Малта

• 176 548
  • 836
  •   1
Отговори
# 765
Привет, момичета!

Имам нужда от помощта Ви.
Мъжът ми вече е от два дни в Малта, мина интервю и го вземат на работа, но фирмата изисква от него да представи и Police conduct, на някой случвало ли му се е подобно нещо и дали малтийската полиция би могла да му извади подобно нещо или трябва да си идва до БГ?

# 766
Те трябва да са му казали къде искат да е издадено. Ако не са, да пита.

# 767
Ох, Чек, благодаря ти много за бързата реакция!!!  bouquet
Ще им пише, за да ги пита.

# 768
Във Флориана, в Полицията (Police Headquarters) се вади.

# 769
Мисля си обаче, че police conduct в Малта се издава само на малтийски граждани.

# 770
Мисля си обаче, че police conduct в Малта се издава само на малтийски граждани.

Мне, без никакъв проблем се сдобих с такъв  Sunglasses
Не съм сигурна дали става без малтийска карта, но не пречи да опитат и после да кажат.
За разлика от другата бюрокрация, това поне се случва за 15 минути с чакането.

# 771
Аз не съм вадила, но в сайта на Police Force пише, че е за малтийски граждани услугата.

Аз да ти кажа, оплаквания тук от бюрокрация нямам. Малко са заспали и отнесени понякога, но вършат работа като им кажеш точно какво искаш ( Mr. Green) и не се опитват да те спънат или да се направят на много велики, като при една друга много добре позната администрация. Всъщност изобщо не бих могла да ги сравня.

# 772
Мацки, да, както казва Врабеца и благодарение на нея, във Флориана със задграничния си паспорт полицията без проблем са му издали искания документ от работодателя вчера Simple Smile
Още веднъж Ви Благодаря много за бързата реакция и помощта!   bouquet

Сега ще се върна да прочета, какво сте писали за картите за пътуване как стоят там нещата, че и това ще му трябва скоро  Grinning

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 13:31 от val_stef

# 773
val_stef-честито за работата на съпруга ти !За документа съм закъсняла с инфото ,но вие сте свършили нещата .Ина сина ми му извадиха и то веднага на момента .                                                                                       
 Ani-Banani- пусни заявлението за карта по навреме ,че сина ми чака над 2месеца за да я получи -може и късмет да е било даже 2 пъти им звъня на тел с оплакване ,после им писа и ФБ и чак...след това си я получи -хем е студент и беше дал всички необходими документи ,има и малтииска карта ....та някои си получават картите за транспорт бързо други като сина не .Нашите пък ги пратиха за седмица -с две думи няма гаранция .

# 774
Нашите пристигнаха за две седмици, а на майка ми ѝ пратиха две карти през два месеца.  Първата без име и снимка, втората с име и снимка. Laughing Сега ги даваме на гости да ги ползват. Нейното заявление го подадохме с българска лична карта. Това няма никакво значение.

# 775
Още веднъж Ви Благодаря много за бързата реакция и помощта!   bouquet

За нищо Simple Smile Това поне беше лесно  Wink

# 776
  • Малта
Привет Момичета! Ние сме тук Simple Smile
Стеф днес планирам да ти се обадя и ние сме отседнали в Буджиба.

До скоро  bouquet Ще споделям на широко, като се върнем Wink

# 777
Привет Момичета! Ние сме тук Simple Smile

Приятно изкарване! И на хубаво време случихте  Wink

# 778
val_stef-честито за работата на съпруга ти !За документа съм закъсняла с инфото ,но вие сте свършили нещата .Ина сина ми му извадиха и то веднага на момента .
Мерси, Стефи Simple Smile))))

# 779
  • Малта
Привет мили дами.
Както се казва: отидохме, видяхме .... само дето не сме победили Wink

Хареса ни генерално. Има доста въпросителни, но те не са свързани с решението ни за напускане на БГ. Ще се идва към Малта ... живот и здраве до два-три месеца.

По-важното обаче, за децата, ми останаха неясноти и ако може да си ви попитам пак  Embarassed
Нашите този месец стават на 4 г. ако примерно дойдем през април и с баща им се впуснем да работим, какви са ми опциите за децата? Мога ли нещо от тук да направя .... или ще трябва един от нас (по-скоро аз) да си стоя с тях до кога? до септември .... или има вариант да ги запиша на някакво интеграционно училище още като дойдем  newsm78

Това не успях да проверя на място първо защото не бях подготвена с факта, че към то 13 ч всичко затваря, а и повече гледахме какви са ни възможните начини да изкарваме пари и квартири гледахме също.

Ще съм благодарна да ме насочите как да постъпя стъпка по стъпка с интеграцията на нищо неподозиращите ми мъничета  #Crazy (единственото, което разбират милите е че ще ходим да живеем при моренцето и това ги радва много)

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт