ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Няма да се разделят, оправили са се вече, слава Богу! Но ми стана много тъпо и мъчно. Иде ми да кажа - вижте какви мъже има значи, но истината е, че всичките са един дол дренки, ама абсолютно всичките, и е въпрос на късмет да ти го нацели някоя хитра мърла, нацели ли го - забрави. Отиде и вярност, и любов, и всичко. За една чепка вълна, дето вика един приятел.  И после разбира се, въпрос на късмет дали ще рабереш или не Rolling Eyes

А, тя тити вече го казала.

Но тази тема е отврат, така че дайте да я забравим и да си говорим за първи юни, докато зелето ми си ври кротко Hug

# 166
  • София
Нищо от казаното по-горе не пречи на ни се прииска да го  #2gunfire То че гарация няма за никого то е ясно Simple Smile

# 167
За една чепка вълна, дето вика един приятел.   Rolling Eyes
JoyТо вече и вълна няма Joy

# 168
Деница, Сами и е много сладък Simple Smile
А Кальо на Ир е истинска фурия! Много хубави снимки от Анталия, браво, Маймунка!

Аз пък имам обратните на Титините наблюдения - струва ми се, че напоследък двойките сякаш са малко по-стабилни, хората по-добре се разбират и по-мъдро и далновидно гледат на нещата. Де да знам, де, то не може да се генерализира, но така като гледам по мои приятели и познати, до такива изводи стигам.

# 169
  • София
Дея спи ли спи, а аз исках да ходим да свършим една работа и после да ходим ние за кака й, но се е видяло, че баща й ще я взима Билянка, поне дано успеем работата да свършим ние ...

УФ, гадна работа - вече има първият случай на новият грип и у нас  Confused

# 170
  • София
Много хубави снимки и клипчета видях Hug

За почивката да се изкажа и аз, нали на всяко гърне мерудия Crazy Според мен зависи от детето най-много в крайна сметка. Някои деца просто не позволяват отглеждането от други хора, освен от родителите си и в такъв случай те нямат друг избор, освен да са навсякъде с детето. Или трябва да се заточат вкъщи, което е тъпо. Или да травмират детето заради собствения си кеф, което е още по-тъпо. Но ако детето позволява, ако не страда и ако майката може да превъзмогне себе си и раздялата, съм с две ръце "за". Ние с мъжа ми поне веднъж годишно ходима някъде само двамата, може да е за един уикенд на спа, ама си го правим и е супер готино. Но това е от три години насам. Когато Ники беше бебе - забрави Naughty Ето сега оставих Бобърчето за Прага - никакъв проблем. Това с Ники не можех и да си го помисля Shocked
Поврявайте, много благотворно се отразяват на всяка двойка няколко дни, в които да не сте родители за малко Heart Eyes Аз в началото се дърпах, понеже съм майка тип квачка и ако пилетата не са ми наоколо, почвам да откачам. Но след една Гърция, която ще я помня цял живот, толкова беше хубаво, вече съм супер голям фен на гадже-почивките Laughing И хич не се дърпам, ама не се натискат много често да ме водят hahaha

# 171
И на мен от една страна не ми се иска да сме без децата, отдруга оцених какво е без тях (макар и за 1 вечер). Проблемът е, че няма да кой да ги оставим като няма баби тук. Баби да стоят сами 1 седмица да гледат децата тук не става, да ги водим до Бг специално за това - пак не е вариант Confused Та и тази година ще сме всички комплект Simple Smile

Аз спретнах набързо една баница. Днес нещо ми е гадно - кръвното ли ми е паднало, настинка ли е, снощи пушхме едни хавански пури  Thinking ...цял ден съм като ударена с мокър парцал Tired Сега за капак и заваля, та отиде и разходката на чист въздух Confused

# 172
  • София
Майра, то и да имаше как, според мен когато децата се срещат рядко с бабите си, не им е много комфортно с тях. Трябва да са много близки, за да успеят да заместят мама в техните малко очички Heart Eyes А тази жена, дето ги гледа, не би ли се навила на денонощен ангажимент по изключение? С нея са свикнали и може би няма да имат проблеми? Или ще струва толкова Money, че по-добре да си ги водите с вас Laughing
От пури и на мен ми става лошо, ама чак пък на другия ден newsm78 Я си кажи, кажи, покрай пурите какво и колко изпи, че от него ще да е Mr. Green

# 173
Да ви кажа разтърсила съм се за лятна количка сега от познати, защото май ще дойда сама с Елена в Трявна и то с автобус или влак и мисля и да постоя после там една седмица, този уикенд никой не иска да ме уважи - едната двойка приятели остават заради изборите - мъжа е журналист и трябва да ги отразява, другите и те нещо заети, а мъжа ми и той искал да гласува, но според мен просто иска да си почива, евентуално ако стане ще празнувам другият уикенд, а да третата двойка пък на жената и отложили държавния изпит, а мъжа поп и май трябва да седи в София за Петдесетница, пък тя в неделя
Разсърдена съм сега ден преди рождения си ден, на мъжа ми естествено, не на другите, се едно ставам на 20, а не на 30  Crazy  Laughing

# 174
Честито на първите пораснали бебета   newsm59

Миналата година на този ден всички си казвахме "почна се " Laughing

Много хубавки дечица гледах,и едни освен гладни бяха  и жадни  Mr. Green Майра  Hug

Каталясах с тези деца,днес от 10 сме по улиците  Crazy

Ние с Краси сме от родителите които си мъкнат децата като багаж,ама още малко да порасне Алекс и ще си отделяме време за нас  Simple Smile

ДеЩо,и аз има вероятност да съм сама с децата  Crazy Тази тема всички мъже са на мушка,лошо им се пише  Twisted Evil

# 175
Аз преди известно време претърпях неуспешен опит да оставя Елена на майка ми за вечерно приспиване и за половината нощ
Бяхме на рожден ден, взехме Яна и извикахме мама при Ели
Половината време била супер спокойна, играли си, после започнала да ни търси с поглед и да поплаква
Успокоявала се с книжки и друго, но пак се оглеждала и пак почвала да реве и така няколко пъти, накрая вече голямата драма била като се опитала да я приспи - рееев
Яна пък реши, че и се спи и взех, че я прибрах с идеята да се връщам на рождения ден, Елена ревнала само като чула звънеца, после в мен пак рева и накрая заспа хлипайки
Та си останах у нас и така и не се върнах на РД-то  ooooh!

# 176
  • София
Деси, колко познато Laughing Както вече казах - някои деца просто не позволяват Confused Нали съм ви разправяла когато чаках сестра ми на летището, имаше гръмотевична буря, отклоняваха полети за Букурещ и Варна, тя кацна, но с голямо закъснение и се прибрахме чак сутринта в Плевен. Никола беше посинял от рев и със сенки до средата на бузките, спеше от изтощение и прохлипваше насън. Тогава се намразих, въпреки че нямах никаква вина.

# 177
Ние хапхнахме, пийнахме и кой от къде е.
Дъжд не ни валя.
На протеста само Гнидка беше от нашите, а сме толкова много, защо никой не дойде недоумявам  33uu
Никога няма да се оправим, само ще си стенем колко нещастен народ с крадиливи политици сме.

# 178
  • Бургас
Оффф ние най-накрая се дотътрихме до нас...цял деен по улиците...

Сега ви 4етох назад- Майра страхотни снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама и вие и Дуци и ДеЩо и Сакси и даНО НЕ ИЗПусна някой правите много професионални снимки....много ми е кеф да ги гледам...и ка4ество и вси4ко....ама то е от дЯцата маййй аз съм се объркала Laughing

Мерси за коментарите за снимките...мн съм зле с компютрите и само толкова успюх да ка4а...ина4е се убихме да снимаме...абе само на снимките изглежда спокойно....сега като казахте и аз се загледах...слу4айно е станало...хотела беше фул- 549 стаи- вси4ко беше пълно през седмицата- зна4и около 1000 4овека грубо...много народ... Crazy

Юцкааа днес май те мернах на Фокета(бившия метропол) и се опитах да ти се усмихна,за да вбидя дали си ти..оба4еее ти не ме отрази и сега все още не съм сигурна дали беше ти Embarassed Embarassed Embarassed беше и с хора и ме досрамя да се изтърся на масата...но утре ще те занимая с присъствието си Joy Joy Joy Joy

За оставянето на малките при бабите - принципно съм напълно съгласна с Белинда по-горе...наистина зависи от дете..на мен ми беше много по-травмиращо от колкото на АНи..стига да е близък 4овек никога не е имала писъци,ревове..но на мен ми е мн притеснено и не знам защо това странно 4увство на топка под стомаха Embarassed Embarassed Embarassed Накарах мъжа ми да мъкнем лаптопа...постоянно тормозех наще по скайп и гледах ани...абе параноя,но какво да направя...такава съм и тва е ooooh!

Ина4е бабите са благотворно влияние в ограни4ени периоди оба4е...ина4е има риск да се върнат лигавещи се бухти4ки.... Mr. Green

Замирисаа май..отивам да мием дупе bowuu

# 179
Ние си водим Нико с нас навсякъде, то и с това кърмене, няма как. Той е кротък и добричък генерално, макар и да си има особености. Забелязала съм, че като не сме вкъщи, ми е много по-лесно да го гледам. Вероятно защото само обикаляме, ходим по нови или отдавна непосещавани места и на него му е интересно.
За евентуалния ни круиз се колебая, защото мислим да отидем и до Мароко и там май не е много за малки и неваксинирани деца  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт