Тема номер 101! Февруари

• 16 424
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Каси честит рожден ден ма майчето ти и още много години да е на 30  Wink

# 181
Иве ,честит рожден ден и от мен !!!

Каси,честит рожден ден на майка ти !!!

Мери  Hug
Драконче ,честито телефонче  Hug

# 182
  • София
ЧРД на Касандровата майка!
Да е здрава, обичана, щастлива!

Готи, аз не смея да свалям Вики от столчето. Преди време някой бе пуснал линк към експериментални катастрофи и оттогава аз самата си слагам колан на задната седалка, да не говорим за детето. Лошото бързо идва. Не те съдя, просто споделям  Hug
Пух, жалко че за царя не са останали кифлички. Някой ден ще направя специално за него. А защо не и в неделя? Simple Smile Само срещата да стане действителност.
Меринка, ти нямаш ли тиган вкъщи, ама по-големичък?

# 183
KАС...Честит рожден ден на майка ти , много здраве и щастие и желая...  bouquet

Честит да е рожденният ден и на Ивето, здраве , любов  и много щастие в живота да имаш...  bouquet

Драгонче , честито телефонче ... Laughing Супер е , ползвай си го със кеф... Hug
Страхотни снимки, ферия направо... Hug Hug
Аз след поста на Мери ...много ми стана кофти, обещавам обаче да сложа снимки после..
Мери, нямам думи направо..Докога така ще продължава ... Tired Много те гушкам и стискам палци да се оправите вече   Hug

# 184
  • София
ЧРД на Ивето. Здраве, щастие и любов от сърце.

Кас ЧРД на твоята мама. До ти е здрава, щастлива и много да помага.

Драгонче честит ти телефон. Със здраве да си го ползваш и само хубави неща да чуваш по него.
Роси да си нацелуваш новия колега от мен. Много е сладък.
Морската дама Киара обра точките. Страхотно излъчване и визия на малка госпожица.
Мери от сърце ти желая бързо разрешаване на проблемите. Дано скоро се наредят нещата по най-добрия за теб и децата начин.  Praynig
Голдънче очаквам скорошно включване от прощъпулника.
На Анюта бързо и безболезнено поникване на зъбките. Целувки от Боби.
Бързо оздравяване на Ади.

Това ми е скайпа: anna.radkova , който желае може да ми пише. Ще ми е приятно. Кас чакам снимките. Hug
Дано не пропускам някой. Ако е така е неволно.

Ние си изкарахме страхотно на вилата. Малкия е вече здрав, а аз още кашлям, но ще мине.
Ето и малко разказ в снимки:

първата ми работа беше да подгоня пеперудите, но те много бързо летят

тази почти я хванах

после трябваше да помета

седнах да отпочина и видях нещо за хапване

неможах да се сдържа да не опитам

последва ира на пясъчника

и след това цоп в басийна

няма ли да ме нахранят накрая, от тази вода много угладнях

ммммммм

сега пак ще поработя

накрая вечерта завърши с много смях

А ето и обещаните снимки от нашето кръщене
http://aradkova.multiply.com/photos/album/41/Krashtene#

Момичета извинявам се, че стана толкова дълго, но не можах да се стърпя да споделя тези моменти с вас.
Целувки на всички.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 16:34 от anita7

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВЕ!!!  bouquet

ЧЕСТИТО И НА МАЙЧЕТО НА КАС!!!  bouquet

Качих снимките на Ина ето:

http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/

Напредвам бавно с колажа и не мога да се включа по темите .... Ади да се оправя бързо!!!

# 186
 Кас,Честит Рожден ден на майка ти..Да е жива и здрава,много щастлива и да бъде най-добрата баба на света..
Иве,Честит Рожден ден и на теб..Много здраве,щастие и любов.

Нели,как е Ади днес??Силно се моля да оздравява възможно най-бързо.. Praynig Praynig
Изидка,прелестна е Киара..
Голдънче,Честит ви прощъпулник...Казвай какво хвана Янчето..
Драконче,честита нова придобивка.Със здраве да си я ползваш и само хубави новини да чуваш..
Мери,мила  Hug Hug Hug много ми става мъчно като те чета..Такъв добър човек си,а такива лоши неща ти се случват...Нямат ли край несправедливостите!!А дано стане чудо и мъжа ти осъзнае най-после...инак да знаеш че дружно ще дойдем да го опердашим.. Hug Hug Hug
Златомирка, Hug добре сме..Обикаляме по цел ден на разходки и така..Прибираме се само да дремнем малко и пак навън..Да се оправяте и вие бързо..Дано темп се окаже от зъбки..
Кас,хайде по-бързо да излизат тез зъбки че да не тормозят Аничка и теб..

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ИВЕНЦЕ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ДА НАПРАВИТЕ СТЕЛКО БАТКО СКОРО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЙКАТА НА КАС.
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТИ ПОМАГА, ДА ТИ Е ОПОРА В ТРУДНИТЕ ДНИ!

АСОЛ
, СТРАХОТНИ СА СНИМКИТЕ. ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.  Майка ми вече си е извадила, раздала е на баба и на леля и всички са си ги наслагали в рамки. Такива снимки Ина не е имала за година и три месеца, а смея да твърдя, че доста съм пощракала. То няма и база за сравнение де.... В гимназията имахме фотография, снимахме със Зенит, проявявахме летни, снимки, много се бях зарибила, но сега всичко е различно.. благодаря ти, че Ина има такива снимки  Hug .

Cattt , правилно помниш. Аз бях пуснала ето тази тема за безопасност в колата. До сега Ина само веднъж е ревала в столчето за кола, на връщане от Дряново, но тогава мисля, че много им дойде на децата...емоции, жега....

