1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 87

• 31 989
  • 445
  •   1
Отговори
# 270
Ама в какво точно е сгрешил Халит? Един аборт със сигурност е тежко преживяване, но ако гледаме реалистично, а не мелодраматично на нещата, е повече от ясно, че това дете не е било в състояние да заздрави брака им. Просто щеше да се появи едно дете на бъдещи разведени родители.

# 271
Според мен Онур няма нищо общо с Халит, съответно Шехерезада с Берг. Първите са измислени герои, вторите са си съвсем различни реални личности.  Така че да бистрим отношенията на Халит и Берг, техните характери, чувства и прочее е безсмислено....не ги познаваме лично все пак.
напълно подкрепям това  Peace

както сте писали момичета какво е станало само участниците в събитията знаят. Много са ми хубави Берг и Халит заедно, толкова влюбени изглеждат ... - пожелавам им да са винаги щастливи заедно каквото и пиперливо около тях да пишат. Известни са, интерсни са ... журналистите се възползват.

anubhis няма тайни общества и никой на никого не може да каже какво да пише в темата - тя е за всички. Явно момичета са си разменили ЛС станало е недоразумение, споменаха нещичко в темата, ние си правим предположения четейки техните постове .... , но се надявам вече всичко да е наред  Peace   Hug

Шеф и на мен би ми било интересно да чуя майката на Берг, но ако можеш ...  Hug

# 272

Laughing Ани "снима" "4-ти сезон", него ние си го правим тук  Joy Joy Joy
погледни преди 5-6 теми може и повече, не знам точно  Crazy сме, затова
 Laughing

# 273
  • Burgas

Laughing Ани "снима" "4-ти сезон", него ние си го правим тук  Joy Joy Joy
погледни преди 5-6 теми може и повече, не знам точно  Crazy сме, затова
 Laughing
УЖ чета ама май съм го пропуснала Laughing

# 274
  • 221B Baker Street
dafi_83 ,достатъчно дълго време следя темата и съм в нея,къде видя обидна дума в това,което съм написала???Най-малкото не е адресирано до теб,така,че не се пали толкова  Peace

gadamer ,не виждам нищо лошо да се обсъждат подобни новини,а не жълтини,според мен  Peace

извинявам се,ако съм обидила някого,обаче малко се поядосах и избухнах  Tired

ето нещо и от мен http://vbox7.com/play:4157bc92

# 275
Анубис, и аз не искам да спорим Peace Просто аз не знам турски, мога да намирам новинки, но за превода разчитам на Севи и на другите турскоговорящи момичета и след като знам, че не и е приятно да превежда помий се съобразявам с това - нищо не сме искали да крием Peace И спирам вече по този въпрос Stop

# 276
  • 221B Baker Street
galka05 ,точно порди причината,че и аз не знам турски,разчитем да намирам всички новини тук,незвисимо дали са добри или лоши  Peace
и аз спирам  Laughing

# 277
Анубис не казах че си обидила мен ,незнам какво е за теб достатъчно дълго,но според мен няма повод да ни сравняваш с деца че и по надолу,а всеки изразява мнение и щом според някой е глупаво това да се обсъжда то това е мнение на което всеки има право и според мен е жълтина,а коментарите излишни,така че мога да се убедя в противното единствено ако съм свидетел на събитията всички предполагаеми доказателства подлежат на съмнение Peace Mr. Green

# 278
  • 221B Baker Street
dafi_83  ,по твоята логика всички новини,които пишат по вестниците и дават по телевизията въпреки доказателствата,подлежат на съмнение,защото ти не си била свидетел  Joy Joy Joy

# 279
Аз пък предлагам да направимподписка и да искаме следващ сезон на филма /и то не само 1/ Mr. Green.

# 280
Дами, да запазим добрия тон, който винаги сме поддържали в темата до сега. Една жълта новина от личния живот на Халит не бива да помрачава възхищението ни от мъжа Онур. Ние него си харесваме, него си обичаме и на него се възхищаваме. Защото всички ни събра нуждата от нещо красиво, романтично, много приказно, нещо, което не винаги намираме в реалния живот. Ако някой се интересува от пикантерии и клюки, няма лошо, но нека това не бъде за сметка на добрата атмосфера и приятелството, които царят тук. Обективна и реална информация много често липсва в жълтите издания, за това е добре ако има възможност да се потърси и от друго място. Който има възможност, да го прави, не бива това да бъде повод за раздори тук.
 newsm51

# 281
dafi_83  ,по твоята логика всички новини,които пишат по вестниците и дават по телевизията въпреки доказателствата,подлежат на съмнение,защото ти не си била свидетел  Joy Joy Joy

Ама разбира се, че всичко излязло по които и да е медии подлежи на съмнение. Те така манипулират  ooooh!

# 282
  • планетата Земя и по точно до морето
anubhis , ако днес си в настроение просто да си чешеш клавиатурата пиши в бяло, който иска ще те прочете !  Hug

# 283
dafi_83  ,по твоята логика всички новини,които пишат по вестниците и дават по телевизията въпреки доказателствата,подлежат на съмнение,защото ти не си била свидетел  Joy Joy Joy

По моята логика личния живот на двама души развели се по взаимно съгласие,независимо дали след аборт си е лично тяхна работа ,а доказателствата в конкретния случай е напълно възможно да са подправени или измислени,така че не виждам това каква връзка има с новините,а вашата убеденост в истинноста им ми е меко казано смешна като се има в предвид доколко верни верни се оказаха повечето подобни измислици по техен адрес Peace  Хиацинт извинявам се много си правя,но явно си търси с кой да се заяжда пък аз се поддадох,но нито ще е първата нито последната така че и това ще отмине Hug

# 284
Аз пък предлагам да направимподписка и да искаме следващ сезон на филма /и то не само 1/ Mr. Green.

ShockedАко искаш може и петиция да пуснем ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт