Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 153
  • 518
  •   1
Отговори
# 345

Така виждаме нещата,които са в нашата кошница.Ако искаш да покажеш твоята,най-добре с принт скрийн я снимай . Но обмитяването ще бъде на цялата сума,поне аз така знам!  Rolling Eyes
Леле,преди седмица бях на държавен изпит по данъчно право и не го знам със сигурност,сраам! Embarassed

# 346
Миии, какво да правя, като съм лакома!
Можеше да ги разделиш на 2 поръчки Wink

За обмитяването бях чела нещо ,че слагат % на всеки чифт обувки ,пък за дрехите май отделно newsm78но не си спомням как беше Rolling Eyes
Иначе като съм ходила на митница, цялата процедура не ми е отнемала повече от 5мин. ,но не съм надхвърляла 150евро.
Пиши после какво е станало. Peace

# 347
 Може въпросът ми да звучи глупаво, но ако се стигне до обмитяване, дали ще е на цялата сума или само на горницата над 150Е?

Обмитява се цялата сума!!! 20% се слага ДДС, мито ще е по-малко, но за всеки продукт митото е различно.Освен това се плащат 20лв за митническа декларация. И освен това си приготвяш цял ден за ходене по нервите, изготвяне на декларацията, плащане в банковият клон, опашки, после чакаш няколко часа да проверят декларацията и т.н. и след това да ти освободят пратката. В случая ако ти хванат и доставката (зависи от фактурата) само ДДС-то ще ти е 46,60 долара. Митото отделно.

# 348
 Може въпросът ми да звучи глупаво, но ако се стигне до обмитяване, дали ще е на цялата сума или само на горницата над 150Е?

Обмитява се цялата сума!!! 20% се слага ДДС, мито ще е по-малко, но за всеки продукт митото е различно.Освен това се плащат 20лв за митническа декларация. И освен това си приготвяш цял ден за ходене по нервите, изготвяне на декларацията, плащане в банковият клон, опашки, после чакаш няколко часа да проверят декларацията и т.н. и след това да ти освободят пратката. В случая ако ти хванат и доставката (зависи от фактурата) само ДДС-то ще ти е 46,60 долара. Митото отделно.

Какво хубаво описание на митническата действителност в Пловдив!  Laughing
Аз последно спестих мита и ддс,но писах декларация,в която се кълнях,че не съм полуучавала нищо от 3та страна в последните 3мес. и че всички обувки са за мен "и кой още"  Twisted Evil ! Само тука е тоя пълен цирк,честно!  ooooh!

# 349
  • сусурлево
Авче да кажа , че лилавите ботушки са много хубави , още не съм ги обувала , но като пипнах отвътре са си дебели , велур е това , така че стават само за сухо време .  Колко ще издържат немога да кажа , чак като започна да ги нося

# 350
Този въпрос сигурно сте го чували много пъти,но не знам какво да правя.Опитвам се да си пусна поръчка (за първи път и не съм много на ясно) В избора на кредитна карта излиза само American Express visa ,Master card ,Discover а моята не е нито една от посочените всъщност е дебитна какво да правя нова ли трябва да си изкарам или има и друг начин  Praynig

# 351

Какво хубаво описание на митническата действителност в Пловдив!  Laughing
Аз последно спестих мита и ддс,но писах декларация,в която се кълнях,че не съм полуучавала нищо от 3та страна в последните 3мес. и че всички обувки са за мен "и кой още"  Twisted Evil ! Само тука е тоя пълен цирк,честно!  ooooh!

Дам, ама ти не си надвишила необлагаемият минимум, а си се оправяла за "регулярна пратка" (ех, че я обичат в Пловдив тази пратчица Laughing). А тя го надвишава.

# 352
Авче да кажа , че лилавите ботушки са много хубави , още не съм ги обувала , но като пипнах отвътре са си дебели , велур е това , така че стават само за сухо време .  Колко ще издържат немога да кажа , чак като започна да ги нося

Много се радвам от отзивите. Значи и аз да се замисля за нова поръчка скоро и да си пусна тия ботушки. Laughing

# 353
  • сусурлево

Много се радвам от отзивите. Значи и аз да се замисля за нова поръчка скоро и да си пусна тия ботушки. Laughing
Аз мисля ,че си заслужават , на колежка на сестра й също поръчах такива , а другата днес като ги видя каза , "аууу ма те хубжави , защо не си поръчах и аз "
добре , че не си поръча  , иначе щяха да станат като униформа на фирмата

# 354
Здравейте момичета  Hug  надявам се приемате нови попълнения в редиците   Rolling Eyes 

записвам се да следя дали ще има обща поръчка,че си харесах един - два чифта   Wink 

Hug

# 355
  • Варна
Този въпрос сигурно сте го чували много пъти,но не знам какво да правя.Опитвам се да си пусна поръчка (за първи път и не съм много на ясно) В избора на кредитна карта излиза само American Express visa ,Master card ,Discover а моята не е нито една от посочените всъщност е дебитна какво да правя нова ли трябва да си изкарам или има и друг начин  Praynig
Каква ти е точно картата и на коя банка?

# 356
  • София
Да се похваля - дойдоха ми сандалките. juliana_p, благодаря  bouquet
Много си ги харесвам. Ето снимка:

# 357
Дойдоха ми чехлите , juliana_p  Благодаря    bouquet

За съжаление съм за 6,5 а не за 6  .ако някой се интересува 

http://www.gojane.com/32201-shoes-jewel-decor-thong-sandal.html   - черни

http://media.snimka.bg/3591/013437974.jpg

http://media.snimka.bg/3591/013438151.jpg

# 358
И аз сега се включвам да следя темата и искам да питам няколко неща: 38-ми номер на кой отговаря и дали ще има скоро поръчка?
Моля за отговор поне за номера, защото не съм много в час с тези американски стандарти Wink И иска да уточня, че нося 38-ми със стелка 24,5 см, поне за сандалите. отговорят ли си номерата тук?  bouquet Благодаря, предварително!

# 359

Аз мисля ,че си заслужават , на колежка на сестра й също поръчах такива , а другата днес като ги видя каза , "аууу ма те хубави , защо не си поръчах и аз "
добре , че не си поръча  , иначе щяха да станат като униформа на фирмата

Слава Богу, че не е поискала и тя.
Я дай отзиви за номерата, че вече се шашкам доста.
Нали имам едни черни, дето не ми отговарят, та още са в мен. На едно момиче ги пратих вчера, ама и на нея са малки. Пуснах ги днес в продавалника, дано някой ги вземе, че са толкова хубави, яд ще ме е така да стоят в кутията.

Общи условия

Активация на акаунт