Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 152 993
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Овко, можете сами да погледнете на етикетите на някои пише, но на други не.

# 331
Пробвали сме Aptamil 1, когато беше съвсем малък и имах лактационна криза. Не му допадна категорично и изхвърлих по-голямата част. Сега, на 8 месеца сме все още основно на кърма с две твърди хранения за деня, като следобедната каша я правя с Lactana Bio 2. В комбинация с каша и ½ плодово пюре приема АМ, но в чист вид не.  Слава богу, че на този етап имам достатъчно кърма, но ми се иска ако се наложи да приключим с кърменето, вместо прясно мляко да му давам АМ, поне до края на втората годинка - сутрин и вечер преди сън и това е причината да полагам усилия да се запознае и приеме вкуса на АМ, а тези две марки ми ги препоръчаха, като най-добрите на BG пазара към момента.

# 332
Ние сме на Lactana и съм много доволна от нея нямаме никакви проблеми нито с акането нито с повръщането, защото например тя от APTAMIL повръщаше и получи разстройство. Не сменяма Lactana за нищо на света.

# 333
Мами, които сте хранили с лактана 1 и после сте минали на 2-ка, кога го направихте!? На кутията пише след 6-ти месец, но и 2, 3 хранения дневно! Thinking Аз нямам още напълно заместени хранения! Питах личната лекарка на детето- тя каза да си стоим на единичка, питах и частната лекарка, която посещаваме- тя каза - минавай на двойка....а вие от опит какво ще ми кажете!? ooooh!

# 334
Моето бебе е на 3 седмици и вече явно не й стига кърмата, мисля да започна да я дохранвам с някакво адаптирано мляко, но се колебая с кое. Изчетох доста по форумите, но не мога да се ориентирам все още. Мои познати ми препоръчаха също лактана био 1. Мисля да го пробвам пък да видим дали ще й хареса и как ще го приеме коремчето й Simple Smile

# 335
Да споделя какво видях,че незнаех,има вече Лактана био Киндер,мляко за деца над 1 годинка

# 336
Мами, които сте хранили с лактана 1 и после сте минали на 2-ка, кога го направихте!? На кутията пише след 6-ти месец, но и 2, 3 хранения дневно! Thinking Аз нямам още напълно заместени хранения! Питах личната лекарка на детето- тя каза да си стоим на единичка, питах и частната лекарка, която посещаваме- тя каза - минавай на двойка....а вие от опит какво ще ми кажете!? ooooh!
Аз минах на 2-ка на 6 навършени месеца без да имам напълно заместено хранене.
Заместих хранене след годинка, това не ми пречеше да мина на друг номер мляко.

# 337
Аз минах на 2-ка на 6 навършени месеца без да имам напълно заместено хранене.
Заместих хранене след годинка, това не ми пречеше да мина на друг номер мляко.

Горещи благодарности за споделения опит!  bouquet

# 338
  • София
Да споделя какво видях,че незнаех,има вече Лактана био Киндер,мляко за деца над 1 годинка
Наистина ли? Къде си видяла такова?

# 339
  • София
Тези дни ще кача информацията за новите продукти на Лактана.  Peace

# 340
  • София
Къде се продава мляко Lactana Bio Kinder и подсладено ли е?

# 341
Предполагам,че съвсем скоро ще го има навсякъде където продават Лактана.Аз лично го видях в добре заредена аптека в Младост откъдето купувам често Лактана.Фармацевтката го препоръча като нов продукт

Тези дни ще кача информацията за новите продукти на Лактана.  Peace

Ще се радвам да видя новите продукти,дано има и някоя нова каша Peace

# 342
Цената като на другите Лактани ли е?

# 343
Не е овкусено като Лактана 3, опаковката е от 500 грама.
Не е подсладено.

# 344
Цената като на другите Лактани ли е?

С левче,два някъде е по-евтино от другите млека за сметка на грамажа

Общи условия

Активация на акаунт