Ето една снимка и от нас:

Cattt
предложи за среща в зоопарка. Предлагам неделя 10,30 среща пред мечката! Simple Smile

Казвайте Simple Smile

Хубава вечер!

Hug

# 188
  • sofia
Иве, ЧРД! Здраве ти желая и любов!
Кас, честито и на майчето! И на нея много здраве, да дочака и правнуци!
Ани и Краси, страхотни дечица! Мнгого сладки снимки и мили спомени!
Алинка, Асол е направила уникални снимки на Ина!
Мери, Мери, думи нямам, стискам палци нещата да ви се оправят с Иво!
Нели, как е малкия днес. Наистина прочетеното звучи стряскащо. Дано нещата са се стабилизирали.
Драконче, честито! Със здраве да си го ползваш!
За столчетата - аз съм малко категорична в това отношение, макар че и аз веднъж не издържах и го взех малкия в ръцете, но ми беше супер неспокойно.
За срещата - почти е вероятно, че ще дойдем с малчо където и да е с най-голямо удоволствие.

# 189
Забравих да ви се похваля, че Ина днес ми каза " мамо ака", след което я сложих на дъската на тоалетната чиния и си свърши всичко. Simple Smile Много съм доволна, имам си пораснало момиче. Сега ще се борим с пиш, защото пиш казва постоянно и главно когато не и се пишка. Simple Smile

Hug

# 190
  • Варна
Здравейте и от нас.
Честит рожден ден на Ивето!

Касче,честит рожден ден на майка ти.Да е жива и здраве и още дълго време да се радва на двете(по нататък-три) хубавици.

Страхотни снимки видях.Асол на теб шапка ти свалям.Снимките ти са невероятни.
Мери стискам палци при теб да се оправи положението както за теб е най добре.
Драконче честита ти придобивка.Със здраве да си я ползваш.
Голдънче честит ви прощапулник.Чакаме снимки.
Тони не се ли прибрахте вече?Чакам снимки.
За столчетата:Винаги стои в столчето,никога не съм го вземала на ръце,дори и да реве.Той по принцип не обича много да се вози,но всеки ден е в колата. Mr. GreenАз без кола не мога. LaughingСамо да е жив и здрав мъжа ми да ми налива нафта. Mr. Green
При нас нищо ново.До обяд сме си в къщи и после до към 20ч. по улиците. LaughingИзлязоха ни 4 кучешки зъба и един кътник.Общо взето добре мина изкарването на толкова много зъби наведнъж.Това е от нас.Ето и малко снимки:

Малко дългичко стана,но и без това никой не пише,поне да гледате снимчици. Heart Eyes

# 191
Анита, Жаси, Асол, СТРАХОТНИ СНИМКИ! Ехаааааааааааааааа!

Жаси, целуни малката хубавица и я поздрави, много ми е на сърце това момиче, Господ като и е давал убавини не просто се е заплеснал, ами и аз не знам......

За столчетата - Момичета, и аз гледах клиповете и всичко останало, но това е положението. Рискуваме и това е. Който познава Тино ще разбере, че максимума му за стоене на 1 място е 5 сек. И на мен ми се иска да пътувам цивилизовано и като по филмите, но засега това е мираж. Няма да забрава като пътувахме към Дряново и зад нас се движиха и Татко Ган и Звездобройката и Миро спря на едно място да се уточнят за пътя и като се връща с един блеснал поглед, ухилен до уши и сияещ ми обяснява как Мира си стояла най -спокойно в столчето, махала с крачета и ръчички, а Звездобройката пътувала дори на предната седалка до Татко Ган!
Е нямаше начин да не и завидя благородно и да констатираме с умиление, че едва ли скоро и на нас ще се случи това.

Спирам, че ще се къпем! Лека!

# 192
  • София
Ето ме, тук съм.... Party
Мислех да не пиша за прощъпулника, но при толкова много любопитни...няма как! Hug Яна хвана пастата за зъби! Майка ми е много доволна от факта, тъй като има вече кой да й продължи благородната професия. Мойта майка е лекар, с повече от 40 години стаж! Heart Eyes Снимки няма, понеже забравихме фотото  ooooh! и сме направили няколко с телефона. Ще се постарая да ги обработя и да ви покажа нещичко. Много съм горда и със себе си, понеже омесих чудна питка-слънце, че даже и на Янчето отпечатък успях да направя отгоре й. Heart Eyes
Сега ЧРД на Касандрината майка, на Ивето и Честито на всички с поводи! Да сте живи, здрави  и щастливи!
Красе, много е сладурска тази Киара. Нямам търпение вече да дойде август и да ви видя, Бургас! Hug
Жаси, имаш много шармантни дечица! Hug

ПС: видях страхотни усмихнати февруарски дечица! Heart Eyes
Анита, Бобо е чуден! Hug
Светле, много се радвам на ваште постижения! Hug
Нели, радвам се, че малчо се оправя! Praynig

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 23:26 от GoldenEyeful

# 193
  • Варна
Готи Hug
И тя си е харесала Тино.След срещата само за него говореше. Heart Eyes
Голдънче благодаря и на теб. Hug

# 194
  • България
Здравейте момичета,
аз само набързо да ви кажа,че Ади е по-добре в смисъл поне стана,весел е ,играе си,обикаля,ноооо с  яденето  Naughty   Crossing Arms
Само хапна малко шоколад и една солетка,което все пак е нещо,всичко друго бута,хвърля  ooooh! Незнам какво е това чудо,дано вече се оправя  Praynig
Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт