...Още на третия ден при първия АБ получих разстройство и минах на диета - сухари , солети, бисквити...Не обърнах особено внимание на това, защото всеки път така ми действат и когато ги спра всичко се оправя...да , ама не...вече месец съм с разстройство , от почти три седмици не пия АБ и не мога да си оправя стомаха...личната ми направи микробиология за салмонела , дизентерия и незнам си още какво - нищо ...всичко е нормално...а разстройството със слуз си продължава , даже по едно време имах и болка в права хоризонтална линия , точно под пъпа + страховито къркорене на червата...пълна диета, пия ентерол, биотикс, ципрофлоксацин - 5 дена и нищо
..леко се сгъстиха вече не са воднисти, имат форма , но са много меки и лъскави /това слуз ли е?
/...четох в нета, че от АБ се получавали някакви бактерии/ паразити , много специфични и се лекували с флажил/това ми каза и жената от микробиологията/...но те не излизали на обикновените изследвания , които ми е пуснала личната...Имал ли е някой подобен проблем и как се оправил?
, сега има много нови лекарства които възстановяват микрофлората на червата.