Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Разгледах всички снимки, страхотно сте си изкарали явно, всички бебоци са големи сладури, а и майките и татковците също  Heart Eyes
Дано ако правите друга среща есента, да сме и ние в БГ, за да се включим  Simple Smile

Мойто дете тази нощ за първи път не се събуди нито веднъж, снощи заспа към 9,30 и тази сутрин в 6,40 се събуди (тя по принцип горе-долу по това време си става всеки ден). А сега вече спи 3 часа  Shocked, това май само веднъж се е случвало. Въобще не очаквах, иначе щях и аз да си полегна малко  ooooh! Ама вчера ходихме тук до едно градче наблизо и за цял ден спа по-малко от 1 час, та днес си наваксва явно  Laughing Лошото е че заспа докато я кърмех навън и спи в количката без колани и понеже си мислех че скоро ще се събуди не я преместих в леглото като се прибрахме, но и нищо не свърших, защото ме е страх да я оставя, че да не падне ако се събуди  Tired А, събуди се  Laughing, хайде ставам.

# 181
  • София
Santal, Радвам се че се включи  Hug.

# 182
Сакси, супер снимки!

Обаче има едни дето Яна е без гащи под полата, не са много за нета  Confused

# 183
  • София
В продължение на темата ни от вчера за морето : ние май в крайна сметка не искаме да сме на българското черноморие, а в Гърция или Хърватска. Някой има ли преки впечатления от там, за да ни препоръча нещо конкретно   Simple Smile

# 184
Искам да реша въпросът с яслата тази седмица. Тъпо е, че повечето частни ясли и градини, които са на сносни цени искат проходило дете. Ния не е проходила и така не мога да запазя място.

# 185
Е на тях не им ли е ясно, че до месец-два ще проходи, ти кога искаш да я пускаш?

# 186
Добре дошли от Трявна  Grinning

Страхотни снимки  Peace имам да разгледам още малко. Вижда се, че сте си изкарали  СУПЕР  Hug
Всички малки човечета са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , майките  също  Flutter , а татковците са били много грижовни  Mr. Green

Джоли   ти от другия месец ли искаш да я даваш? Не можеш ли да изчакаш до септември, може би до тогава ще е проходила  Rolling Eyes

Онзи ден дадох  две черешки на Дени, добре ги понесе  Peace днес пак му дадох две.

# 187
Забравих кой питаше за песничката за Ици Бици, аз я имам, ето от тук можете да си я изтеглите: http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=409, номер 135 е.

# 188
ЖЗ на 17/8 се връщам на работа. Искам ми се тази седмица да се реши въпросът, че ще трябва и да я водя, за по половин ден от юли, за да свикне (след рождения й ден де).Може би от рано търся ли  Thinking Ама не ми се струва рано на мен... Колкото до прохождането - може и след седмица, може и след месец, може и след половин година да проходи. В крайна сметка може да се предвижва. Аз ги разбирам хората де, но няма голяма алтернатива за мами, които нямат баби/дядовци под ръка и недостатъчно точки за ОДЗ. Чистите ясли пък се препълват още на 3-тия работен ден. Единствения вариант, които остава е детегледачка, а за нашия квартал взимат майка си и баща си. А и ние живеем в район, в който няма много възможност за разходки при зимни условия и площадки за игра. Лапину ми е вариант, но не ми се дават 610лв на месец, при положение че има сходни условия с по-малки такси.

# 189
  • Sofia
Сега нещо смешно за НБМ, което пропуснах там да споделя. Понеже не знаех как изглежда и гледам някаква руса мацка говори по телефон сто часа, хили се и нещо приказва с другите майки и нещо записва в тефтер, после пак говори по телефон и тн. Реших, че е някоя организаторка или от хотела нещо шефка и си върши работата. После видях малкия, познах го и ми се изясни.  Laughing

Хаха, много държа да изясня, че говорих мнооого малко по телефона Sunglasses
Аз пък да се оплача - не можах да избия хотела  newsm45 Никой не изяви желание да ме пипа  Joy Joy Joy

# 190
Santal,крайно време беше  Hug Няма да криеш тоя хубавец  Heart Eyes

купих си бански  Grinning

и куче  Mr. Green

# 191
  • София
 NBM Joy Joy Joy Joy

# 192
Всички бански са много яки - на мамаиви, на Донка, на Майра. Аз не мога да открия никъде...2 седмици търся, обиколих всички магазини и не можах да открия нищо, което да ми стане Sad . Майра, твоят на каква фирма е, защото тук гледах подобен, който много ми хареса, но нямаха размер.
мамаиви, кученцето е много сладко Simple Smile

# 193
  • София
Разгледах част от снимките, ама много сте снимали бре  Grinning
Трявна ми е любим град, голяма красота. И хотелчето е било страхотно. А дечицата много са се забавлявали - нови дружки, нови емоции Simple Smile Някои и целувки са си разменяли Heart Eyes Браво за организацията и хубавото изкарване Peace

Габи от днес започна да хапва детска кухня. Вкусно й е, ама големите парченца ги избутва с език  Grinning Вчера й купихме столче за кола (9-18 кг.). Вече пътува с лице към движението и е много щастлива, а и главата й не се килка на завоите.

Нинче, аз бих ти препоръчала Тасос. Влюбена съм в това място - чисти плажове и море, спокойствие, зеленина.

# 194
Вчера след Трявна се отбихме на вилата на наши приятели, днес се прибрахме.

Момичета, хайде да направим тези срещи традиция! Беше много приятно, изкарахме си страхотно. Благодаря за снимките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт