Отговори
# 120
Вярвам ти,Мецо. Peace
И аз искам къща с дворче и полянка. Whistling
Хриси нали беше за 3дни на село,при нашите.Е няма такъв кеф Heart Eyes.И бузи направи,и апетит има,и спяла като новородено.За това гледам и тук да я извеждам ежедневно.В Плевен имам голям парк-спокойно е през седмицата,няма народ,само майки с колички и пенсионери.Но събота-неделя е ад. #Cussing outГражданите решават да си паркират колата на поляната и да слязат да пият кафе... ooooh!

# 121
  • София
Нинче, ами готини сме си бургазлии  Crazy

Това моето дете пак ме изумява. От два дена се чудя как да я примамя да яде плодови каши. Смесвах с плодово пюре, давах каши от буркан. Дърпа се, едва яде. Преди не беше така   Иначе гадните зеленчукови пщрета си ги хапва по 190мл без уговорки. А сега й направих за пръв път грис със сирене и масло (мерси за рецептата   ), лапаше голия грис (то колко ли сирене има вътре), да й се чудиш на акъла.

Нашата педка като видя синината от абуката на Мишето и тя спомена за Арника, ама след дъжд качулка вече. като не й разбирам на хомеопатията без предписание ме е шубе да давам на детето.

Някой дава ли вече бульонче преди ядене? И как го правите?

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 18:47 от mylili

# 122
Майлили, давай смело, чедо. На хомеопатията това й е добре, че не може да навреди, ако не помогне......

Всеки има свое собствено лекарство, което , вярвайте ми , оправя всякакви симптоми, и то лекува не само симптоматично, както прави като цяло стандартната медицина....Но за целта трябва да се тества човек за да види какъв хомеопатичен тип е.
Е, има разни тежки заболявания, които хомеопатията само може да подпомогне - не може човек да ме убеди, например, че хомеопатията може да излекува двустранна пневмония......
Но пък за гърло и сополи да ми пишат антибиотици - не ща Crossing Arms Laughing

Я дайте пак рецептата за грис-а Embarassed
Музе, била съм на екскурзия в Плевен. Много ми хареса.....много... Ама то и аз съм си скитня де, всички вкъщи сме така - умрем да пътуваме ..... бебока няма избор, и той ще стане скитня Laughing

# 123
  • Бургас
Добър вечер сладурки Hug
Ние и днес хойкахме мнооого Grinning
Мечанке аз го правя по рецептата на Хеленка
Грис с водя правя така - 1 ч.ч. вода завира, добавят се 5 ч.л. грис и се бърка докато се сгъсти. После се гарнира по желание /с масло и сирене; плод или плодово пюре/. Да им е сладко на бебоците  . Правя пшеничен и царевичен грис /след последния следва оакване /.
Аз го правих сцаревичен,но нямаше оакване-хихихи.
Много е вкусно,нарочно направих повече и двата  пъти ,за да си хапна и аз Blush
Майлили ми аз дота сирене слагам,че и НЕобезсолено-
Никол така го харесва павече Peace
Кога ще идвате на море мила ми Софийска Бургазлиике Hug
Ето да видите мойта мома от днес

# 124
Наде гледам малката кукла кога и пораснала коса  Shocked тя не била във теб  Joy

# 125
  • Бургас
Наде гледам малката кукла кога и пораснала коса  Shocked тя не била във теб  Joy
hahaha Joy hahaha Joy

# 126
Ай,поспаланки,кое време стана та не сте се разписали още?
 newsm78
Ето я нашата секция:
http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=75 … cat=&show=%20
Така би трябвало да изглежда като я сглобим,но.....четежите са объркани,размерите дваж,а се оказа,че сме се и набутали с 200кинта като сме я поръчали от Плевен,а не от магазина.На мъжо сега му излиза пара от ушите,на мен също.Не може да я сглобим,а искат сума ти пари да дойдат да я направят.
Хриси ми отказва попара Crossing Arms.Иначе само хляб/коричка/ и сирене яде.Днес ще пробвам с плазмонски кус-кус и от нейното мляко,белким хапне.... Praynig
Неди,на Никол къдравия перчем същия като на мойта калпазанка Mr. Green Heart Eyes.
Оф туй дете е отврат тия дни.Зъби ли са,що е незнам,ама само се тръшка,иска да съм нон-стоп до нея,ако тръгна да я слагам в леглото й ще я опусна-така се мята,като риба на сухо....А толкова много работа имам,че не е истина....
Айде,да почерпя едно старо парче-грабвайте мишоците и раздвижете "мръвките" както обича да кава баща ми:
http://vbox7.com/play:1954736a

# 127
Оф, Музе.... Sad много гадничко така.....
Ама поне секцията е хубава, да ви е честита Hug

# 128
  • Бургас
Добро утро поспаланки Hug
В тия жеги сте големи мързеланки-хихихи.

ето кафенце за разсънване Laughing
днес при нас е топло,но едва ли ще накарам Николай да ни закара до плажа Crossing Arms
той хич не го долюбва и трудно стига до там.
А моите приятелки са ангаже със семействата си уйкендите и ще трябва да измисля нещо newsm78

Тоя пост го пиш ато 8,30ч ooooh!
Музенце не се ядосвай ще оправите секцията Hug
Минават през някакви периоди мишоците и са отврати Crossing Arms
И Никол го мина ,че и само на АМ беше -всичко друго отказваше-
така беше почти седмица да не е и повече Peace
А вчера Никол си хапна и рибка/най-накрая се наканих Mr. Green/
одобри я детето Peace
А за закуска яде кус-кус със мнооого сирене и масълце-
също го хапна с кеф-на мама прасенцето Grinning

# 129
Неди, изпитвам (не)благородна завист за плажа Twisted Evil Joy Hug

Я да кажат майките на родените на 16 и 17 октомври в колко часа и къде са родили Embarassed Hug

# 130
  • София
Неди, чакай ни първата половина на август!  Hug аз май бях казала, ама ти от скиторене си пропуснала.  Laughing Да нацелуваш Никол от нас с Мишето!

Грис първия път правих по същата рецепта, която Неди написа. Обаче още като сложих 5с.л. грис и то веднага се втвърди, нямаше време за топлинна обработка, направо с вилица да го ядеш. Та днес го направих с 3с.л. и стана като пюре гъсто. Мишето и двата гриса ги хапна с апетит. пък що не си ще плодовите каши....след седмица чак ще й предложа, може да са й залипсвали  Mr. Green

Музе, не се ядосвай за секцията. Да ви е честита!

# 131
  • Бургас
Майлили   Hug извобще съм пропуснала тая важна и радостна новина
за вашето идване насам Hug
И ние би трябвало да сме тук -та да направим един плаж заедно Wink

# 132
Христина- на 16.10.  в 10:25 часа в “Многопрофилна болница за активно лечение – Свищов” ЕООД, гр. Свищов

# 133
Ей,секцията става Peace.
Хриси яде кус-кус на Плазмон с нейното си мляко. Party Heart EyesАма какво чекнене по стола става...не е истина...Сега спи,аз готвя а мъжете зад гърба ми сглабят мебели и само ме овикват,че им преча.... #Cussing out
Тоя грис обикновен ли е или царевичен,оризов? newsm78
Аааааааа,море,искам и аз,който се цопва в морето-да се поплицика и заради нас,че....май ще се утешаваме с леген и морска сол във водата..... Tired

# 134
  • Бургас
Музе аз със царевичен го спретнах и е божествено Peace

Общи условия

Активация на акаунт