Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 250
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Селма, разбирам те, при мен също няма никаква помощ и сама гледам Свилен без отмяна. Гледам много да не се ядосвам, че той е способен да ме изкара извън нерви ако му се връзвам за всичко. Няма режим за нищо, има памперс и биба все още. Аз и така съм на ръба на откачането, пък ако бях стриктна за всичко да съм откачила отдавна. За врещението - оставям го да се наврещи и му минава като види, че не може да ме впечатли с това. Тръшка се реве, аз пия глог, мента и валериан и се правя, че не го чувам. Ако и това не помогне го тупвам по памперса. Баща му пък му угажда за всичко и му се е качил на главата отгоре. Усеща къде минават номерата и къде не. Опитай се да щадиш нервите си, знам колко е трудно. Да си изкарате добре в петък с онез мискинки и да знаеш, че много им завиждам, че ще опитат вкусните ти творения. И аз съм точила лиги като булдог на снимките от подписа ти  Hug да си починеш хубаво като дойде свекървата!

# 241
  Лилянчо! Hug А твоята свекърва,не се ли включва от време на време в помагането? Rolling Eyes Или не живее близо до вас?

# 242
  Лилянчо! Hug А твоята свекърва,не се ли включва от време на време в помагането? Rolling Eyes Или не живее близо до вас?

Не, моята свекърва беше тук зимата за около месец, живее в България иначе. При мен му се вижда края, другата седмица ще сме вече при майка ми и се надявам да си почина.

# 243
  Ясно.Значи и двете ще си почиваме (от)  другата седмица! Wink

# 244
  • София
Момичета, имам си идея как се гледа сам дете, че и две.  #Crazy Супер изтощаващо е, въпреки, че аз съм се научила да изключвам, понякога и двамата крещят, бият се - аз нито ги чувам, нито нищо. Просто спира да ми прави впечатление по някое време.

# 245
Аз пък не мога да си представя да гледам сама дете без никой никога да ме отменя Shocked Shocked Shocked Момичета, съчуствам ви много Hug Hug Hug Това наистина е ужасно изтощително и уморително ooooh!

# 246
Да ви споделя каква случка имахме преди няколко дни. В количката за пазаруване на супера вече седнал не стои, иска прав, аз го държа за едната ръка и така пазаруваме, смешна история сме. Иначе ако съм с кошница се дърпа от мен и тръгва да бяга където му видят очите и бута какво ли не, луда ставам в супера. Но преди няколко дни както си стои прав в количката и аз карам назаден ход, не му държа ръката, защото гледам, че се държи с две ръце и се обръщам назад да видя да няма някой зад мен, че ще правя завой и като поглеждам към количката - нашия се прекатурва със задно салто и пада по глава на плочките  Shocked голям рев беше, само цицина има. Знам, че не трябва да заспива в близките 2 часа, ама тъкмо му беше време за спане и заспа, не можах да го държа буден. Нито е повръщал, нищо необичайно се се случи. Аз не съм шаш паника по принцип, но се притесних, че падането беше от високо и точно по глава  Crazy Дивакът си е дивак, хич не си е взел поука и продължава да се качва където си иска и да създава рискови ситуации.Поне ми стана ясно, че хирург от него няма да стане след това падане.  Joy

# 247

Не, моята свекърва беше тук зимата за около месец, живее в България иначе. При мен му се вижда края, другата седмица ще сме вече при майка ми и се надявам да си почина.

