Отговори
# 345
Цитат
Искаш да кажеш Стефка..Стефка всичко извърта и изопачава..
И Стефка,но и Брук винаги все така извърта нещата ,че да излезе невинна ,и все другите са й виновни...не се съмнявам ,че и сега ще е така...няма начин да не се опита да изкара Тейлър по-черна и от нощта,само и само да забравят за малко нейните поразии и простотии...Е,сега й се е удало случай да се опита да свали Тейлър до своето ниво,как да не се възползва?!

# 346
  • В средата на времето
Цитат
А Брук имаше семейство ама познай кой й го развали
Брук имаше милион семейства и те все се проваляха...кой крив в тази ситуация...как пък не можа един мъж да свърти...все я отритват!
Цитат
Какво е изопачила Брук
Това,което би изпяла на Рич...

Ооо пак правим фен фикшъни Crazy

Говорим конкретно за семейството на Брук и Ридж преди да се върне докторката..Ми Тейлър го развали, Тейлър настояваше до полуда да си получи мъжа обратно, изобщо не взимайки в предвид годните минали от изчезването и.. Crazy

..няма начин да не се опита да изкара Тейлър по-черна и от нощта,

О, не се притеснявай..няма нужда да прави каквото и да било допълнително.. Тейлър добре се постара и сама Mr. Green..

# 347
красимира Тия  чу какво щеше да му каже и правиш изводи  newsm78 странно аз съм го пропуснала това мислех че не му се обади  #Crazy Напротив настояваше Тейлър да го направи сама. Ама тя докторката такива неща не прави тя пише писъмца които свекърва й добродетелната и радетелката за истината крие .

# 348
  • София
Ооооо за разлика от Брук, която няма да каже на Ридж нищо, Тейлър, благородната и никога не лъжеща Тейлър, преди години (краси, сигурна съм, че не си го гледала или не помниш) разказа на Ридж една хубава лъжа за Брук, че има връзка с Грант - което не беше вярно! Даже имаше наглостта, след като вече беше изневерила на Ридж с Джеймс и си беша замълчала, да каже на Ридж, че тя Тейлър никога не би му изневерила, както го прави Брук!

Толкова сте забавни в опитите да отклоните вниманието от Тейлър и да си измисляте какво ли не "прегрешения" на Брук днес - че била при Стефани, че влязла в чужда къща (Тейлър не направи ли същото, когато искаше да каже на Ридж за Томас  newsm78), че не си била с децата (не беше ли Ар Джей в количката - сигурно се правеше, само и само да отиде при Ридж...)...

# 349
Ооооо за разлика от Брук, която няма да каже на Ридж нищо, Тейлър, благородната и никога не лъжеща Тейлър, преди години (краси, сигурна съм, че не си го гледала или не помниш) разказа на Ридж една хубава лъжа за Брук, че има връзка с Грант - което не беше вярно! Даже имаше наглостта, след като вече беше изневерила на Ридж с Джеймс и си беша замълчала, да каже на Ридж, че тя Тейлър никога не би му изневерила, както го прави Брук!

Е те това е винаги на место и право в десетката  Peace
Лана обичам те да знаеш   bouquet

# 350
  • София
Лана обичам те да знаеш   bouquet
  Heart Eyes Heart Eyes

# 351
Охх...... че много сте изписали.....не мога да сваря да ви изчета..... Embarassed
Обаче феновете на Бруклата много се кефите сега ......че има за какво да се захванете Wink...... иначе се чудехте от къде от пръстите си да ги смучите,че да оплюете Тейлър...Еееее давайте сега поне има за какво да се захванете.....Въпреки че според мен точно в тази ситуация Тейлър има малко вина.....просто трябваше да е по настоятелна и категорична с Хектор....ама и той пък постоянно след нея.....кат лепка се е лепнал и точно в моменти, когато тя е най-уязвима..... хоп се лепва за нея.....направо досаден вече.... #Cussing out
В тази ситуация вината си е на Рич.....какво само я мотае Тейлър.....и тя не го изрита, ами се драпа,драпа....Я ми кажете кога Брук се е борила толкова за свой брак.... newsm78И много ми стана интересно на връх Нова година обикаля .....ква работа има тя там в къщата на Рич....Той я бил извикал и тя веднага хукна на Нова година.... ThinkingЕеее явно няма горката с кого да празнува...... Crossing Arms

# 352
Цитат
че има връзка с Грант -
Ами доколкото помня ,Грант имаше аспирации към нея...
Цитат
Толкова сте забавни в опитите да отклоните вниманието от Тейлър и
Не го отклонявам,казах каквото мисля за постъпката й...но ако бъдем честни ,в същата ситуация Брук вече щеше да е преспала с въпросния мъж,а Тейлър е само на ниво свалки все още...
То опит си трябва в тая работа,а Тейлър явно го няма...  

# 353
  • В средата на времето
Обаче феновете на Бруклата много се кефите сега ......че има за какво да се захванете Wink...... иначе се чудехте от къде от пръстите си да ги смучите,че да оплюете Тейлър..

О, да , радваме се..и радостта все по-голяма ще става..А никога нищо не сме си смукали от пръстите Grinning всичко си е ставало и е било показвано Peace

...Я ми кажете кога Брук се е борила толкова за свой брак.... newsm78И

О, прощавай..Тейлър бори ли се в момента newsm78..Това някаква борба свободен стил по жартиери с чужд мъж за запазване на брака ли е..Това е ново за мен..  Grinning

Цитат
че има връзка с Грант -

Тук  smile3544..Някой да те харесва и действително да имаш връзка с него е едно и също, така ли Shocked Crazy

# 354
Ооооо тялото на починалия и мъж още не беше изтинало/дето се вика/ и тя вдовицата веднага се изплющя с брат му..... Crossing ArmsЧе какво остава за сега..... Whistling

# 355
  • София
Цитат
че има връзка с Грант -
Цитат
Не го отклонявам,казах каквото мисля за постъпката й...но ако бъдем честни ,в същата ситуация Брук вече щеше да е преспала с въпросния мъж,а Тейлър е само на ниво свалки все още...

Е да - може да си съчиняваш какво би направила Брук - но ние не говорим за нея сега! Май тази разлика ви убягва съвсем удобно.

А, berina, това че за всички посочени грешки на Тейлър вие постоянно намирате смешни извинения, не значи че не сме имали за какво да се хванем досега!
Трябваше да е по-настоятелна с Хектор - ама не беше, край на въпроса!
Мен, ако ме питаш трябваше да си остане в гроба - ама факт, не е !

Ооооо тялото на починалия и мъж още не беше изтинало/дето се вика/ и тя вдовицата веднага се изплющя с брат му..... Crossing ArmsЧе какво остава за сега..... Whistling

За разлика от тейлър когато се изплющя с Джеймс и все още не е казала на Ридж, Брук беше в самоубийствено състояние - за мен Ник се възползва от нея тогава! Самата Брук каза на следващия ден, че това не е било секс, и не знае какво е било!
Тейлър обаче казва в прословутото скрито писмо, че с Джеймс са правили любов, даже не секс, а любов!

# 356
Обаче феновете на Бруклата много се кефите сега ......че има за какво да се захванете Wink...... иначе се чудехте от къде от пръстите си да ги смучите,че да оплюете Тейлър..

О, да , радваме се..и радостта все по-голяма ще става..А никога нищо не сме си смукали от пръстите Grinning всичко си е ставало и е било показвано Peace

...Я ми кажете кога Брук се е борила толкова за свой брак.... newsm78И

О, прощавай..Тейлър бори ли се в момента newsm78..Това някаква борба свободен стил по жартиери с чужд мъж за запазване на брака ли е..Това е ново за мен..  Grinning
Е..... извинявай ама тя не се е облякла специално за Хектор по жартиери....тя очакваше съпруга си с романтична вечеря и с жартиери Heart Eyes/няма само Брук да го прави я/.....тя ли излезе виновна, че онзи льохман не се върна и че Хектор постоянно търчи след нея..... Rolling Eyes

# 357
Ами да ти кажа красимира ако не беше влетяла Брук не се знае .. Трябва да сте й благодарни че и спаси честа  Mr. Green
А когато Брук беше съсипана от смърта на Рич забележи не че го няма за празника а си мислеха че е умрял я наскачахте всички как се била поддала. А Рич беше "мъртъв" т.е. няма брак за спасяване и нали всяка жена е много податлива тогава големи хули бяха пак  Naughty
Ами тя като го видя защо не си обле4е дънките и блузата както като тръгна след Брук Simple Smile А си остана по халат4е ... Много често взе да й се случва .

# 358
Цитат
че има връзка с Грант -
Цитат

Е да - може да си съчиняваш какво би направила Брук - но ние не говорим за нея сега! Май тази разлика ви убягва съвсем удобно.

А, berina, това че за всички посочени грешки на Тейлър вие постоянно намирате смешни извинения, не значи че не сме имали за какво да се хванем досега!
Трябваше да е по-настоятелна с Хектор - ама не беше, край на въпроса!

Да съгласна съм трябваше да е по категорична Peace....ама и онзи като не разбира от дума.....какво и остава да направи....Никой не намира извинения,а коментираме ситуацията...А за смешните извинения определено на вас повечко ви трябват.... ooooh!

# 359
  • София
А за смешните извинения определено на вас повечко ви трябват.... ooooh!

За какво?  Joy Еееее, не е лесно, знам! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт