Споделете 109

• 26 396
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Калина, странни мераци.  Принц Хари е чааак трети в списъка на престолонаследниците на короната. А като гугълясаш принц Хари + скандал, излизат много страници.
Дъщеря ти, разбира се, ще си вземе изпита с 6.
Естериса, лош сватовник съм, бях нямерил един младеж със същия стайлинг и професия, не съм го виждал да работи на два компа, но на комп и лаптоп съм го виждал. Уйде коня в ряката.

# 286
Не се стърпях и писах в темата на Людмил.
"Отворена" съм към езотеричното и понякога необяснимото, но тази теория ми иде в повече.

# 287
Аз по скандалност го избрах, Вълк, не толкова по синя кръв. Тя малко се кротна де, махна си масурите от ушите и обеците от езика и устната, подстрига се като Пинк, но брюнетка, просто я усещам как й кипи керосинът и едва трае да се изстреля в междугалактическа орбита. А корабът-майка вече не знае какви сигнали да изпрати, объркан е.

# 288
Тук май е моментът да споделя за моя опит откакто съм сингъл. Единият - смугъл, красив, темерут, на трезво и на живо, пет приказки не може си кажем, но като стоим на една ръка разстояние, въздухът трепти. Имал си и приятелка - бонус. Оставих го. Другият - пак смугъл, симпатичен също, умен, много умен, 4 часа в неговата компания не ги усетих, а приказката се лееше по мед и масло. Седейки един до друг в една от възможно най-романтичните атмосфери, ни въздух, ни дявол трепна, и все така безспирно говорехме за университети и работа...Мисля да оставя и него, въпреки, че дори бонус-приятелка няма...Късмет, какво да кажа. Искам комбинация от горните двама - (не)очаквано добра  Blush ... а корабът-майка мълчи  Rolling Eyes

# 289
  • До хладилника, който обичам
Е, Естер, ако го няма животинското привличане, загубена кауза е то. Същото като да го има животинското, а да е тъп като галош... (освен ако не търсиш само секс, ама ти все бебета планираш, та сигурно и баща ти трябва по-дългосрочно)

# 290
Abso(fuckin)lutely, Бу! Искам всичко - и животинското привличане, и красивия му ум, и за баща в най-дългосрочния от всички възможни планове по възможност на поне две деца. Да видим. Не внимавам, пожелавам си го.  Crossing Arms

# 291
Моят кораб-майка мисля, че окончателно се отказа да изпраща каквито и да е сигнали, освен ако изрично не пратя факс  Laughing

Кво да ти кажа, Естер, изчукваш първия за една нощ, минава ти привличането и се настройваш да свикнеш на втория?

# 292
Не искам, от свикване та загубих последните пет години, не ща да свиквам и да се примирявам, искам да се влюбя безпаметно и да се окаже той - от горния ми пост!

# 293
Разумът няма думата, в случая.
В негово присъствие устните трябва да са сухи, а кладенецът - мокър.

# 294
Е, аз от опит не ща да се влюбвам безпаметно вече.  Laughing

# 295
За влюбване чатите. Хммм, любимата ми тема, рискувам да се размажа до една пълна страница постинг. Затова накратко - свиквайте да сте влюбени, не се примирявайте да не сте.

# 296
Ако бяхме с мъжка психика - номер едно да сме го оправили и да сме забравили.
Но и това се случва и се оказва, че същият този екзмпляр и само за ...... не става.

Обаче повечето жени в повечето случаи търсим бащата на децата си, ей това не мога да го проумея ...

Калина, споко, всички сме били такива до едни години, минава време и проумяваме, че не всичко, което лети, се яде за наше най-голямо съжаление.

# 297
Затова накратко - свиквайте да сте влюбени, не се примирявайте да не сте.

А още по-накратко - Life sucks. And then you die.

# 298
Ах, аз си бях приготвила литър отвара от кантарион, за да имам спокойствието да удържа предпубертетните прояви на големия ми син, но ще намаля дозата. Започна ли с литър сега след няколко години ще ми трябва или казан или много концентрирана отвара  Grinning

# 299
Цитирам се от друго място по темата: Forget love... I'd rather fall in chocolatе.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт