LaRedoute.fr - 119 - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06

• 33 462
  • 494
  •   1
Отговори
# 450
Интересуват ме отзиви за този ленен панталон. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9771638& … rce=-1#DescDetail

или пък този http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8124388& … ue&ksource=-1

Ако имате и мерки на някои от големите размери ме устройва идеално  Praynig

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 14:42 от d_nicolova

# 451
  • Пазарджик
Струва ми се, че много ограничен асортимент имат намерение да пускат за намаление. Преглеждах спортния сектор и нищо не можах да сложа в кошницата. Дали ще бъдат само тези артикулите, включени в предстоящото намаление? Как беше на предходните намаления, моля някой да сподели.

# 452
А може ли да ми кажете при поръчка до каква сума не се дължи мито, или по-скоро очаквам да потвърдите мнението ми, че тъй като сме в ЕС не се дължи мито ?...

Имах неприятности с един колет и един чичко дето се правеше на невидял маркираното поле, че колета съсържа подаръци т.е мито не се дължи

# 453
Потвърждаваме .Поръчвай смело Simple Smile
Има едни 7 % отгоре на всичко,но ти си знаеш за тях -включени са в крайната сума ,която ще платиш с картата Simple Smile

# 454
И аз много се чудих ама току що си пуснах поръчка пак с куфар и БД. Да видим дали ще ми стане панталона.  Flutter

# 455
7% са калкулирани в крайната сума или не са ?
и кой е кода за БД и за куфара ..

# 456
  • Sofia
аз не очаквам много намалени неща сега, но ще разберем на 24-ти Peace

# 457
  • София

Може да е тъп въпрос, но размерите на бельото същите ли са като на панталоните?
И ако не, кой номер да си взема, ако нося 38 от бременните панталони, но 40 на Ан Уейбърн ми е леко тесничко на фината талийка Wink

# 458
а може ли кода за намаление с часовника и БД ( уфф с това БД- все го чета като база от данни и се пуля )

# 459
  • София
Два плика 140 на 200 и един ленен панталон дали ще дойдат на поща?
Някой май беше получавал нещо подобно в плик и на поща. Че ако ще се ходи на митница, поне да е за по-голяма поръчка. В последно време уж правя сметка за поща и те вземат, че ми слагат неща в кашонче  Sad

а някой да е получавал тези дънки от детската номерация?

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:44 от Ivanichka

# 460
И аз много се чудих ама току що си пуснах поръчка пак с куфар и БД.

И аз така , защото не очаквам съвсем  намаления , ама дано не съм права  Simple Smile

# 461
аз не очаквам много намалени неща сега, но ще разберем на 24-ти Peace
а кога ако не сега? нали уж това са големите намалеиня?  newsm78

# 462
бива ли го куфара ?  В момента се чудя дали да го пусна така или да изчакам отговор за кода с  часовника ...
Аз като гледам ми се струва също, че няма да има кой знае какво намаление.., но дано да не съм права

А детските обучкици как са- отговарят ли на размери примерно на К&К..

# 463
бива ли го куфара ?  В момента се чудя дали да го пусна така или да изчакам отговор за кода с  часовника ...
Аз като гледам ми се струва също, че няма да има кой знае какво намаление.., но дано да не съм права

На мен много ми харесва куфара. Гласувам с двете ръце. За детските обувки не мога да кажа нищо, защото не поръчвам.

# 464
моля те не глаДувай, всички сме на диета то е ясно

А  аз се запалих по пазаруването точно от обувките за детето, че ми писна детски маратонки дето навън са по 30 евро тук да им искат 100 лв

Проблем - казва, че отхвърля картата.. проверих поръчката я няма в списъка с поръчки .. Колко време да изчакам за да съм сигурна, че няма да си ги поръчам два пъти

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 16:14 от KOTE

Общи условия

Активация на акаунт