Водичка през горещите дни

• 2 335
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
moqt mi6ok si pie dosta voda osobeno pak sega v jegite o6te pove4e
v na4aloto pie6e glukoza i posle minahme na voda nikoga ne e otkazval a i si tursi

# 46
v_d моята дъщеря също пие много вода, често отказва мляко, но вода никога, преди гледах да я ограничавам, но сега в жегите й давам повечко.

Малко ме успокои.   bouquet

# 47
И аз съм на мнение, че щом изпива по- толкова е гладно. И защо му даваш само чай? Давай му водичка и не го ограничавай- да пие колкото иска, а ако му е повече ще върне, това не е повръщане и не бива да те притеснява, стига да не е системно и придружено с болка или чувство за дискомфорт.

Незнам, това към мен ли е, но да кажа, че давам чай от копър защото го мъчат колики от време на време и си мисля, че поне като пие да пие нещо, което го поуспокоява (уж) Затова не давам вода, не за друго.
Ох, дано му минат скоро коликите на детенцето, че са нещо страшно. За тях можеш да пробваш и с някакви капки, ако чаят не помага- при нас от него нямаше ефект, а капките я успокояваха. Иначе хубаво е да даваш чайче и да не помогне няма да навреди  Peace

Дано.  Praynig
Слагам му в млякото Саб Симплекс и да ти кажа - помагат, не е този рев, който беше преди това. Педи се изказа, че не трябвало във всяко шише да слагам, обаче като не сложа и става страшно. Сега слагам по 10 капки. То и с това да слагам или да не слагам във всяко шише съм в чуденка, но май е за друга тема.

# 48
Аз кърмех на поискване сина си, при това беше захранен и на 7-8 месеца, когато бяха жегите, но вода така и не пожела да пие. Дори и сокове не пиеше кой знае колко. Явно кърмата му е била достатъчна.

# 49
Дъщеря ми се роди в супер горещо лято. Кърмех, но не на поискване. Предлагах и вода, но тя твърдо отказваше и плюеше. Явно това, което поглъщаше на три часа, й беше съвсем достатъчно - и като течност, и като храна.

# 50
За коликите ще ви кажа супер ефекасно средство - bio gaia - малко е скъпичко но си заслужава. След много средства и мъки ги изпробвахме и не мога да не остана доволна. 5 капки дневно вършат чудеса. На големия съм му давала хапченца bio gaia по имунностимулираща програма.

# 51
  • Пловдив
Миналото лято,когато все още кърмех сина си на поискваяне,изобщо не съм му давала вода.Е не че не съм опитвала,но не я признаваше за течност.Сега след като е отбит,пие като за световно.

# 52
  • София
Мойта бебка е на същата възраст, вода пие от съвсем мъничка, в момента в най-големите жеги навън изпива по окло 30 мл вода.

# 53
v_d , аз слагах на всяко хранене  ( не съм сигурна за произношението). Пробвах и Еспумизан, но нямаха особено голям ефект. Тези, които ползваш не ги знам, но сигурно са добри. Все пак ако не помагат особено пробвай с Колийв. Успех  Peace

# 54
  • Пловдив
Аз бих предлагала вода ако бебето е жадно ще покаже.Моята щерка и до сега и в тия жеги не пие.

# 55
  • София
Давай толкова водичка, колкото детенцето иска! Ако не иска, съвсем ясно е, че няма да пие  Peace

# 56
Миналата година всички ме упрекваха ,че не давам на малкият вода-напротив ,предлагах му ,но
не искаше да пие нито вода ,нито сок.За сметка на това изпиваше максималното количество АМ.
Детето само си показва.
Иначе за Саб Симплекс-много бях доволна от тях Peace
Определено имаше ефект.

# 57
Давай толкова водичка, колкото детенцето иска! Ако не иска, съвсем ясно е, че няма да пие  Peace
Иначе за коликите ни облекчаваше само Еспумизан Peace

# 58
  • Варна
Предлагай, ако има нужда ще пие, моята не пиеше вода и в най-големите
жеги, миналото лято, обаче сега е като жаба.

# 59
  • гр.Стара Загора
Аз на моята бебка й предлагам вода но не я пие,а в тези жеги си мисля че ще й е необходимо сега й купих чайчето на Хип с лайка ,анасон и копър и на денонощие изпива около 200мл. от него

Общи условия

Активация на акаунт