А, тя тити вече го казала.
Но тази тема е отврат, така че дайте да я забравим и да си говорим за първи юни, докато зелето ми си ври кротко
То вече и вълна няма

Според мен зависи от детето най-много в крайна сметка. Някои деца просто не позволяват отглеждането от други хора, освен от родителите си и в такъв случай те нямат друг избор, освен да са навсякъде с детето. Или трябва да се заточат вкъщи, което е тъпо. Или да травмират детето заради собствения си кеф, което е още по-тъпо. Но ако детето позволява, ако не страда и ако майката може да превъзмогне себе си и раздялата, съм с две ръце "за". Ние с мъжа ми поне веднъж годишно ходима някъде само двамата, може да е за един уикенд на спа, ама си го правим и е супер готино. Но това е от три години насам. Когато Ники беше бебе - забрави
Ето сега оставих Бобърчето за Прага - никакъв проблем. Това с Ники не можех и да си го помисля
Аз в началото се дърпах, понеже съм майка тип квачка и ако пилетата не са ми наоколо, почвам да откачам. Но след една Гърция, която ще я помня цял живот, толкова беше хубаво, вече съм супер голям фен на гадже-почивките

...цял ден съм като ударена с мокър парцал
Сега за капак и заваля, та отиде и разходката на чист въздух
А тази жена, дето ги гледа, не би ли се навила на денонощен ангажимент по изключение? С нея са свикнали и може би няма да имат проблеми? Или ще струва толкова
, че по-добре да си ги водите с вас
Я си кажи, кажи, покрай пурите какво и колко изпи, че от него ще да е

Тази тема всички мъже са на мушка,лошо им се пише