Споделете 109

• 26 419
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Василиса, ако имаш нужда от съпорт за каузата, съм насреща. Дори табелки съм слагала в нашия парк. Резултатът клони към нула.
Това е една от най трудните ми битки.

# 271
Кой отговаря за спазването на наредбите? Кой налага глобите? Как става това?
Василиса, според мен отговорът на всичките ти въпроси е: никой, затова ще продължаваме да прескачаме пресни ароматни купчинки и незагасени фасове по тротоарите сутрин, ще заобикаляме, когато нечий напорист любимец се юрне да души торбата с покупките и ще съблюдаваме строго някое агресивно куче да не нападне децата ни...докато на някой татко не му писне и не прати и собственика/чката и кучето на лечение.
Нямам нищо против домашните любимците, но да си ги контролират.

# 272
Добре де , нали имаше някъв нов закон ли наредба ли за домашните любимци .
Или като всички други закони и този е само на хартия ???
Василиса , на лекар ходили ???

# 273
Василиса, освен всичко друго, вземи спрей за кучета и следващия път напръскай дзвера.
Обади се в общината и ги питай дали те отговарят за контрола на опасните животни.
Може за сеир да звъннеш и в полицията.

# 274
Днес чета цитати от д-р Хаус и от последния сезон, който тече в момента по нова, попаднах на това, Ео, за нас с теб основно го пействам и тук: "There's no unconditional love, only unconditional need. Don't make a child a victim of your biological clock."

# 275
 Shocked  Joy
Далече сме още да мислим за биологични часовници, Естер. Поне едно 15 години имаме newsm78 Надявам се.
Абе ако ми харесваше работата или ако знаех какво искам от живота си, сигурно хич нямаше да ми минава през главата мисълта за дете на тая възраст. Ама на. Rolling Eyes

Вчера ми подариха много хубава блуза с голямо деколте Mr. Green
Смятам да го позашия малко, все пак.

# 276
Значи това, че толкова искам дете не е биологичен часовник, тъй ли? А за другото, което каза и аз съм се замисляла, дали ако животът ми беше по-пълен и наситен с това, което съм искала щях пак така да искам дете от малка...ама от друга страна, какво ми е на живота сега? Не, бе, просто е желание за споделяне, отдаване на малко сладко човече, което да прави белите, които вече сме забравили, че и ние сме правили...ох...

# 277
Ооо, мога много да обяснявам какво ми е на живота сега,
ама няма нужда пак да се депресирам, мерси.
Като се върна в офиса, ще си се депресирам целодневно.  Mr. Green

# 278
Е да, но като се замислиш, това все са динамични променливи, които търпят промяна, демек бели кахъри, иначе какво ни е...това, което мен ме спира са тъпите пари, които не винаги търпят промяна или поне не бърза такава...но спри сърце...

# 279
  • Варна
Преди да заченете, прочетете:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404433.0

Станете проводници на светлината, а не прости клиенти на синьо-розовата индустрия! Grinning

# 280
Както имаше един лаф, аз винаги съм била проводник на светлината, оттам е и блясъка в очите ми  Joy

# 281
oтдаване на малко сладко човече, което да прави белите...ох...

Oх, да! Моята дъщеря днес е на изпит. Първи изпит, втори семестър. Не смея да й се обадя, защото много ме натоварва. Каква майка! - ще кажете. В рамките на десет дни плановете й се сменят с космическа скорост - оставам в същата специалност, но напускам квартирата, трябват ми пари за друга; местя се в друга специалност, трябват ми пари за курс по рисуване; връщам се в Русе, ще кандидатствам друга специалност там, майче, ще живея у нас (олеле, аз й изхвърлих леглото!); няма да се връщам, ще прекъсна и ще замина да работя в Лондон.

Не съм я чувала от няколко дни, не знам какви са новите й планове. Искам да й кажа - литни, птичко, литни, намери себе си, пари нямам, ще те подкрепям морално.

Може пък в Лондон да се сблъска с принц Хари, да се влюбят и да се отдадат на благотворителна дейност.

Сега разбирате защо ми идва слаб жълтият кантарион.

# 282
Не успях да ви прочета, обещавам да го направя!

По едно питие за всички и музиката да свири!

# 283
Oh, Калина, разбирам майка си, като те чета  Laughing

Ау, представям си как оставям някой мъж 15 дни без секс, за да се извиси духовно и да ми направи бебе Rolling Eyes
Чакай.
Те и със секс всеки ден не щат, пък ако останат на сухо, съвсем ще избягат  Joy
Някои неща в мисленето на Людмил ми допадат, но някои ми идват твърде хард.

# 284
Хаха, Калина, това е съвсем нормално за младежта...Аз преди, че и сега, по същия начин обиколих света, спеицалности и университети, явявах се на изпити, давах сума пари за преводи и легализиране на документи, плащах такси, мислих, премислях и всяка сутрин с нова идея се събуждах...и всяка следваща изглеждаше все по-примамливо...накрая завърших тук, не напуснах дома си, към днешна дата, когато да речем вече имам една диплома и някаква работа, от време на време пак така - тръгвам към София, минавам и аз през Лондон (евентуално с Уилям нямам против да се сблъскам), после отскачам до Германия и изведнъж пак се оказвам у нас...Кога ли ще се кротна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт