Отговори
# 315
Рич сега не е виновен за нищо.
Човека си има работа на която е отдаден и която ги храни.
Така че вместо да си развява фустите с чужди да беше отишла тя при него.
Има много истина в думите
"Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед " Naughty

# 316
И какво сега, идва времето на докторката, така ли..очертава се за кратко време да й се случат доста неща, ако правилно съм разбрала от предните теми. Ще се раздели с Рич, който междувременно ще си иде където го приляга-при Брук, а Т ще се пропие и ще започне да си ляга с всички Ф-мъже. Ей на това му викам пълноценно възкръсване #Crazy Няма да си губи времето само с един Форестър, я! В ДиК такава практика няма! Naughty Задават се интересни серии наесен smile3508

# 317
Цитат
Айде,айде,има милиони....работата ги храни!Баш си е виновен,всеки нормален човек,ако не е беден пройдоха,на Коледа и Нова година е със семейството си и децата си.Само ,видите ли, Великия Рич "трябва " да работи...че никой друг в това семейство не знае какво е работа!
Цитат
За кратко! Кое? Падението на Тейлър ли? Та то тепърва започва...
Времето е без значение...тя ще има защитниците!    Peace   

# 318
  • В средата на времето
Не знам кой е този на аватара на Изида,ама прилича на "лошо" момче,

Това е Дийн Уинчестър (Дженсън Екълс) от сериала "Supernatural" и не е лошо момче Grinning, млати и ликвидира всякакви талъсъми, духове, демони и вампири Laughing  Wink..и е много чаровен Whistling

...и никаква връзка няма с Рик..ама изобщо..повЕрвай ми Grinning

Ахх Стефи, Стефи..не се сещаш за Хектор ти.. Whistling

# 319
  • София
Цитат
Айде,айде,има милиони....работата ги храни!Баш си е виновен,всеки нормален човек,ако не е беден пройдоха,на Коледа и Нова година е със семейството си и децата си.Само ,видите ли, Великия Рич "трябва " да работи...че никой друг в това семейство не знае какво е работа!
Цитат
За кратко! Кое? Падението на Тейлър ли? Та то тепърва започва...
Времето е без значение...тя ще има защитниците!    Peace   

За да ги имат тези милиони - трябва да се работи, и понеже баба Стефи плюс любимата и снаха се опитва да провали компанията някой трябва да и оправя бакиите. Но истината за мен е, че Ридж не си дава зор да се прибере.

А за защитниците - успех! Лицемерието е лесна за поддържане кауза - с лицемерие, разбира се!

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 10:44 от Lana

# 320
  • В средата на времето
Но истината за мен е, че Ридж не си дава зор да се прибере.

Те това е! Peace

Бе като кажеш "Върви си" ,не трябва ли да отидеш до вратата, да я отвориш и да чакаш този, който искаш да си отиде да излезе през вратата, а не да тичаш в спалнята.. Crazy

Дарла и Торн толкова пък да си отиват.. Heart Eyes

Йееее, жартиерите Mr. Green

Абе Ерик от къде знае, че Тейлър не е възразила на оставането на Ридж в чужденеция.. Laughing

Тейлър, вдигни си халатчето и на другото голо рамце де Rolling Eyes Mr. Green..и питай и Стефка за нахълтването в чуждите спални hahaha

Е, каза и го Брук - заключвай си входната врата, жено Joy..

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 10:35 от Izida

# 321
Хахаха Бреее Тейлър с жартиери не била само Брук  Joy hahaha

# 322
  • София
Тези жартиери, ако не са от Спалнята на Брук, откъде са? Искам дизайнера!

Ама защо само едното рамо наметна, аз мислех, че трескаво ще се покрие  Shocked Лелееееееееее сега и Брук ли съблазнява с това голо раменце...оооо

# 323
  • с/у ОколоМръсТното
рибешки раменца...  Sick

# 324
  • В средата на времето
Хектор ще ме разсипе с неговите доводи за това колко лош е Ридж.. Crazy smile3544

# 325
А бе нормалните хора не си листоят в къщи по НГ, какви са тия разходки по ниекое време по къщите на хората. Никой не си е в къщата, а Брук като някаква цветарка първо при Стефани, после при Тейлър. И защо не си заключват вратите  newsm78

А този Хектор адски много ме дразни  #Cussing out То голямо натискане ,голямо нещо - в крайна сметка раздели ли се с майката на Катлийн?

Изида, и аз се изненадах как Ерик като очевидец разказваше как Тейлър реагираше на обаждането на Рич. Та той въобще не беше там  Mr. Green тия сценаристи са направили абсолютна боза от сериала

Краси, той и сам воина е воин, то никой в Париж не работи, само Рич ще е единствения труженик, ама на спасява компанията на мама какво да се прави  Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 10:51 от zorizori

# 326
Така че вместо да си развява фустите с чужди да беше отишла тя при него.
Има много истина в думите
"Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед " Naughty

Е кога да отиде като той до последно я лъжеше, то полети ли не изтърва, после в последния момент - жената се приготвила за празнична вечеря, той по телефона й звъни. Ще каже човек,че в Европа не запразняват 10 дни по-рано.

# 327
  • София
О дааааа! Ридж е виновен, няма кой друг....или може би Брук, че е отишла, както са я помолили...лоша, лоша Брук!

# 328
  • В средата на времето
Тейлър с отворената широка уста от възмущение беше много изразителна Mr. Green

..охх..много ще са забавни идващите серии Joy

Ще каже човек,че в Европа не запразняват 10 дни по-рано.

Е в ЛА има ли според теб само 15 човека, от които 12 са от едно семейство? Wink

Мдааааа Тейлърита....Има разлика в това да говориш едно, пък да правиш друго Crazy

# 329
  • София
Go, go, Brooke!

Брей - все си мислех, че с малко благи думи и убеждаване може да се постигне повече. Поне психиатрите трябва да го знаят - а тя великата психарка как се разкрещя - оооооо, колко я е шубе, яко!

Общи условия

Активация на акаунт