Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 181
  • 620
  •   1
Отговори
# 240
разменям куфар за коктейлен сет

# 241
  • София
И ако може да ми кажете що е то сахаринче?
Това е тренча Simple Smile
Момичета, някой дали знае колко време е валиден кода за отстъпка, при покана на приятел?

# 242
  • София
Ако някой иска коктелният сет и късият тренч 38/40 - ги разменям да ми пише със предложение Simple Smile  Hug Hug

А дали има снимка на този сет?

# 243
  • Хасково
Ако някой иска коктелният сет и късият тренч 38/40 - ги разменям да ми пише със предложение Simple Smile  Hug Hug

А дали има снимка на този сет?

Да ето снимка

# 244
Момичета, чета ,че по няколко пъти пускате поръчки с куфара. От еди и същ акаунт ли или от различни? И ако може да ми кажете що е то сахаринче? Благодаря!

Аз съм пуснала две поръчки с куфара от моя акаунт. Едната пристигна с куфара. Втората я чакам другата седмица. Четох по-напред в темата, че на някого бяха пропуснали да му пратят втория куфар.

Eто това е Saharienne: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=re … urecode=001RQ0477

# 245
На мен не ми го пратиха Sad
Вчера взех поръчка с часовника с двете каишки...яд ме хвана,че платих 6евро за него...да си бях пуснала куфара.....
но нищо,няма да се ядосвам сега я!

# 246
Вчера взех поръчка с часовника с двете каишки...яд ме хвана,че платих 6евро за него...да си бях пуснала куфара.....
Аз имам "повтарящи" куфари!

# 247
Момичета, много се извинямам, но на вас какви кодове за подарък + БД ви се хващат, че нещо тези от първа странице не ми се ловят !

# 248

чакам поръчка от 08.06. с часовника,но вече има три варианта на същия,незнам какво ще ми пратят,двата вида ги знам,само този с двете каишки,за да не ме изненада вида му,може ли снимчица  Praynig

# 249
Здравейте, два пъти с различни кодове на един и същ акаунт съм си поръчала куфари и си ги получих.
Искам и да попитам имам 3 получени поръчки, а не мога да поканя никой през формата за покани.  newsm78
Благодаря предварително !   bouquet

# 250
47511- днес го получих но нищо не ми отваря и не мога да разбера за какво е , ако някой друг го е получил да каже за какво е?

# 251
Кода за часовника помня, че всички го получиха, та в тоя ред на мисли, защо не им пишеш (ако ти е пратен лично, де). Аз имам общо 4 куфара и както ги мислех да заминават към продавалника, така ги наместихме за подаръци. На мен за БД ми се хващат всички за куфара 51012,51128,50075...има и едни за намаление в евро+ БД от списъка 34727-също ми се хваща.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:39 от Анонимен

# 252
грешка  Embarassed

# 253
Аз имам "повтарящи" куфари!
ооо и аз имам 2 и чакам още 2,ама са много удобни за багаж.Пробвах ги вече Wink

# 254
  • Пловдив

Разменям от този тренч 42/44 за КУФАР.Някой ако иска да ми пише на лични   Peace
Ето и размерите му:
Дължина-67см
ш.в раменете-41см
ш.на гърдите-54см
ръкав от рамото-60см

Общи условия

Активация на акаунт