Израел 40

• 19 986
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Тали,казват за зодия рак,да не ти е в къщата JoyЕдна напред,две назад!Моя мъж,е рак!

Ето това го казва и моят благоверен, затова обаче си има два рака в къщи. Той самият е близнаци, кима- кима с глава пък после си прави каквото си е решил  Whistling. Имаме си и едно козле, което често показва рогцата, но и без това не може...

Шоколад обичаме всички и тортички често правиме, ето сега са тържество в градината трябва да правя. А най- гадното е, че тържеството съвпада с представлението на балета на Меди в Медиатек и ще хвърча като финикиец- накрая ще пропусна и двете  Tired...

# 151
  • T"A
Ако види на масата риба,месо или моркови, може да не яде и цял ден  ooooh!

Е, виждате ли, аз пък бях (и си останах) така с месото  Peace

Наина, има и обратната крайност. Тук имаше едно предаване "Супернени" и извикали тази "супер-гледачка", за да реши проблема с едни деца, че трудно заспиват вечер, голяма борба падаше. Но какво има дава майка им вечер - нес кафе, децата много обичали  Laughing Не знам как и е хрумнало да им дава, но явно защото тук вечер се пие кафе и не се е замислила, че това са все пак деца  newsm78

Хари, ами вие все пак живеете в държавата на фиш енд чипс  Mr. Green

# 152
Като говорите за зодиите, вярвате ли на тези неща Mr. GreenВ работата бяхме 3 родени на една дата турчин мароканка и българка-разлика във всичко-характер манталитет разбирания-от небето до земята.

Неотдавна четох, че ако искаш да успокоиш овенка, подари и цветя JoyАз , ако мразя най много нещо да ми подарят, това са цветя.Саксии обожавам, зеленко всякакво, само не ми поднасяй цветя.Сега новия тренд е lucky bamboo,е направо разкош, придава такава свежест и стил ,каквато никакъв букет не постига newsm53(овенско мнение и да не смеете да спорите  topicclosed)

# 153
 Мента , имам предвид  вманиячаването за определен вид храна. А за децата - съобразяваш се или не ... детски рожден ден без  глупости  за ядене няма. Simple Smile Ако има - то ще е някакъв  скучно-префърцунен за определен  вид  родители с специалностни деца  Simple Smile , от които ние не сме  Simple Smile .

Тали, тъкмо си мислех , че  е място да се появиш, 'щото за  детешки теми поне намираш време  Joy .... Щом си жива , меркаш се - бива !  Hug Айде да се поФалиш с представлението после , че наше лошо няма!

Мали, , а ?  hahaha

# 154
  • T"A
Пете, до вманиачаването има дълъг път по принцип, единици са хората, които стигат до такива крайности. И за боклучивата храна на празнувания се правят компромиси - родителите позволяват повече на децата си по празник, на парти и т.н. А ако сред цялото разнообразие липсва чипс, повечето деца няма да обърнат внимание сигурно, ами ще си взимат от бамбата или някакви бисквитки, каквото там е поднесено  Peace За това ставаше дума  Wink

Не сте ли забелязали, че децата в градината ядат и неща, които вкъщи не вкусват? Много често ми го казват.
(при мен и това правило не важеше  Mr. Green то и не важи за всяка храна все пак)
Увличаш се покрай другите и ядеш, каквото има  Grinning

# 155
# 156
Shocked

Не знам дали е ставало дума за наркотици,но я кажете има ли при Вас убийства за територии на наркобосове?

И я кажете,някоя от Вас пробвала ли е някакъв наркотик?

# 157
Има - на 1-ви въпрос.
Не съм - на номер 2. Даже не пуша   Whistling

Отчетох се  Mr. Green докато децата гледат "Дора" и учат  думички на английски покрай нея. После пак ще скочат на компа - играем на цифри. Малко повечко се застояваме по жегата вкъщи. Вечер обаче  е хубаво за разходка. Може да го огрее Саги да  бръмне с тракторона в близкия училищен двор с татко си. Аз още немога да се справям с това нещо, защото върви много бързо и почти се тича до него докато стигнем двора на у-щето (уж близко де) .После  не е страшно - няма коли там, а иначе детето си го управлява учудващо добре за възрастта си  и на задна даже. Паркира по-хубаво от мене - майтапя се ! Изкачва се , спуска се  , удря спирачки - страшен е ! Свалям тракторона с крана (сещате се). Затова трябват 2-ма човека - един горе , един долу. Мъж ми се кани да прави крана с дистанционно от бая време .Закачаш си  нещата , слизаш долу и си  го "повикваш" с дистанционното , сваляш нещата и си го "изпращаш" пак нагоре с куката .  Има го като възможност и опция , само време да се позанимава , а той обича ....ама кога ли. Повече за кеф .Много идеи има той, но няма време.

# 158
  • Някъде там...
Момичета и момчета има ново Милки  Mr. Green Течен шоколадов сироп и хрупкави топченца  Mr. Green Ето да почерпя:

Чисто бяло кремче,с две капачки пълни с тези екстри.Поставяш ги в кремчето разбъркваш добре и се отдаваш на удоволствието  Mr. Green

# 159
Какво е "бамба"? newsm78

Аз като видя чипс и губя разсъдък.
Чипсът и пудингите са ми слабост,само тях мога да ям.

При нас е страшно топло,аз си знам как се прибрах. Sick

# 160
Мече, ето ти бамба,любимото лакомство на деца -малки и големи

http://www.bamba.co.il/

# 161
  • Някъде там...
Мече,преди време имаше при нас един снакс лешник та Бамба-та е подобна на вкус а сега има и бамба която е с пълнеж шоколад  Peace

# 162
  • T"A
а сега има и бамба която е с пълнеж шоколад  Peace

Нугат  Peace Не съм я опитвала, но стандартната си я обичам. Ментов - не обича Бамба, хич  Naughty
Той нали си е по сладичкото..., но пък Бисли с вкус на фалафел яде, а фалафел - не  Crazy Шантава работа  Laughing

Да ти е сладко Милкито, Бубе   bouquet Ние взимаме от това с двойна сметана  yes
Трябва да пробвам дали не мога да завъртя домашно кремче, което да докарам подобно на вкус  Thinking

Танче, интересно изобретение  Laughing Малко като сайтовете, които спазват шабат, ако помниш... какви ли не дивотии правят.

Наина, ти си забравила разни такива случаи...  Rolling Eyes

# 163
БАМБА !!!  Party

http://www.bamba.co.il/  Mr. Green

Цъкайте долу - игра  е за най-малките. Колата се управлява с мишката.

# 164
Петя, тази игра изглежда порядъчно зарибяваща, но не разбирам надписите. Дали има версия на език който бих разбрала? newsm78

Да ви споделя моя 'богат' опит с наркотиците. На младини с една моя приятелка отидохме на гости у едни французи. По едно време съседът ми по място ми подаде една полуизпушена цигара. Аз, без да забележа че цигарата обикаляла в кръг, си помислих, че е неговата, но просто не му се пуши и ми я дава да я доизпуша. след известно време се повтаря същото нещо. Аз едва ли не ядосано си мисля 'Тоя пък какво ги пали тия цигари като не му се пуши', но пак я вземам и я доизпафквам....Няколко дни след гостито моята приятелка ми казва: 'Ти знаеш ли какво си пушила оня ден? То било марихуана и цялата компания ти гледала сеира и всички били в очакване да почнеш да се държиш странно, но понеже нищо не ти стана и решили, че си много вътре в нещата'...Такива ми ти работи, сега нищо не пуша дори обикновен тютюн, но не бих отказала да си свия една цигарка с мента.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 00:29 от Monsoon_rain

Общи условия

Активация на акаунт