Aз съм четвърта в отбора. Баби и дядовци са на по стотици километри от нас.
Но вечер го оставям на татко му, да го изкъпе, да го приготви за лягане и да направи мляко.
Добре, че Любо е сравнително небуен и горе-долу разбран, та не съм съвсем изкукуригала. И на обед поспива повече. Изобщо не прилича на батко си, който беше торнадо Simple Smile

Ох, Лилянчо Hug

# 248
  • София
Олеле, Лилянчо!...  ooooh! Аз изтръпнах, докато те чета...  ooooh! При пазаруване в Билла нямам проблем, защото има кошници с кола отдолу и Шош кара.  Flutter Даже събота си е ритуално посещението там. Има-няма за пазаруване - ходим.  Party

Издръжливи жени сте вие, които сами се оправяте... Аз бързо изтрещявам.  Sunglasses

Видях за малко Викс - красива, отслабнала, секси...  Crazy Утре се надяваме да намери начин и също да дойде - ще пробваме да я "пооправим" с калорийните бомби Селма-Ивонссссска!  Mr. Green И открихме, че Боби и Шош ще ходят в една група на ДГ!  Hug Heart Eyes

# 249
  Лилянчо,какъв ужас!!! Shocked Добре,че няма сериозни последствия!
  Аз тъкмо вчера написах,но и веднага изтрих,един дълъг постинг за пазаруването ни с Алекс..... ooooh!
  Той отдавна не признава количките и всяко пазаруване се превръща в една гоненица из супера.Тича,иска да пипа всичко,качва се по стълбичките,които ползва пероснала за подреждане на стока.
  Докато съм на касата,той обикновено вече е на улицата.100 пъти сме карали цялата опашка да ни чака,докато изловя палавника и го върна обратно в магазина.
  Няколко пъти се опитвах да пазарувам ,докато спи на обяд.Но веднъж на прибиране още в асансьора чух неистовите му викове:беше се събудил и открил,че е сам вкъщи..... ooooh! #Crazy Макар че отсъствах не повече от 30 минути. Confused

Много е подвижен и палав,но слава Богу не и агресивен! Praynig Grinning
  Затова гледам по принцип да не му се карам ,защото проявите му не са лоши,а са само темпераментни. Simple Smile

# 250
  • София; Дружбето
Ние с Миша сме се разбрали, че щом не е картофи, значи ще седи на седалката Mr. Green Mr. Green кат стане картофи ще стои отзад.
Събрах багажа за заминаване, нищо че чак в събота пътуваме Crazy Малко е, добре че баба ще го носи, аз ще водя дзвера. Нейния багаж е 2 чанти, моят половин Joy Сега с бременния корем нямам избор и установих, че много по-лесно се приготвям за път
Утре ако не ме сгази влак съм у Ива към 13, зависи в колко ще свърши учулището. Уговорила съм мама да прибере Миша от яслата, та няма да бързам да се прибирам Mr. Green Не че ще пия, ама все пак няма да си давам зор за в къщи

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 12:53 от tsveta

# 251
  • София, Лагера
Селма, не можеш ли вечер да компенсираш? На бира с приятелки например. Знам, че това не решава самия проблем, но поне изпускаш някъде парата.

# 252
Лелеее, Лилянчо, изтръпнах направо като си представих картинката. Важното е,че се е разминал само с цицина.  Hug
Не знам как издържате на такова темпо. Аз с моето изключитено кротко дете изтрещявам тотално на моменти (но аз съм си невротичка по принцип  Crazy ), а с по-палаво дете не се виждам. Сега ще видим второто как ще е.  Grinning

# 253
Селма, не можеш ли вечер да компенсираш? На бира с приятелки например. Знам, че това не решава самия проблем, но поне изпускаш някъде парата.
   Не. Confused Мъжът ми се прибира доста късно заради много работа.
   Някой път,верно,че се разхожда с малкия и ,ако нямам домашна работа,просто музицирам вкъщи.Отпуска страхотно!Но....се случва много рядко.

# 254
  • София, Лагера
   Не. Confused Мъжът ми се прибира доста късно заради много работа.
   Някой път,верно,че се разхожда с малкия и ,ако нямам домашна работа,просто музицирам вкъщи.Отпуска страхотно!Но....се случва много рядко.
Селма, Крас като излиза и не ми се седи сама си каня гости. И за мен добре, и за Пресиян (повече внимание). Хората са достатъчно близки, за да ме чакат докато къпя малкото.
Поне при мен това върви (снощи до 4.30 откарахме така с един колега Wink)

Общи условия

Активация на акаунт