до градината да си вземем Билянка ще се облечем пО лятно, ама то като го гледах някакво мрачно и ми се стори студено, но все пак колкото и да е студено сме юни месец все пак, ама кой да мисли токлкова задълбочено
Дадоха ни балони в Пигиса и Дея като го стисна за дръжката нейния балон и не го пуска, а исках да й го взема докато пресичахме, за да не хвръкне от вятъра.
Купих и търкалка /така ли се казваше/.И аз не мога дори да си представя да отидем някъде без децата

А другата почивка - мисля да си откраднем 4 дена за нас си през септември.

Валя ни дъжд, пече ни слънце, сядах да кърмя в едно кафе, че този се разрева безутешно по пътя
Смазах се направо
Краката ми са на тупани, а тепърва трябва да почвам да готвя, че хладилникът е толкова празен, че чак е ветровито вътре. И тъй...Поне за деня на детето си купих едно сутиенче, нали и аз имам празник пък

ох, Белинда, горкото момиче.Ама ще се разделят ли или само си джапа тоя