Тема: КГБ = Клуб на Готините Баби - 79 :)

• 32 687
  • 446
  •   1
Отговори
# 210
,а и време нямам ,че Оля води Вели на психолог и логопед.... и аз съм с Елинка,другата седмица още по натоварено ,че баща ми постъпва във Военна болница.... А и нямам какво да пиша,което да не натоварва темата.

А едно време си споделяхме повече.....Нали казвахме,че сме тука за да се подкрепяме....За какво натоварване говориш   Sad Sad Sad

# 211
  • Видин
...А едно време си споделяхме повече.....Нали казвахме,че сме тука за да се подкрепяме....За какво натоварване говориш   Sad Sad Sad
Шпунц, споделяй! Нали това е целта на занятието в темата Peace
Желая ти бързо решаване на проблемите! Hug

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:02 от ♥~Жаклин~♥

# 212
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Шпунц  Hug Hug Hug

Видяхме се с Марги , Зиче , Мими , боеца Вики и Медун.  Heart Eyes
Марги е страхотна , то се знае де , наше лошо нЕма.  Laughing
Вики е страхотна малка госпожичка , не съм я виждала отдавна и е много пораснала ,
а за Медун нЕмам думи - щурак малък , голям живец е , не се спира.  Grinning
Да е жива и здрава баба да тича подире му , че той се не спира за секунда.  Peace

# 213
  • Видин
Еее Жабче, браво на вас!
А снимки направи ли? Flutter

Къде сте бееее? Пак ви хвана липсата Whistling

# 214
  • София
Тук сме, ама съм вир вода, чаках и щерката на Красно село, че ни чадър ни дреха си взе, не слушааат, изкарала е петица по банково дело, сега и звъннаха да и кажат оценката Grinning,за срещата Grinning Grinning Grinning
http://bgflash.com/flash/1076

# 215
Жаки , аз апарат нямам , а и никой не се е сетил.  Blush
Можеше Мими да ни фотне с некой телефон , ма айде знаем си се.  Hug

Марги , ти свършили работа поне?  Peace

# 216
  • София
Ами тази давала четвъртък следобяд информация и петък сутрин, как и беше името, ти ми го каза с Д
http://bgflash.com/flash/1101  Laughing

# 217
Давидова или нещо подобно.  Rolling Eyes
Тая ееееее  ooooh! ма търпение му е майката.  Peace

# 218
  • София
Като няма накъде, Янче това е за теб Grinning
http://bgflash.com/flash/1731
За всички останали Grinning
http://bgflash.com/flash/1131

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 16:54 от margita

# 219
  • София
Честит имен ден на Янка и всички именници и семействата им!
Янке, пожелавам здраве, щастие и Тошо да те слуша много.   bouquet
...А едно време си споделяхме повече.....Нали казвахме,че сме тука за да се подкрепяме....За какво натоварване говориш   Sad Sad Sad

Присъединявам се към горното. Нали затова пишем и споделяме. Иначе - в работата няма как, роднините далече. Аз тия дни ви надух главата с нашето детенце, но няма на кого да кажа.
Като го напишем и може някой да даде мнение, съвет, да се наместят нещата.
Така си го мисля.

# 220
  • София
,а и време нямам ,че Оля води Вели на психолог и логопед.... и аз съм с Елинка,другата седмица още по натоварено ,че баща ми постъпва във Военна болница.... А и нямам какво да пиша,което да не натоварва темата.

А едно време си споделяхме повече.....Нали казвахме,че сме тука за да се подкрепяме....За какво натоварване говориш   Sad Sad Sad

Мастерче,Жаки мисля ,че в едно изречение съм споделила всичките си проблеми в момента,а основно исках да кажа ,че нямам време за форума. Когато решите да прочетете какво съм писала тук ,ще видите ,че много съм споделяла и продължавам... Hug Hug
  Приятна ви вечер.  bouquet

# 221
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ БАНДА  Hug Hug Hug
Ей ни на и ние се прибрахме със хубави новини  и то с ваша помощ със стискане на палци.Hug newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
На Вики е добре ръката ,парчето също ,и няма за сега загниване на коста Hug newsm44 newsm44 newsm44
Казаха че още една година ще е критична ,но ние сме доволни за момента от резултата и с голяма надежда гледаме напред  , дано и тя мине така както тази все с хубави новини. Hug Hug

ЖАБЧЕ е станала като манекенка и изглежда много свежа и подмладена браво на нея за волята и.  Hug Hug Hug Hug
МАРГИ е страхотна дама и много хубав човек , Hug радвам се че се запознахме и с нея. Hug Hug

ШПУНЦ СТИСКАМ ПАЛЦИ И ПРИ ВАС НЕЩАТА ДА СЕ НАРЕЖДАТ ТАКА КАКТО И ПРИ НАС Praynig Praynig
ЗНАМ КАКВО Е ДА ИМАШ ПРИТЕСНЕНИЯ ЗА ВНУЧЕ. ooooh! ЖЕЛАЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВЕЛИ ДА СЕ ОПРАВИ  Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Баща ти също  Peace Praynig Praynig

# 222
Ееее Зиче , браво. Сега отмаряй от тичане и път.  Hug
Ииии чак манекенка  Mr. Green бе Аресвам си се , ма още мноооого малко ми
трЕбва , ти видя. Ма ще го разкарам , де.  Laughing

# 223
  • Пловдив
ЯНЧЕ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЕТ ТИ !ДА Е ЗЕТ КАТ МЕД!

# 224
  • Пловдив
ЖАБЧЕ КАК ДА НЕ СИ БРЕЕЕЕЕ  newsm78 каква беше а сега каква си ааа Hug Разликата е поразяваща  Peace казвам това което видях ,знаеш че съм право куме в очи Mr. Green Не обичам да се прехласвам ей така от уважение само. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт