ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Деница, Сами е много сладичък  Heart Eyes Незнам защо винаги гласовете на майките в клипчетата ги оприличавам с моя собствен глас, а като си чуя моят глас не си го познавам особено - луда работа.

Майра, все забравям да коментирам, че вашите снимки винаги са много хубави !  Simple Smile И тези, които си пуснала сега, а и последните, където всички сте се спретнали с белите дрешки  Heart Eyes Страхотни свежарки сте и трите момичета Simple Smile

Ние с Дея излизахме за малко - аз я бях облякла с бая дебела блузка, а то като пекна едно слънце. Добре, че бяхме само из квартала на бързо. При следващото ни излизане за да ходим и до градината да си вземем Билянка ще се облечем пО лятно, ама то като го гледах някакво мрачно и ми се стори студено, но все пак колкото и да е студено сме юни месец все пак, ама кой да мисли токлкова задълбочено  Whistling
Дадоха ни балони в Пигиса и Дея като го стисна за дръжката нейния балон и не го пуска, а исках да й го взема докато пресичахме, за да не хвръкне от вятъра.  Simple Smile Купих и търкалка /така ли се казваше/.

И аз не мога дори да си представя да отидем някъде без децата  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 14:19 от Ninche

# 151
Честит празник на всички деца
http://rb.foto.radikal.ru/0709/fc/b01b9c64ad3d.png
Честит първи рожден ден на Яни и Мони  bdbaloni
Наоми е просто божествена   bouquet

# 152
  • София
Честита първа годинка на най-големите ни юлчета - Симона и Яница Heart Eyes Да растат много здрави, безгрижни и усмихнати Simple Smile

Честит празник на всички малки и големи дечица и на всички майки, които са запазили детското в себе си   1swing

Ние планираме две почивки тази година. Едната с Габи на моренце в края на този месец - то, както се казва, ще е само разнообразие.  Wink А другата почивка - мисля да си откраднем 4 дена за нас си през септември.

Тони, честито ви прохождане    bouquet

Габи не се пуска още самичка, но обикаля всички мебели в къщата права. От една седмица не спира да повтаря "мама". Толкова сладко звучи Heart Eyes Има 6 зъба вече и е подстригана, че бретонът само й влизаше в очите, а ластиците ги сваляше и ги гълташе  Grinning
Аз две седмици си отдъхнах малко - свекърва ми беше в отпуск и ми помагаше доста. А в петък имахме 10 години от завършването и за първи път Габи е заспала без гърдата на мама Simple Smile Има светлина в тунела, мога да се отделям вече от нея Flutter
Днес я записах на детска кухня. От другия понеделник ще похапва вече готвено, стига с тези пюрета.

# 153
Честит първи рожден ден на Яница и Симона!Да растат здрави и да радват мама и тате!
Честит първи юни на всички малки и големи деца!!!
Много хубави снимки разгледах... и както се казва нашите деца са НАЙ-КРАСИВИ!!! Wink

# 154
Честит Първи Рожден Ден на Яница и Симона   bouquet

Честит Първи Ден на Детето  на всичките ни палавници  Heart Eyes Да са живи, здрави, весели, засмени ....

# 155
Тони честито прохождане и от нас,да бягат малките крачета и да не падат.

Кальо хидиииии,ох много ми е кефффф,чувствам се на седмото небе от щастие.
http://vbox7.com/play:0b45fc65
Сами е много сладък  Hug

# 156
Ир, много се смяхме на Кальо Heart EyesОт тази фаза на прохождането най се боя. Толкова са смели, а се полюшват така несигурно.

# 157
  • Варна
Честит рожден ден на Симона и Яница!!!Живи здрави и да слушат много!Илиянче, търпение и много любов! newsm51   love001
Кальо е много сладък  Hug всички бебета по снимките са супер.Ние сме добре, постоянно сме навън, на обед ако сме в къщи 2 -3 часа Павката спи, а аз гледам или да полегна или да свърша нещо. От няколко дни пристъпва за една ръчичка хванат, но още чак да проходи няма изгледи  Laughing.Желание голямо, но е още на пръсти, на мама шишавия балетист  Laughing.

# 158
Калин е супер!

Маймунке Маймунке, нямам какво да ти кажа просто, искам и аз така като вас!
И тримата сте много красиви също така!

# 159
 ЧЕСТИТ ПЪРВИ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ЮЛСКИ БЕБЧЕТА! ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ ХУБАВИЦИ НА МАМА ШМИЛЯНКА!

Майра, Маймунка- много хубави снимки   bouquet

Тони, моята дъщеря има 4 твърди хранения, като на тях изяжда около 200 г. , а на обед даже 220-250 г.  не й стига и отделно имаме 3-4 кърмения, като преди месец сама отказа нощното.  Peace

# 160
  • София
Браво на Кальо  smile3501

Пумичка, как така ги гълта ластичетата  Shocked Как го каза, всякаш го прави системно  Simple Smile На Дея също много и влиза косата в очите, а не искам да я подстригвам и от 1-2 дни и слагам редовно ластик, а винаги много ме е било страх от гълтане на шнолки, ластичета и тем подобни, та ми стана интересно при вас какво се е случило.

Какво ли е станало с протеста. В това променливо време не се наех да отида пеша чак до там - момичетата ще разказат после.

Маймунка, и аз забравих да отбележа, че сте много хубави цялото семейство  Simple Smile

# 161
  • София
Не успях за срещата Confused Излязла съм сутринта в 8 от нас с децата, заведох батко на градина и като се почна едно търчане по задачи, срещнах се и с една приятелка, до джипката ходих, до Красно село и се прибрах ей на сега, часът е 3 #Crazy Валя ни дъжд, пече ни слънце, сядах да кърмя в едно кафе, че този се разрева безутешно по пътя ooooh! Смазах се направо Tired Краката ми са на тупани, а тепърва трябва да почвам да готвя, че хладилникът е толкова празен, че чак е ветровито вътре. И тъй...Поне за деня на детето си купих едно сутиенче, нали и аз имам празник пък Crossing Arms
Приятелката ми пък ми разказа как хванала мъжа си да й кръшка, а тя бременна в осмия месец, представяте ли си #Crazy Искам да хвана един чук и като ги почна всички такива мъже, ще им реша проблемите кардинално, смотаняци #2gunfire

Оф, аре, отивам да готвя Tired

# 162
  • София
Уф, Белинда, вЕрно тоя да го гръмнеш направо  #2gunfire

# 163
  • София
 Sad ох, Белинда, горкото момиче.Ама ще се разделят ли или само  си джапа тоя #2gunfire
Аз така познавам едно момиче дето гаджето и  в седмия месец реши , че не му се ставало баща, разбираш ли и си вдигна чукалата ooooh! #2gunfire #Cussing out

# 164
абсолютно за никого няма гаранция, така че по-добре да не се дебне. Напоследък масово се изневерява, масово раздели и разводи, и ако ми каже някой, ми къде е гледала като си е избирала мъж, по-добре да замълчи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт