Израел 40

• 20 008
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние пък със заека се запознахме в една събота (на именния ми ден) и във вторника на следващата седмица решихме да се оженим. Иначе официалния ни годеж беше на 20-ти Юли на връх Илинден (св. Илия в народните поверия е светецът, който владее гръмотевиците и бурите) та нали да не кажете, че нещо намеквам де.  Wink

Божееее един кълвач си е харесал от сутринта едно дърво тука точно до прозореца ни и не може да си представите каква какафония и какви картечници се разнасят. Ходих уж да го гоня ама ония само ме гледа презрително и се едно ми вика "Я да не ми се бъркаш в работата, аз да не ти давам акъл как да си изпълняваш твоите професионални задължения ама ха."

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:59 от дядо хаджия

# 91
  • T"A
То годеж силно казано,дойде да ме вземе от вкъщи Laughing

Аз нещо не го разбрах това взимане от вкъщи  Thinking Нали и на кафе да излезете, пак идва да те вземе?
Или е за съвместно живеене?

Мен за съвместно живеене по-рано ме взеха, но без намерения за брак  Laughing

Дядо Хаджия, аз доскоро мислих, че тук няма кълвачи, и не отдавна ми показаха, че има - тукашните са май само от този сорт. Но те не са ли горски птици? При нас е рядкост в града да чуеш някой да си вдига неговия шум, за разлика от другите птици...  Whistling

# 92
Ех емоции с тия годежи  Joy големи сте скици, много ми е забавно с вас  Hug Да се обичате и уважавате до 120 /нали така се казваше/.

# 93
Мента,за съвместно живеене Laughing

Баща  ми не позволяваше,да оставам да спя у тях без брак LaughingДа не Ви разправям,какъв бой отнесох на 17г. от баща ми,заради моя мъж Joy JoyЩе го помня докато съм жива! Laughing

# 94
А бяха други времена

# 95
  • На дивана, под юргана
А пък ние бяхме в събота в Борисовата градина... Колко катерици има там! И почти не се плашат - допускат хората на метър от тях.

# 96
Цитат
Да не Ви разправям,какъв бой отнесох на 17г. от баща ми,заради моя мъж
Разправяй,не се моткай.... Laughing

# 97
 newsm10 newsm10

Мента,днес посетих и двете вериги-в Суперсал Дил българското сирене беше на мивца(промоция)
за 14.49 ш. а в Мега Бул 19.49 от което следва, че изглежда е пристигнала голяма пратка.Уж са сложени на видно място ,но се губят сред множеството кутии на разни фирми Money

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 20:10 от maly

# 98
  • T"A
Maly, в нашия Суперсал няма сирене, българско производство. В Мега имаше, 20.99 ш"х за 300 гр, но си заслужава всяка стотинка  Grinning Трябва пак да мина от там... Мерси   bouquet

редакция
Наина, какъв бой  Shocked
Баща ти не е ли знаел, че разните неща и денем могат да се правят, а пък при пренощуване наистина просто да спите  Laughing
Моят на 17 не би ми позволил да се омъжа, иначе не ми се е бъркал в отношенията с мъжете Simple Smile

Тигър, видях   Wink безплатните катерички преди поправката  Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 17:46 от Mentha

# 99
  • Някъде там...
Добро утро  Mr. Green
По жегите с моята котка само спим като умрели  Mr. Green Сега мъжо ни събуди аз ометах голяма порция диня а котката само се премести от кълка на кълка  Mr. Green
Това сиренце ще го издиря и аз ако ходим до Алоним да се разходим,че в нашия магазин няма.

Аз никога не съм имала проблем с баща ми относно гаджетата ,че ги имам а след като завърших гимназия (бях на 17) започнах и да си оставям да спя в дома на гаджето с което бях тогава...А с мъжо се сгодихме на булевард (пложад може да е) Таксим в Турция...
Наинка,я раздуй защо тати те нашамари  Mr. Green И мен ме е шамарил веднъж  Peace Имах вечерен час 22 часа а аз се прибрах в 24 с кола пълна с хора.Баща ми ме чакаше пред вкъщи и само един ми зашлеви и на мен ми светна пред очите  Mr. Green За сметка на това майка ми ме дънеше редовно  Mr. Green

Мента,Прочетох ето това (написано от теб) :Връщането на стоки в САЩ е пословично. Тук има строго определени правила, при които можеш да върнеш и се спазват на всяко ниво, вкл. и кварталното магазинче....Какви са условията  newsm78 Мъжо сигурно го знае,но ще е хубаво и аз да ги знам(предимно аз се занимавам с покупки)

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 19:03 от Boryana

# 100
Вижте какво получх днес по мейла Grinning

www.sat-gps-locate.com

http://www.themobiletracker.com/english/index.html

това е саит чрез който можете да откриете всеки GPS къде се намира в този момент Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 19:38 от maly

# 101
Maly, в нашия Суперсал няма сирене, българско производство. В Мега имаше, 20.99 ш"х за 300 гр, но си заслужава всяка стотинка  Grinning Трябва пак да мина от там... Мерси   bouquet

редакция
Наина, какъв бой  Shocked
Баща ти не е ли знаел, че разните неща и денем могат да се правят, а пък при пренощуване наистина просто да спите  Laughing
Моят на 17 не би ми позволил да се омъжа, иначе не ми се е бъркал в отношенията с мъжете Simple Smile

Тигър, видях   Wink безплатните катерички преди поправката  Mr. Green

Сега ще обясня,и ще разбереш що отнесох шамарите Joy Joy

Ученичка във втори курс,с вечерен час до 21.00!Майка ми казваше така:В 21.00 пръста ти да е на звънеца,за пет минути преврат става!Рече и отсече JoyЗапознавам се с моя мъж,който ме кани да отидем на дискотека в съседен град(дискотеката е собственост на брат му)Така,тя хубава поканата,ама
как да кажа на нашите,че отивам с мъж-пет години по-голям от мен ,с кола,те даже не го и познават!Веднага се ражда пъклен план в моята глава Joy Joy Ще излъжа,че ще спа у приятелка!Изкарахме Ние дискотеката,спокойна,че те ще са на село,и се прибирам на другия ден към обяд!Тука вече има изненада,влизайки в хода,чувам подрънкване на ключовете на мойта майка!Тя звъннала в тази моя дружка,която първия път казала,че незнае къде съм,вече при второто обаждане си е признала,за какво иде реч JoyТа посреща ме тати,казвай къде беше,аз естествено не си признавам,вземи малко шамари Joy Joy,е накрая си признах!Шамарите ги отнесох,поради това,че излъгах,а не казах от само начало ,къде искам да ходя!

На този акъл,никога не бих направила подобна глупост,ама никога!

# 102
  • T"A
Мента,Прочетох ето това (написано от теб) :Връщането на стоки в САЩ е пословично. Тук има строго определени правила, при които можеш да върнеш и се спазват на всяко ниво, вкл. и кварталното магазинче....Какви са условията  newsm78 Мъжо сигурно го знае,но ще е хубаво и аз да ги знам(предимно аз се занимавам с покупки)

Бубе, до преди около 2 години в Израел нямаше положение да върнеш стока и да ти дадат пари. После приеха закон, че, ако в един магазин това не е изписано на видно място, не могат да ти отказват пари  Peace Обикновено можеш да получиш "зикуй" - това е бележка, че си платил нещо на дадена сума и когато искаш, можеш да си пазаруваш с този ваучер - така е прието в повечето магазини.  Peace Вестник напр. не можеш да върнеш, но пресечено мляко от бакалията  - ще ти го приемат  Wink

Оглеждай се в магазините за надпис "мединиут ахзара" (מדיניות החזרה) - политика за връщане на стоки, там трябва да пише дали приемат и какво дават в замяна. Иначе в сайта на Защита на потребителя си пише: הצגת מדיני … 89;ין

maly, но това не е ли само за навигатори, които са към телефон?
Ех, значи - пак ми се изплъзна възможността да си следя съпруга  Laughing

Наина, за лъжа и аз съм "сърбала попара"  ooooh! Но и ти много си рискувала в тази ситуация, да ти кажа  Laughing

# 103
Направо си плачех,за бой LaughingСлед това ,като вече се запознаха с него,ме пускаха докогато искам LaughingПрибирам се лятно време към 21.00 и баща ми ме пита:Ти защо толкова рано се прибираш,децата още пред блока играят?Е на мен ,като ми се ходеше,ти не разрешаваше Laughing

Сега вече отивам да чистя,че бомба е паднала у Нас LaughingНа всичко отгоре,Ники я ужили пчела по крака,и сега не мърда от дивана LaughingТака се поду крака,че направо ужасТ,както казва кака Ви Петя Joy

# 104
 Наина, да минава ожиленото!

Аз пък съм на 30 г.(к'ва ти кака, Наинке!? Бой си тръсиш пак  hahaha)  и бой не съм яла през  живота си от никой . Рядко и тон ми са повишавали , но то е нормално понякога , и аз повишавам. Най-много някое шамарче по дупето като малка да съм изяла и то в някакви странни случаи , рядки.

Общи условия

Активация на акаунт