Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Момичетаааааааа, разкошни снимки от Трявна! Изкарали сте си супер!! Завиждам, пък!  Crossing Arms   Mr. Green  Най обичам да гледам снимки с масовка от бебета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А малкото бухти направо ще му изям бузките!  Party
Сакси, не можах да видя снимката с целувката, дава ми, че е недостъпна в момента (или нещо такова беше  newsm78)
Ир, браво на малкия пожарникар!  bowuu Какво друго сложихте при предметите?
За срещата във Варна, може да ми пуснете съобщение на лични кога и къде, но вероятно няма да мога да дойда!  Tired  Cry
В петък съм на среща на класа!  Laughing Не сме се виждали 10 години и ми е мнооого любопитно!  Flutter
А ето и малко пресни снимки от нас (на който му се гледа), да видите как водим зверовете "на паша" и ме побъркват, а също и Симона - почитател на бирата и въобще на алкохола!  ooooh! Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386881&pid=12789554

# 166
Хайде и тук нашите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386919

# 167
  • София
Дени, до края на август сме тук с няколко забежки до Варна и Каварна. Иначе Вероника и баща и днес пазаруват в Шумен. Обещах, да им покажа Кьошковете, но го оставих за дуг път. За Мадара сме на линия, там е страхотно в големите жеги. На нас ни е много близо още повече, че вилата ни е в Калугерица.
А бройката на мамите сигурно само в хотела се знае.  Joy

Белинда, там бях, но теб те видях в неделя сутринта, когато се грижеше за привършилото прясно мляко. Ние гледахме да се изнесем бързо, защото нямаме климатик и искахме да избегнем до колкото може жегите. Иначе, въпеки темерутлъка си, се представих на доста мами, могат да потвърдят.  Whistling

# 168
  • София
шмилянка, много са сладки на тревичката и и на онази снимка, дето са двечките сами край количката  Heart Eyes
не знам защо не ти се отваря целувката..  Thinking

белинда, аз направо ходех и си казвах 'теб не те познавам, кой си'... и ками така я открих  Mr. Green

# 169

E, само моми около наш Марти, ама как няма, като е толкова готин. Много е пораснал.

Всички снимки разгледах. Хубаво сте си изкарали. Браво!

# 170
 buria Няма повече да ви слушам какви кореми и прочие имате. Какви са тези слаби майки, елегантни, а за Шмилянка да не говорим. На 10-годишнината ще те познаят без проблем.

Много е красива Трявна, хубави снимки, космат татко не видях Mr. GreenДа видите моя мъж Joy

# 171
Много е красива Трявна, хубави снимки, космат татко не видях Mr. GreenДа видите моя мъж Joy
Joy Laughing ти нашия татко видя ли го?  bowuu

целувката може да видите в сайта на Янчето  Heart Eyes Hug

# 172
Ето ни и нас  Grinning Много добре си изкарахме, добре направихме, че тръгнахме все пак. Райско е там. Катето повече не е вдигала температура, навъртя голям километраж от крачене и ритане на топка, само кръстът ми е потърпевш  Wink

Личи си, че сте изкарали много добре в Трявна, който е още по-приятно и интересно място, отколкото предполагах. Разгледах почти всички снимки (само на тези от Бухтичка ми заби машината и се отказах).

И аз трябва да си купя бански, че в петък заминаваме на море  Grinning

Оле, Симона е копие на баща си (сигурно си го чувала вече, де  Laughing), голяма сладурна  Heart Eyes

# 173
  • София
Привет, снощи и ние се прибрахме благополучно. Изкарахме си страхотно, само че много бързо мина времето whistle:. Нашите снимки ще ги кача тия дни...

