Ппестрували ли сте се .......

• 33 922
  • 640
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз по-скоро спирам секса, отколкото шоколада Joy

# 91
Аз по-скоро спирам секса, отколкото шоколада Joy

А не бе!  Mr. Green

# 92
Не, просто се замислих за хормоните, храната влияе много. А за шоколада - като си хапна нещо сладко, се чувствам някак си задоволена и нямам нужда от други неща.

# 93
А кво ще кажете за един хубав масаж. Аз май го предпочитам пред хубавия секс. Не май, а със сигурност. Сигурно щото по рядко ми се случва това удоволствие

# 94
  • София
aa, не, чак такъв хубав масаж не са ми правили Simple Smile

# 95
Не, просто се замислих за хормоните, храната влияе много. А за шоколада - като си хапна нещо сладко, се чувствам някак си задоволена и нямам нужда от други неща.

Шшшшт тихо.
Ако мъжа ми го прочете ще спре да ми купува шоколади!

# 96
Кво излиза -масажа замества секса,че и шоколада  Laughing Laughing Laughing

# 97
Жалкото е ,че при вас нищо не го замества.Освен може би няколко трудоемки часа в залата...Абе при нас и това не помага...Ама какво да говоря-половинката ми е овен...

# 98
Шоколад , масаж и секс, това е троен оргазъм бе хора.  Crazy Laughing

# 99
Пасинет,аватара ти ме разсейва.

# 100
Щом масажа и шоколада са = на секса за какво ли са мъжете и вибраторите  Laughing Laughing Laughing

# 101
А аз се оплаквам - нямало такова нещо, рядко било, пък то - в изобилие. Знам си аз, че като почна да мисля много и косата почва да ме боли    Wink

# 102
  • София
funny-girl, не видях на колко години си, обаче като те четох се запитах вие само стандартен секс ли правите (стандартен в смисъл на муш и муув? Simple Smile ) - не вкарвате ли в играта език, ръка ....
Трудно е да нацелиш начина, по който стигаш до оргазъм, но си заслужава търсенето Wink

# 103
Едно от най-важните неща е да не те е срам от партньора.В смисъл,когато жената прави разни неща,с които да си помага да свърши....Това за Funny-girl.

# 104
Абе, бърди търсила съм, вкарвали сме езици, ръце, въртели сме се  rotfImbo  Joy - усетила съм ЧУДОТО, за което си говорим, просто ми се губи често и завиждам на ТЕЗИ, които ВИНАГИ стигат до ТАМ, а не като мен 1-2 пъти в месеца. На 68 г съм   Whistling

Много се радвам на тези, които от 1-2 целувки са готови

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 17:51 от funny-girl

Общи условия

Активация на акаунт