LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 240
  • В La Redoute и по света
Някой знае ли за 6 месечно бебе кой номер обувки трябва?   bouquet
Ако ще взимаш конкретно от тези на точките, съветвам те, да вземеш 18/19. Моя позната си поръча 16/17 на 3 месечното й бебе и бяха малки. Чакам да ми прати размерите, конкретно на този модел и за 16/17 и 18/19, които поръча след това, и ще ти кажа, ако те интересува.

За други нямам наблюдения.

# 241
Здравейте, момичета! Имам проблем и ще се радвам, ако ми помогнете. Изпращам до ларедутци писмо за неполучената си поръчка от 30.04., като ползвам шаблона и адреса от поста на Алекс, но не получавам входящ номер на имейла си, което значи, че те не го получават. Имате ли представа защо може да се получава така? Това ми е втора загубена поръчка. Първият път се справих безпроблемно, не си спомням само как процедирах тогава с пощенския код, който тр. да се посочи най-долу. Избирам Autrе pays и под него пиша 4000 - кодът на Пловдив - правилно ли е така или бъркам? Благодаря предварително   bouquet

Точно така.  Peace
Само за Франция иска 5 цифрен п.к., когато избереш оцпията "Друга държава" ( Autre pays), тогава е 4 цифрен.  Hug

# 242
Някой знае ли за 6 месечно бебе кой номер обувки трябва?   bouquet
Ако ще взимаш конкретно от тези на точките, съветвам те, да вземеш 18/19. Моя позната си поръча 16/17 на 3 месечното й бебе и бяха малки. Чакам да ми прати размерите, конкретно на този модел и за 16/17 и 18/19, които поръча след това, и ще ти кажа, ако те интересува.

За други нямам наблюдения.

А исках също да попитам,дали с картата дето ми превеждат болничния ще стане.И тя е виза електрон ,но знам ли? newsm78 Много съм невежа в тези неща. Embarassed

# 243

Исках ето тези http://www.laredoute.fr/vente-capri-tdv-bebe-fille.aspx?producti … &numberpage=1 ,но явно няма да ме огрее!

А исках също да попитам,дали с картата дето ми превеждат болничния ще стане.И тя е виза електрон ,но знам ли? newsm78 Много съм невежа в тези неща. Embarassed
Ами на коя банка ти е картата? Болничния няма нищо общо с възможността за плащане в онлайн магазин.

# 244
и аз да се похваля с една малка поръчка

тези чаршафи ме изненадаха приятно тънички и меки http://www.laredoute.fr/vente-parure-de-couette.aspx?productid=3 … &numberpage=4
тази блуза 50/52 за моята майка, но май ще и е голяма иначе е добре http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324131623&a … &numberpage=1
и прахосмукачката от 8 евро ако не се счупи е супер  Laughing

# 245

Аз ги видях, но за 168 няма ширината в раменете, мен там ме интересува Simple Smile Иначе май ще вляза и в 162 ... в дилема съм
[/quote]
гърба е 47см, а от рамото до яката 15 не знам дали те устройва това, ако искаш да меря друго пиши

# 246

Ами на коя банка ти е картата? Болничния няма нищо общо с възможността за плащане в онлайн магазин.

На ДСК,но понеже ми е нова и досега не съм пазарувала с нея,та за това питам.Имам и на пощенска,но неискам с нея да плащам,че има голяма лихва.Та си мислех,че с тази на дск ще е по-изгодно,знам ли! newsm78

# 247
  • София
Момичета може ли някой да ми обясни какво всъщност представлява картата Кенгуру?
Или да ми кажете къде мога да намеря повече информация.

# 248

Между другото, нали никоя от нас тук не си мисли, че Ларедутските неща се шият във Франция/Англия/САЩ??? Аз лично доскоро имах слаби надежди, но вече съм сигурна...
и, откри топлата вода! честито...

# 249
На ДСК,но понеже ми е нова и досега не съм пазарувала с нея,та за това питам.Имам и на пощенска,но неискам с нея да плащам,че има голяма лихва.Та си мислех,че с тази на дск ще е по-изгодно,знам ли! newsm78

Не би трябвало да не можеш да платиш. Тук някой мами плащат с карта на Виза Електрон на ДСК.

# 250

Не би трябвало да не можеш да платиш. Тук някой мами плащат с карта на Виза Електрон на ДСК.

Ок,ще видим,тези дни очаквам превод.Благодаря ти за помоща! Hug

# 251
  • Къде ли не...

Между другото, нали никоя от нас тук не си мисли, че Ларедутските неща се шият във Франция/Англия/САЩ??? Аз лично доскоро имах слаби надежди, но вече съм сигурна...
и, откри топлата вода! честито...
Добре, че след 116 теми се намери някой да ни светне  Grinning

# 252
Продавам тези балеринки 39 номер /малки са ми/

и тази пола 44 номер /голяма ми е/

# 253
  • София
Отново по темата за картите - с маестро (от ПИБ и Райфайзен) става ли плащане?

# 254
Отново по темата за картите - с маестро (от ПИБ и Райфайзен) става ли плащане?
Не, но ако има 3 цифрен код на гърба пробвай, може и да стане Wink . До колко знам, не става с никаква Маестро.

Общи условия

Активация на акаунт