# 174
ХАЙДЕ НА СНИМКИТЕ! Правя списък за още по-лесно откриване:

photo mamaivi - http://july2008.multiply.com/photos/album/139/139

photo  Бухтичка - http://july2008.multiply.com/photos/album/140#

photo Kalinka Malinka - http://picasaweb.google.bg/kalina.karaivanova/Trqvna06_2009#

photo джоли  - http://www.facebook.com/album.php?aid=267466&id=799620383&l=bb526756a3

photo  saxophone - http://july2008.multiply.com/photos/album/141/141    (имам да качвам още)

photo Hristush - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386919
Това го копнах от другата тема... до сега гледах ...
Страаахооотни са дечицата!!!
Снимките са върха!!! Браво на вас!!! Супер много ви завидях... голям кеееф  Mr. Green Hug

# 175
И ние се прибрахме снощи към 18ч благополучно, скапани и размазани от жегата. Терометърът показваше - 37-38 градуса, в колата беше към 18 и все едно бяхме на външната температура, ужас. Децата не спаха - нито на отиване, нито на връщане.
Изкарахме страхотно!!! Радвам се, че се запознах с тези, които не познавах, май изпуснах някой като гледам по снимките Embarassed Нищо, на следващате среща есента Simple Smile
Снимки малко по-късно ще кача и аз!

Искам да благодаря най-сърдечно на всички, които се сетиха, че можем да направим такава чудесна среща и всички, които участваха в организирането, особено на Аелия Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 16:23 от Aгата ®

# 176
Здравейте мами Hug
Поздрав и от мен - аз съм мамата на най-русото бебе от Трявна - Теодор. Или <онази, която чете без да пише>  Joy . Казвам се Елка/ Ели.
Много ни беше драго да се запознаем и да бъдем част от този забавен бебешки празник. Прекарахме си чудесно. Ще изпратя и аз снимки скоро.
Хубав и усмихнат ден  bouquet А ние въпреки дъжда отиваме да поплуваме.

# 177
Много хубави снимки. Невероятни бебоците  Heart Eyes

Звънях на счетоводителката- няма я болна била. Вдигна ми колежката, но тя жената неможа да ми помогне  Thinking. Да съм отидела до НОИ да проверя. Поисках и номера на декларацията, но тя не можа да я намери  Thinking (все пак пипа чужди документи), смотолеви нещо че имало някаква декларация от 25. 05 newsm78 , ама аз й казах че моята БИ ТРЯБВАЛО да е подадена на 20.04.  #2gunfire...................и връската беше лоша и малкия се разрева..........и нищо не се разбрахме. Сега се чудя ако декларацията е внесена на 25.05 може да изчакам още 1 седмица(нали 15 дни ги обработваха документите  newsm78). В понеделник ще им звънна пак . Ми немога да ходя до НОИ с бебето  Crossing Arms

# 178
Оле, голяма сладурка е снахата. Мартин пък беше очарован от пясъка, така че и Симона ще научи как се рови  Grinning В събота живот и здраве ще пътуваме към Варна, така че ще звънна да се видим. Надявам се да успея и с другите варненки да се запозная. По този повод хайде като се уговорите за срещата да пишете и тук за да се присъединим и ние /ако е след събота/.

Дуци, май няма да можем да се видим на варненска земя с вас щом като на 15 ще пътувате Sad

# 179
Бухти, направила си много добри снимки, добре, че си ти да ни снимаш, нас много ни мързеше да снимаме този път. И много се изкефихме, че не сме се сещали два дни за компютри. Има едни много добри на Белинда с Бобо, малката бухта Лили пък е голям разкош! Яна и Алекс също са ми много муцунести! А този Мартин има зъби като на двегодишно!

Да кажа и аз за срещата - много се радвах, че мога да видя бебетата /скоро ще им казваме деца - ще проходят и проговорят, малки човечета/. Яна каза, че няма да ме обича повече, ако не останем още един ден, за да се къпе пак на басейна. Всъщност мен сбирката доста ме измори, заради жегите и малко ме е яд, че не можах да се видя по-спокойно с някои хора, ако бяхме в хотела щях да съм по-доволна, щеше да има време за приказки докато децата спят. Яна освен от басейна, е доволна и от аниматорката, разказа ми какви игри са играли, браво.

Сега нещо смешно за НБМ, което пропуснах там да споделя. Понеже не знаех как изглежда и гледам някаква руса мацка говори по телефон сто часа, хили се и нещо приказва с другите майки и нещо записва в тефтер, после пак говори по телефон и тн. Реших, че е някоя организаторка или от хотела нещо шефка и си върши работата. После видях малкия, познах го и ми се изясни.  Laughing

Снимки от нас някой ден, бавни сме, Марто ще обработва, не са много и не са нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт